Cantina di Negrar Bardolino
  • Артикул: 2783
  • Об’єм: 0.75 л

Cantina di Negrar Bardolino

(2 відгуків)
  • Артикул: 2783
  • Об’єм: 0.75 л
189.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 154.00 грн

Є в наявності

В наявності 58 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Cantina di Negrar Bardolino – напевно найлегше червоне вино, яке лише можна уявити: прозорий червоний колір, мало алкоголю (лише 11,5%), вкрай мало танінів, максимально легкий і освіжаючий смак.

Це літнє вино (можна навіть трохи охолодити). Для втамування спраги.

Чудово пасує до простих страв: піци, закусок, бутербродів, не гострого стіт фуду.

Аромат Cantina di Negrar Bardolino: свіжий, легкий, фруктово-квітковий.

Смак Cantina di Negrar Bardolino: збалансований, дуже питкий, легкий.

Виробництво Cantina di Negrar Bardolino

Cantina di Negrar Bardolino – це традиційний бленд молінари, рондінелли та корвіни.

Виноградник знаходиться в районі Бардоліно вздовж озера Гарда на висоті 50-150 метрів над рівнем моря, південно-західна експозиція.

Система підв’язки лози: одностороння та рядная пергола. Вік лоз: 15-20 років. Плотність посадки: 2500-4000 лоз/га.

Урожайність з гектару: 100 гл. Збір урожаю в середині вересня.

Виробництво: ягоди відділяють від гребнів, м’яке пресування, ферментація та витримка в сталі.

Про виробника Cantina di Negrar Bardolino

Багато виноробень в Вальполічелі називають себе “винахідником” амароне. Але саме Cantina di Negrar була першою, хто випустив в 1936 році перше амароне.

В той час з підв’яленого винограду робили лише солодкі вина, але іноді вино доброжувало до сухого і його називали Amaro (гірке).

“Це не Amaro, це Amarone!” – якось сказав Президент Cantina di Negrar Гаетано Далл’Ора (Gaetano Dall’Ora).

Так у цього визначного для Вальполічелли вина з’явилась назва. В “музеї” Cantina di Negrar досі зберігаються пляшки першого амароне кінця 30-х років.

У всьому іншому історія Cantina di Negrar – звичайна історія успіху 🙂

“У 80-ті роки термін “кооперативний виноробний завод” натякав на невідоме походження вина. Ми хотіли зруйнувати цей стереотип. В нас було величезне прагнення отримати чудовий продукт, починаючи з самого винограднику.

Так ми вирішили запустити нову лінійку для ресторанів, створили торгову марку Domìni Veneti. То було початком нашої подорожі. Те, куди ми прийшли зараз, є результатом зробленого тоді вибору, який виявився далекоглядним, сміливим і виграшним: ми створили якісний проект з новими марками.

І ось, Domìni Veneti виповнюється вже 30 років!”

Даніеле Акордіні (Daniele Accordini), енолог Domìni Veneti

У 1989 році бренд Domini Veneti почався як лінійка вин для ресторанів від історичної виноробні у Вероні Кантіна Вальполічелла Неграр.

Рішення зосередитись на вищій якості ретельно відібраного винограду породило нову лінійку Domini Veneti, яка з тих пір стала визначною для Cantina Valpolicella Negrar та для регіону Вальполічелла та Верони в цілому.

Сама виноробня була заснована 23 серпня 1933 року, коли шість місцевих жителів об’єдналися в кооператив, щоб захистити територію від спекулятивних вкладень.

Його заснували Gaetano Dall’Ora, Carlo Vecchi, Giovanni Battista Rizzardi, Marco Marchi, Pier Alvise Serego Alighieri та Silvio Graziani в місті Вілла Москоні, Арбіццано ді Неграр.

Вони вирішили самі виробляти вино повністю самостійно – від вирощування винограду до бутиляції.

Сьогодні кооператив Cantina Valpolicella Negrar – це 230 фермерів та їх сімей та 700 гектарів виноградників.

В 2004 році вперше кооперативне речото отримало три бокали від Гамберо Россо – і з тих пір отримує досить регулярно.

Філософія соціальної відповідальності також не чужа для кооперативу.

Щоденна робота полягає не лише у вирощуванні винограду та виробництві вина: вони також постійно проводять дослідження разом із установами та університетами, застосовують нові технології, щоб отримати хороший результат та не нашкодити навколишньому середовищу.

Вся робота на винограднику виконується вручну з повною повагою до навколишнього середовища та його біорізноманіття, зберігаючи виноробні традиції Valpolicella Classica.

Трава вільно росте між рядами виноградників, що дозволяє уникнути асфіксії коренів, стримувати ерозію, збільшувати органічні речовини та зберігати біорізноманіття виноградників.

Кантіна також активно бере участь у проектах, що мають соціальні цілі.

Інші вина від виробника Кантіна ді Неграр Бардоліно

Офіційна сторінка виробника Cantina di Negrar Bardolino: https://www.cantinanegrar.it/

Деталі

Бренд Cantina di Negrar
Літраж 0.75
Привід щодня
Колір червоне
Країна Італія
Фудпейринг аперитив, ковбаси, ковбаски, курча, м'ясо червоне, масляна, піцца, птиця, різотто, тапас
Тип тихе
Регіон Венето
Cтиль легке
Цукор сухе
Сорт корвіна, молінара, рондінелла
Класифікація Bardolino DOC
Рік 2018
Алкоголь 11.5%
спец ціна New Year 2020

2 відгуки для Cantina di Negrar Bardolino

  1. Надя

    Напевно найлегше, що можна придумати із червоних. Компотик)

  2. Микола

    Вино суперлегке, легко п‘ється, трішки ягід в смаку.Пити і не думати ні про що.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: