Вино червоне Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella Classico Superiore
  • Артикул: 1691
  • Об’єм: 0.75 л

Вино червоне Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella Classico Superiore

(2 відгуків)
  • Артикул: 1691
  • Об’єм: 0.75 л
Domini Veneti La Casetta Ripasso - це 90+ балів від Декантера, Джеймса Саклінга і Луки Мароні в різні роки.
639.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 579.00 грн

Є в наявності

В наявності 13 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
Domini Veneti La Casetta Ripasso - це 90+ балів від Декантера, Джеймса Саклінга і Луки Мароні в різні роки.

Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella Classico Superiore – це вино, витримане на шкірках із Речото – солодкого червоного вина.

Тому це вино дуже насичене, м’яке і шовковисте, з відчутними нотами сухофруктів та ледь помітним натяком на солодкість, який залишається лише натяком (вино сухе).

Розкіш і багатство – такий профіль у Domini Veneti La Casetta Ripasso.

Виробництво Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella

Склад бленду: корвіна 65%, корвіноне 15%, рондінелла 10%, інші сорти 10% (в рамках правил DOC).

Виноградники знаходяться в самому серці Вальполічелли Классіко, на пагорбах Неграр. Висота від 230 до 450 метрів над рівнем моря. Південно-західна експозиція.

Різноманітний ґрунт, переважно глинистий з ділянками нуммолітового вапняку.

Підвязка: веронезе перголетта. Вік лоз: 15 років. Густота посадки: 3300/3500 лоз на гектар.

Середня врожайність з гектара: 60 гл.

Збір урожаю для Domini Veneti La Casetta Ripasso: кінець вересня – початок жовтня, виключно ручний збір.

Ферментація при температурі від 25 до 28 ° С. Мацерація протягом 12 днів з щоденним опусканням “шапки” (тричі на день).

Витримка в сталі до лютого. Далі – витримка на шкірках речото протягом 15 днів при температурі 15°C з щоденним опусканням “шапки”.

Малолактика. Витримка в дубі (18 місяців) та в пляшці.

Дегустація Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella з виноробом:

Історія виробника Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella Classico Superiore:

“У 80-ті роки термін “кооперативний виноробний завод” натякав на невідоме походження вина. Ми хотіли зруйнувати цей стереотип. В нас було величезне прагнення отримати чудовий продукт, починаючи з самого винограднику.

Так ми вирішили запустити нову лінійку для ресторанів, створили торгову марку Domìni Veneti. То було початком нашої подорожі. Те, куди ми прийшли зараз, є результатом зробленого тоді вибору, який виявився далекоглядним, сміливим і виграшним: ми створили якісний проект з новими марками.

І ось, Domìni Veneti виповнюється вже 30 років!”

Даніеле Акордіні (Daniele Accordini), енолог Domìni Veneti

У 1989 році бренд Domini Veneti почався як лінійка вин для ресторанів від історичної виноробні у Вероні Кантіна Вальполічелла Неграр.

Рішення зосередитись на вищій якості ретельно відібраного винограду породило нову лінійку Domini Veneti, яка з тих пір стала визначною для Cantina Valpolicella Negrar та для регіону Вальполічелла та Верони в цілому.

Сама виноробня була заснована 23 серпня 1933 року, коли шість місцевих жителів об’єдналися в кооператив, щоб захистити територію від спекулятивних вкладень.

Його заснували Gaetano Dall’Ora, Carlo Vecchi, Giovanni Battista Rizzardi, Marco Marchi, Pier Alvise Serego Alighieri та Silvio Graziani в місті Вілла Москоні, Арбіццано ді Неграр.

Вони вирішили самі виробляти вино повністю самостійно – від вирощування винограду до бутиляції.

Сьогодні кооператив Cantina Valpolicella Negrar – це 230 фермерів та їх сімей та 700 гектарів виноградників.

За звання винахідника амароне боряться багато виноробень, але саме Cantina Valpolicella Negrar зробила перше амароне, а президент Кантіни Гаетано Далл’Ора дав йому назву

В 1936 році після дегустації речото, яке випадково було залишене і бродило протягом тривалого часу, він вигукнув: «Questo non è un Amaro, ma un Amarone!» (амаро – це гіркий на італійській).

Історія про Амароне Доміні Венеті:

В 2004 році вперше кооперативне речото отримало три бокали від Гамберо Россо – і з тих пір отримує досить регулярно.

Філософія соціальної відповідальності також не чужа для кооперативу.

Щоденна робота полягає не лише у вирощуванні винограду та виробництві вина: вони також постійно проводять дослідження разом із установами та університетами, застосовують нові технології, щоб отримати хороший результат та не нашкодити навколишньому середовищу.

Вся робота на винограднику виконується вручну з повною повагою до навколишнього середовища та його біорізноманіття, зберігаючи виноробні традиції Valpolicella Classica.

Трава вільно росте між рядами виноградників, що дозволяє уникнути асфіксії коренів, стримувати ерозію, збільшувати органічні речовини та зберігати біорізноманіття виноградників.

Кантіна також активно бере участь у проектах, що мають соціальні цілі.

Офіційна сторінка виробника Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella Classico Superiore: https://www.dominiveneti.it/

Всі вина виробника Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella Classico Superiore.

Деталі

Бренд Domini Veneti
Літраж 0.75
Привід на вихідні
Колір червоне
Країна Італія
Фудпейринг до паски і ковбаски, м'ясо біле, м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири
Тип тихе
Регіон Венето
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт корвіна, корвіноне, рондінелла
Класифікація Valpolicella Classico DOC
Рік 2017
Алкоголь 14%

2 відгуки для Domini Veneti La Casetta Ripasso Valpolicella Classico Superiore

  1. Denys

    Сочное, богатое, изюмленное. Топ оф зе топ

  2. Надя

    Дуже соковите, дуже багате, з відчутним дубом. Кайф

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: