Текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho 0,7л
  • Артикул: 3664
  • Об’єм: 0.7 л

Текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho 0,7л

  • Артикул: 3664
  • Об’єм: 0.7 л
3440.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 3213.00 грн

Немає в наявності

ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі до 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho: протягом більше 10 поколінь Reserva de la Familia була сімейним секретом, яким ділилися тільки з найближчими друзями.

У 1995 році, щоб відсвяткувати свій 200-річний ювілей, сім’я вирішила поділитися цією особливою сумішшю текіли з людьми, які дійсно цінують винятковий смак.

Текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho готується з кращі агави 10-12 річного віку, відібраної вручну.

Тільки найароматніша внутрішня частина агави використовується для того, щоб вийшла ця зазначена нагородами текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho.

Текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho витримується не менше двох років у приватному погребі сім’ї Куерво в бочках з американського і французького дуба. Потім вона поєднується з текіло з сімейних запасів, що мають витримку до 30 років.

Текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho розливаєтьсяу пляшки з коричневого скла, видути вручну. Кожна пляшка має індивідуальний номер і запечатана воском.

Щороку сім’я Куерво доручає мексиканському художнику розробити нову колекційну коробку обмеженого випуску.

Подавайте в чарці, щоб повністю оцінити складні смаки і аромати.

Історія виробника текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho

Складно відокремити історію марки Jose Cuervoо від історії появи текіли як самостійної категорії алкогольних напоїв.

З 1758 року, тобто вже більше більше 250 років, Jose Cuervo виробляє текілу, використовуючи той же досвід, майстерність і рецепти, що передавалися з покоління в покоління.

Саме в 1758 році король Іспанії дарував Дону Хосе Антоніо де Куерво ділянку землі в місті Текіла спеціально для вирощування блакитної агави і виробництва текіли.

А у 1795 році права на землю були передані іншому члену сім’ї Куерво – дону Хосе Марія Гуадалупе Куерво разом з дозволом на комерційне виробництво і розповсюдження текіли.

У 1800-ті роки текіла Jose Cuervo вже експортувалася в США: бочки напою дісталися до Каліфорнії з Сан-Бласа в 1852 році.

Jose Cuervo був першим брендом текіли, який розливав текілу в індивідуальні пляшки, що спростило транспортування для задоволення зростаючого попиту в Мексиці і за її межами.

1940-і роки відзначились створенням і швидким ростом популярности коктейлю “Маргарита”: тепер це більше, ніж просто дівоче ім’я.

Починаючи з 1974 року місто Текіла офіційно відзначається як місце походження напою Текіла: точно так же, як шампанське може проводитися тільки у Франції, або скотч може проводитися тільки в Шотландії.

Jose Cuervo володіє найбільшими в світі плантаціями агави, розташованими на багатому вулканічному грунті. Наглядачі, що називаються Jimadores, вирощують і збирають агаву. Саджають агаву в період з лютого по липень, щоб уникнути періоду сильних дощів.

В середньому сходи дозрівають за сім років. Після того, як агава зібрана і обрізана, серцевини агави або «Піньяс» відправляються в Ла-Рохенья.

Щодня в піч для агави надходить від 200 до 300 тонн плодів для виробництва текіли. Приготування Піньяс покращує смак текіли.

Навіть сьогодні цей процес виконується повністю відповідно до традицій кустарного виробництва і вимагає від 36 до 40 годин.

Через вісім годин після приготування Піньяс відправляються на чотири млини для подрібнення. Перший відомий як подрібнювач: його численні леза подрібнюють агаву на дрібні шматочки.

Потім шматки готові для другого колеса, яке розбиває шматочки, щоб витягти сік. Наступні два – це колеса для віджиму, де сік, відомий як сусло, відділяється від макухи.

Отримане сусло відправляють в бродильні чани. Через 50-60 годин сік повністю ферментує. Наступні кроки – дистиляція, конденсація і ректифікація – виробляють питної продукт, відомий як біла текіла.

Далі текіла витримується повільно в бочках, набуваючи смакові і ароматичні риси обпаленого дерева.

У процесі приготування текіли обпалення бочок – запорука її аромату виходу. Є три ступені обпалення: легка, середня і сильна. Кожна з них визначає свій профіль текіли.

Бочки також злегка обприскують водою, щоб деревина вбирала вологу: це перешкоджає випаровуватись текіли, що старіє всередині.

Отримуючи першу ліцензію, Хосе Куерво ще не міг уявити собі, що сотні рослин агави, які він вирощував, з часом збільшаться до мільйона рослин, а Jose Cuervo стане найтитулованішим сімейством текіли в історії.

Jose Cuervo і понині залишається сімейним бізнесом. Нинішні власники дбайливо зберігають традиції вищої якості. І до цього дня текіла Jose Cuervo виробляється на тій же фабриці мексиканського міста Текіла.

Саме завдяки родині Куерво текіла перетворилася з місцевого напою в справжній національний символ Мексики!

В даний час за обсягами продажів бренд Cuervo є восьмим серед найбільших світових алкогольних брендів і номером один серед текіли в світі.

Щорічно продається приблизно майже 5 мільйонів 9-літрових ящиків текіли Jose Cuervo, що в 2 рази перевищує продажу найближчого конкурента Sauza.

Відео текіла Хосе Куерво Резерву де ля Фамілья Аньехо

Всі напої від виробника текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho

Офіційна сторінка виробника текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho: https://cuervo.com/

 

Деталі

Вид текіла
Країна Мексика
Літраж 0.7
Бренд Jose Cuervo
Алкоголь 38%
Категорія Міцний
Міцність 37-43%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Текіла Jose Cuervo Reserva de la Familia Anjeho 0,7л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare