fbpx

Vega Real Ribera del Duero Roble

Артикул: 22630
Об’єм: л

Vega Real Ribera del Duero Roble

Артикул: 22630
Об’єм: л
Колір:
Цукор:
Стиль:
Алкоголь: 13,5 %
Рік:
Тип:
Країна:
Класифікація:
Бренд: ,
Привід:
379.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 289 грн

Є в наявності

В наявності 6 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Vega Real Ribera del Duero Roble – червоне сухе вино з винограду сорту Темпранільо.

Колір Vega Real Ribera del Duero Roble: яскравий пурпурно-червоний.

Смак Vega Real Ribera del Duero Roble: округлий, з гарною текстурою, нотами фруктів і ягід, помірними танінами та освіжаючою кислотністю.

Аромат Vega Real Ribera del Duero Roble:стиглі темні фрукти і ягоди, трохи ванілі та дуба.

Історія виробника Vega Real Ribera del Duero Roble

Bodegas Barbadillo почалася у 1821 році. Саме тоді Беніньо Барбаділло-і-Ортігюела, розбагатівши в Мексиці повернувся до Іспанії у супроводі свого двоюрідного брата Мануеля Лопеса Барбаділло.

Він оселився в Санлукар-де-Баррамеда і придбав свою першу виноробню “Ель Торо”, що була взірцем популярної андалузької архітектури та стала свідком витоків Барбаділло.

Дон Беніньо Барбадійо хотів виробляти високоякісні вина з власним неповторним стилем. Для цього в компанію були запрошені кращі винороби того часу.

З тих пір Bodegas Barbadillo не переставав розвиватися, завжди шукаючи вина, які дивують і залишають свій слід. Беніньо відбивав свій власний стиль у всьому, що робив.

Під його керівництвом винзавод почав швидко розповсюджувати вина в різні куточки Іспанії та експортував перші бочки хереса до Великобританії та Америки, скориставшись річковими та морськими шляхами, які починалися з Санлукара.

1827 рік став знаковим для виноробні та для всієї провінції Кадіс. Того року ім’я Манзанілла вперше з’явилося на бочонку, який Беніньо відправив у Філадельфію.

Шалений успіх призвів до того, що через кілька місяців Барбаділло випустив Pastora, першу, а потім і єдину у світі Manzanilla в пляшках.

Беніньо помер у 1837 році, а його старший син Мануель взяв на себе справу і в 1954 році офіційно створив компанію, відому сьогодні як Bodegas Barbadillo.

Барбаділло – це 100% сімейний винзавод і є одним із найстаріших сімейних підприємств Іспанії. На Bodegas Barbadillo виробляються хереси (в тому числі – спеціалітети), хересний бренді, хересний оцет, сухі і напівсолодкі вина.

Крім того, виноробня відкрита для відвідувань: екскурсії проводяться іспанською та англійською, на території заводу працюють великий музей хересу і цікавий магазин.

Bodegas Barbadillo – повністю самостійне господарство, весь бізнес належить одній іспанській родині. У сучасному хересному світі це досить рідкісне явище.

Унікальні вина, що народилися з ідеального поєднання душі неймовірної землі, альбарізи та серця виноробів. Професійні експерти, які ставлять життєву мудрість на службу творчості та інноваціям.

Маючи 500 гектарів власного винограднику, 16 старих винних заводів у Санлукар-де-Баррамеда та виноробний завод для білого та червоного винограду, Bodegas Barbadillo є одним з найбільших виноробних підприємств у Марко де Херес.

Bodegas Barbadillo виробляє не тільки хереси – приблизно половина врожаю Palomino йде на легке сухе біле вино, яке користується величезною популярністю і в Андалусії, і за її межами (в Литві, наприклад, його можна купити абсолютно спокійно і за смішні гроші).

Основним хересом виноробні є, звичайно, Мансанілья. Але і решта хересного лінійка вельме багата і цікава: Амонтильядо, Олоросо, солодкі хереси, Пало Кортадо, дуже старі хереси.

Кілька видів бренді (в тому числі чотири «однохересних» і дуже дорогих), оцет, сухе вино … Bodegas Barbadillo виробляє навіть Fino – в основному, для неіспанского ринку (в самій Іспанії більш популярна Мансанілья).

Головним виноробом компанії Bodegas Barbadilloзараз є Монтсеррат Моліна. Вона народилася в Жироні, має диплом фармацевта за спеціальністю «Промисловість» Університету Наварри.

Вона також має ступінь магістра з виноградарства та енології Політехнічного університету Каталонії. Вона розпочала свою професійну діяльність у Cooperativa D’Espolla, в DO Alt. Empordá.

А з 1997 року вона почала працювати в Bodegas Barbadillo, очолюючи відділ досліджень та розробок. Серед її досягнень – виробництво першої гілки Марко де Херес, відновлення майже вимерлої Тинтильї де Рота та розробка ігристого вина в Кадісі за французьким методом Шампенуаз.

“Тільки така земля, як Кадіс, могла б виробляти такі привітні та веселі вина, ідеальне поєднання душі Андалусії та Альбарізи. Південь у чистому вигляді. Енологічна магія з 1821 року.”

Відео про виробника Вега Реал Рібера дел Дуеро Робле

Офіційна сторінка виробника Vega Real Ribera del Duero Roble: https://www.barbadillo.com/

Всі вина від виробника Vega Real Ribera del Duero Roble

Додаткова інформація

Алкоголь

13.5%

Бренд

,

Літраж

Привід

Колір

Країна

Регіон

Цукор

Сорт

Класифікація

Рік

Cтиль

Фудпейринг

, , ,

Тип

спец ціна:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Vega Real Ribera del Duero Roble”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​