fbpx

Cantina di Negrar Bardolino

Артикул: 2783
Об’єм: л

Cantina di Negrar Bardolino

(1 відгук)
Артикул: 2783
Об’єм: л
Колір:
Цукор:
Стиль:
Алкоголь: 11,5 %
Рік:
Тип:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:
179.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 144 грн

Є в наявності

В наявності 64 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Cantina di Negrar Bardolino: назва Бардоліно походить від розташування виробничої зони, яка насправді є муніципалітетом Бардоліно.

Як одне з найпопулярніших продуктів італійського виноробства, також на міжнародному рівні, це вино вирізняється питністю: не надто кольоровим та структурним, має насичений букет фруктів і легко задовольняє смак.

Для приготування вина Cantina di Negrar Bardolino використовується виноград трьох сортів: Молінарі, Рондінелла, Корвіна.

Колір Cantina di Negrar Bardolino: глибокий, насичений рубіново-червоний колір.

Аромат Cantina di Negrar Bardolino: свіжий, легкий, фруктово-квітковий.

Смак Cantina di Negrar Bardolino: збалансований, дуже питкий, легкий.

Про виробника Cantina di Negrar Bardolino

Багато виноробень в Вальполічелі називають себе “винахідником” амароне. Але саме Cantina di Negrar була першою, а випустив в 1936 році перше амароне.

В той час з підв’яленого винограду робили лише солодкі вина, але іноді вино доброжувало до сухого і його називали Amaro (гірке).

“Це не Amaro, це Amarone!” – якось в 1936 році сказав Президент Cantina di Negrar Гаетано Далл’Ора (Gaetano Dall’Ora).

Так у цього визначного для Вальполічелли вина з’явилась назва. В “музеї” Cantina di Negrar досі зберігаються пляшки першого амароне кінця 30-х років.

У всьому іншому історія Cantina di Negrar – звичайна історія успіху 🙂

Виноробня була заснована 23 серпня 1933 року, коли шість чоловіків (Gaetano Dall’Ora, Carlo Vecchi, Giovanni Battista Rizzardi, Marco Marchi, Pier Alvise Serego Alighieri та Silvio Graziani) об’єдналися в кооператив (кажуть, щоб захистити територію від спекулятивних інвестицій).

Базувалась перша заснована виноробня у Віллі Москоні, в Арбіццано ді Неграр.  Вони вирішили взяти на себе повний цикл від виробництва до продажу вина безпосередньо споживачу.

Уже в 1935 році на Загальній виставці в Брюсселі виноробня отримала Диплом з особливою згадкою, вручений Кантіні Соціале Вальполічелла.

У 1948 році Cantina Sociale Valpolicella переїжджає до Сан-Віто-ді-Неграр і зливається з Cantina Produttori della Valpolicella.

У 1957 році Винзавод був заснований, як об’єднання 80 членів, в Неграрі, в його поточному місці.

У 1989 році Кантіна Вальполічелла Неграр розпочинає Проект якості, шляхом виявлення деяких особливо придатних районів Вальполічелла, з яких, завдяки інтенсивній роботі поряд з виноробами, виходить отримувати виноград надзвичайної якості.

У 2004 році Recioto Vigneti di Moron, урожай 2001 року, є першим Recioto від кооперативного винзаводу, який виграв таку бажану нагороду 3 Bicchieri від путівника італійських вин Gambero Rosso.

У 2013 році нагороду вже Tre Bicchieri отримало вже вино буде Amarone Villa 2005, з колекції Espressioni – новий і значний проект з благоустрою територій, задуманий Кантіною Вальполічелла Неграр.

У 2014 році, після 80-річної історії та успіху: Кантіни Вальполічелла Неграр сформулювала новий девіз: прагнення планувати майбутнє з огляду на стійкість та повагу до традицій та території.

У 2016 році відкривається для онлайн-продажів сайт Domìni Veneti та розпочинає серію енокультурних подій, таких як авторські аперитиви, досвід недільних вин та прогулянки, що допомагає відвідувачам відкрити краєвиди Вальполічелла.

Весь період існування компанія поступово розвивалась і розширювалась. У 1957 році партнерів було лише вже 80. Сьогодні – вже понад 230.

Але основна філософія виробництва та існування компанії залишилась тою ж самою: екологічна стійкість та зв’язок з територією, на якій визнають себе покоління виноробів, чоловіки та жінки Вальполічелли.

Це саме ті стовпи, на яких спирається якість вин Cantina Valpolicella Negrar.

Вина компанії щодня виробляються завдяки контролю над усім виробничим ланцюгом та завдяки знаннями, якими діляться між собою винороби, вдосконаленню техніки та постійними дослідженнями та інноваціями.

Захоплююча місія виноробні Cantina Valpolicella Negrar – дозволити мільйонам споживачів скуштувати та відкрити глибокі місцеві традиції виноробства, складені з безпомилкових територіальних цінностей, виражених у сучасному стилі.

Інші вина від виробника Кантіна ди Неграр Бардоліно

Офіційна сторінка виробника Cantina di Negrar Bardolino: https://www.cantinanegrar.it/

Аромат: свіжий, легкий, фруктово-квітковий
Смак: збалансований, дуже питкий, легкий
Особливості вініфікації: Виноградник знаходиться в районі Бардоліно вздовж озера Гарда на висоті 50-150 метрів над рівнем моря, південно-західна експозиція. Система підв'язки лози: одностороння та рядная пергола. Вік лоз: 15-20 років. Плотність посадки: 2500-4000 лоз/га. Урожайність з гектару: 100 гл. Збір урожаю в середині вересня. Виробництво: ягоди відділяють від гребнів, м'яке пресування, ферментація та витримка в сталі.

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , , ,

Тип

Регіон

Cтиль

Цукор

Сорт

, ,

Класифікація

Рік

Алкоголь

11.5%

1 відгук для Cantina di Negrar Bardolino

  1. Надя

    Напевно найлегше, що можна придумати із червоних. Компотик)

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​