Masseria Altemura Negroamaro Salento – червоне сухе вино, виготовлене з винограду Негромаро, вирощеного на виноградниках провінції Бріндізі, визнане і експертами і споживачами.
Вініфікація Masseria Altemura Negroamaro Salento: Виноград подрібнюють і обережно очищають. Ферментація відбувається в нержавіючій сталі при контрольованій температурі 28-30° C протягом 7 днів з наступною мацерацією на шкірі протягом 10 днів.
Вино витримується 12 місяців у великих славонських бочках і витримується протягом наступного періоду в пляшці.
Колір Masseria Altemura Negroamaro Salento: насичений рубіново-червоний.
Букет Masseria Altemura Negroamaro Salento: ноти ожини, вишні та стиглих червоних фруктів, а потім чудова пікантність, з видатною кавою, шоколадом та солодкою.
Смак Masseria Altemura Negroamaro Salento: пікантний і округлий, добре збалансований і дуже приємний. Він виділяється своєю інтенсивністю та наполегливістю.
Masseria Altemura Negroamaro Salento добре поєднуються з червоним м’ясом, смаженим на грилі, навіть кінським м’ясом, а також з дозрілими, гострими та мармуровими сирами. Оптимальна температура подачі: 16° – 18° C.
Нагороди Masseria Altemura Negroamaro Salento:
- Melbourne International Wine Competition: Gold Medal – Ed. 2019
- L’Espresso. I Vini d’Italia: Wine to buy – Ed. 2018
- JamesSuckling.com: 90 Points – Ed. 2019, 90 Points – Ed. 2018
- Falstaff: 92 Points – Ed. 2017
- I vini di Veronelli: 3 Stars – Ed. 2015
- Berliner Wein Trophy: Gold medal – Ed. 2013
Про виробника Masseria Altemura Negroamaro Salento
Вино Masseria Altemura Negroamaro Salento родом з виноробні Masseria Altemura. Саме тут поєднують магію півострова Саленто з середземноморським чуттям для створення унікальний вибір вин, приготованих з корінних сортів винограду.
Розташована виноробня на мальовничому півострові Саленто, в районі з давньою історією, який тепер рішуче дивиться в майбутнє. Місією Masseria Altemura Estate є запропонувати новий погляд на вина з південноіталійського регіону Апулія.
Географічно виноробня розташована в центрі Апулії, між Іонічним та Адріатичним морями. Тут їй належать землі площею 300 га, половина з яких відведена під виноградні лози. Грунт виноградників це суміш глини та крейдяного гравію.
Клімат характеризується теплими днями, прохолодними ночами та північними вітрами, а температура коливається в середньому від 9° C взимку та 27° C влітку.
Цей унікальний морський клімат і рясне сонячне світло забезпечують Masseria Altemura дуже сприятливі умови для вирощування винограду. Сорти винограду Masseria Altemura: Primitivo, Negroamaro, Aglianico і Fiano.
Історія Masseria Altemura почалася у 4 столітті до нашої ери з будівництва вежі Санта-Сусана. Masseria Altemura, була укріпленим фермерським будинком в Апулії, який служив для захисту землі та її ресурсів від іноземних загарбників.
У 2000 році родина Зонін придбала власність та повернула їй первісну пишність. Сім’я доклала всіх зусиль, щоб зберегти підземну річку садиби, столітні оливкові гаї та традиції виноробства в регіоні для майбутніх поколінь.
Саме до родини Casa Vinicola Zonin виноробня належить і сьогодні.
Садиби родини Зоніних загалом займають понад 4000 гектарів землі, з яких близько 2000 засаджено виноградною лозою. Ще 500 гектарів, з яких 90 – під виноградною лозою, знаходяться в США на виноградниках Барбурсвілл у штаті Вірджинія.
Садиби розташовані в семи найкращих виноробних регіонах Італії: Венето, Фріулі, П’ємонті, Ломбардії, Тоскані, Сицилії та Апулії.
Вони є зразковими сферами, бастіонами якості та сільської цивілізації, що мають вагому цінність з точки зору свого ландшафту та архітектури, а також ідеально інтегровані в своє середовище та призначені для його збереження: це оазиси традицій, що йдуть рука об руку з інноваціями і сучасністю.
Casa Vinicola Zonin, найбільша приватна компанія з виноградарства та виноробства в Італії. Zonin UK була створена в 2006 році як засіб для підвищення контролю якості та розподілу вин Zonin, Zonin Family Brand & Estate Wines у Великобританії.
Це важливо для родини Zonin, оскільки основною метою Zonin UK є підтримка якості вина “від виноградника до келиха”. Zonin UK працює як незалежний бізнес-підрозділ і виконує всі основні функції, починаючи від продажів і закінчуючи маркетингом.
Вона займається всім: від імпорту до розподілу італійських вин на ринку Великобританії з метою досягнення провідної ролі в сценарії торгівлі шляхом безпосереднього надання винних рішень.
Відстежує шлях вина “від винограднику до келиха” та забезпечує найвищу якість для всіх любителів вина у всіх сегментах клієнтів. Zonin UK ефективно контролює та постійно покращує свою ефективність у всьому ланцюжку поставок.
Копнія приймає стратегію органічного зростання шляхом реінвестування всього отриманого прибутку в людські ресурси та маркетингову діяльність.
Ця унікальна бізнес-модель дозволяє Zonin UK зосередитися на своєму основному бізнесі, пропонуючи повний асортимент італійських вин для британського каналу On-Trade.
“Кожен регіон має свої традиції; кожен регіон має свої вина”
Всі вина, в тому числі і Массерія Альтемура Негроамаро Саленто, вироблені Casa Vinicola Zonin за цим принципом. Кожне з вин представляє свій власний район і яскраво виражає свою особистість.
Численні нагороди, отримані за останні кілька десятиліть, є нагородою за справедливість цієї корпоративної філософії.
Офіційна сторінка виробника Masseria Altemura Negroamaro Salento: https://www.zonin.co.uk/
Всі вина від виробника Masseria Altemura Negroamaro Salento
- Фудпейрінг: м'ясо біле, м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири
- Рейтинг:
Denys –
Фруктовое, сочное, насыщенное, яркое.
Надя –
Дуже танінно, потужно. Ожидаємо) ціна-якість