Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia – сицилійський каберне совіньйон від найбільшого місцевого кооперативу Settesoli.
300 днів інтенсивного сонця на рік дають цьому сицилійському вину концентрованість, а вініфікація при невисоких температурах – прекрасний баланс.
Аромат інтенсивний, соковитий, з нотами стиглих червоних фруктів та спецій.
Смак Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia: насичений, шовковистий, з яскравими нотами шавлії, розмарину та чорниці. Має гарну структуру, м’які та солодкі таніни.
Ідеально підходить до червоного м’яса, дичини та витриманих сирів.
Виробництво Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia
Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia – це 100% каберне совіньйон, який вирощують на південно-західному узбережжі Сицилії. Кожен гектар виноградників налічує 4000-4500 лоз, середня врожайність – 8500 кг/га.
Виноград збирають вручну в кінці серпня.
Вініфікація та витримка в сталі (витримка – 3 місяці).
Про виробника Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia
Кооператив Settesoli – це об’єднання 2000 виноградарів, що існує з 1958 року.
Ці фермери вірять у цінність громади, якість своїх вин, а також в економічний, соціальний та екологічний добробут, створений спільною роботою.
Вони вирощують на Сицилії 30 різних сортів на шести тисячах гектарів землі, що становить 7% всіх виноградників на острові.
Settesoli сприяє економічному розвитку на всій території від Менфі та залучає до співпраці 70% сімей, які проживають у цій частині Південно-Західної Сицилії.
Компанія приділяє особливу увагу інноваціям та молодим співробітникам, які подорожували світом і повернулися на Сицилію, щоб розвивати місцеве виноградарство.
Компанія Settesoli є піонером в наукових дослідженнях виноробного процесу і завжди інвестує в технології та співпрацює з престижними університетами та дослідниками з усього світу.
Інновації у випадку Settesoli – не просто красиве слово: агрономи, виноградарі та наукові дослідники постійно співпрацюють на всіх етапах польових робіт, щоб отримати найкращий можливий результат від винограду та ґрунтово-кліматичних умов.
Цей процес захищає виноградарів і їх вина, а також і територію, на якій вони живуть. Settesoli була першою італійською винною компанією, яка забезпечила прозорість усього виробничого ланцюга – від виноградників до виноробних підприємств.
На виноградниках контролюється кожна сільськогосподарська фаза для захисту навколишнього середовища, а на підприємствах для енергоефективносі встановлено одну з найбільших фотоелектричних установок у виноробному секторі Італії.
Стійкість – це ДНК кооперативу: разом члени допомагають одне одному, підтримують один одного і разом же сприяють збереженню якості виноградної лози.
Вина кооперативу продаються в Італії та за кордоном під брендами Settesoli, Mandrarossa та Inycon.
Всі вина від виробника Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia
Офіційна сторінка виробника Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia: https://cantinesettesoli.it/
- Фудпейрінг: баранина, м'ясо червоне, пікнік, піца, паста з червоним соусом
- Рейтинг:
Reviews
There are no reviews yet.