Ігристе біле Val d'Oca Prosecco Frizzante Treviso
  • Артикул: 43308
  • Об’єм: 0.75 л

Ігристе біле Val d'Oca Prosecco Frizzante Treviso

  • Артикул: 43308
  • Об’єм: 0.75 л
329.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 279.00 грн

Є в наявності

В наявності 29 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі до 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso – класичне сухе легко ігристе просекко із географічної зони Тревізо, де роблять, як правило, базові та доступні зразки просекко.

Аромат – легкий, квітковий, з натяком на зелене яблуко.

Смак Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso – також класичний: ніжний, збалансований, м’ який, освіжаючий.

Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso – це сухе просекко категорії брют з рівенем цукру 14 г/л.

ЗВЕРНИ УВАГУ:

Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso закорковане не тією пробкою, яка вистрілює (як шампанське чи кава), а звичайним винним корком, який відкривається штопором.

Цей корок “підкріплений” мотузочкою (в Італії її називають і часто позначають в назві як Spago).

Як правило, вина категорії фрізанте закривають саме на корок з мотузочкою або закрутку screw cap, так як тиск в пляшці невисокий (порівняно із просекко спуманте, кавою, чи шампанським).

Немає сенсу закорковувати базове просекко дорогим корком – і через нього завищувати ціну.

Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso потрібно пити молодим і свіжим, а не довго витримувати в погребі.

Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso – що означає фрізанте:

Головне, що відрізняє дві категорії “фрізанте” та “спуманте” між собою – це рівень газації.

У Frizzante це максимум 2.5 атмосфери, а у Spumante мінімум 3.

Але не варто думати, що Spumante смачніше – тут ідея зовсім не в цьому. Все залежить від кожного окремого виробника і вмісту пляшки.

На практиці це виражається в тому, що в пляшках може бути дуже схоже за стилістикою вино, але Frizzante завжди п’ється трохи легше і “виглядає” більш ніжним і легким (лише за рахунок того, що в ньому менша кількість бульбашок).

Іноді виробники навіть називають їх – “напів ігристим” вином.

У спуманте – більш стійкий та тривалий перляж.

Перший – Prosecco Frizzante – основний обсяг виробництва просекко, яке трапляється  в магазинах найчастіше. Їх можна легко впізнати за класичною мотузочкою (Spago), яка стримує звичайну винну пробку, або по закрутці Screw Cap, яка набирає шалену популярність.

Саме до цієї категорії належить Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso.

Друга категорія – Prosecco Spumante, яку легко визначити за класичною пляшкою та корком в стилі “шампанського”.

Історія виробника Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso

Cantina Produttori di Valdobbiadene почала свою історію після Другої світової війни в 1952 році об’єднаними зусиллями 129 партнерів-засновників.

Cьогодні їх понад 600, а їх землі складають понад 1000 га.

Cantina Produttori di Valdobbiadene є одним із членів-засновників Консорціуму DOCG Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore.

Саме бренд просекко Val d’Oca в їх структурі починає продаватись в 2008 році.

В 2010 році вони стали одними з перших в винній галузі Італії, хто вийшов онлайн.

Val d'Oca Uvaggio Storico

Виноградники Вальдоб’ядене входять до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Серед цієї краси знаходиться і виноградник Val d’Oca Uvaggio Storico.

Ландшафт “Пагорби Просекко Конельяно та Вальдобб’ядене” – це десяте місце у світі, зареєстроване в категорії “культурний ландшафт”.

Cantina Produttori di Valdobbiadene робить і просекко різних рівнів від Prosecco DOC і просекко Prosecco DOC Treviso до DOCG Superiore di Cartizze.

90% виноградників – це глера. Але є і інші сорти, зокрема – рідкісні сорти, з яких, наприклад, роблять і це просекко Val d’Oca Uvaggio Storico – як дань історії та теруару.

Відео на італійській, тому дивитись після бокалу Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso 🙂

Вино Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso виробляє італійська однойменна виноробня Val d’Oca, яка нерозривно повязана з обєднанням виноробів Cantina Produttori di Valdobbiadene. Виноробня розташована на півночі Венеції біля підніжжя Альп.

Історія Cantina Produttori di Valdobbiadene це історія підприємства – справжньої соціальної ініціативи, народженої в 1952 році.

Заснували Val d’Oca 129 фермерів повоєнної Італії, що горіли бажанням відновити територію та економіку, позначені руйнівними ранами Другої світової війни.

Ці 129 членів-засновників вирішили разом об’єднати зусилля, щоб просувати блискучу ідею співпраці, що об’єднує 600 членів виноробства.

Народження виноробні,  представило важливу можливість для відродження окремих пов’язаних виноробів у безпосередній післявоєнний період, та заклало основи для розвитку та підтвердження якості вина Вальдоббіадене.

Cantina Produttori di Valdobbiadene, що зараз виробляє Валь д’Ока Мускат, постійно розвивається, приєднуючи нових партнерів та підприємців, що розуміють важливість спільного використання земель та ресурсів для здорового та стійкого зростання.

Це дозволяє однаково розподіляти обов’язки та успіхи, створюючи доброчесну модель соціально відповідального бізнесу.

Ця модель Cantina Produttori di Valdobbiadene більш ніж на півстоліття випередила сучасні тенденції, які в даний час сильно розвиваються на ринку праці та в моделях ведення бізнесу.

Це стало можливим завдяки глибоко сільськогосподарській ДНК Cantina Produttori di Valdobbiadene. На сьогоднішній день у винному заводі перебуває понад 600 членів, котрі зобов’язані передати все своє виробництво.

Компенсація за наданий виноград варіюється залежно від різної якості / походження винограду. Згідно з внутрішніми правилами, весь урожай винограду, призначеного для DOC та DOCG, повинен збиратись вручну.

Виробництво, яке в 2011 році перевищило 11 мільйонів пляшок, продається Val D’Oca, а 25% призначене за кордон, спрямоване в 35 країн Європи, Азії та Америки. Решта 75% продається в Італії: 55% на канал Хорека і 45% на широкомасштабну дистрибуцію.

Спільне використання ресурсів дозволило з часом постійно докладати зусиль для постійного поліпшення якості винограду, додатково посиленого ретельним підприємницьким менталітетом, який зміг забезпечити виноробню передовими технологіями.

Зростаюча кількість співробітників дозволила виноробні, залишаючись вірною дотриманню високої якості продукції та суворим вимогам споживача, постійно збільшувати виробництво пляшок.

З 2008 року Cantina Produttori di Valdobbiadene продає маркетинг бутильованих вин Val D’Oca Srl, дочірній компанії, яка може краще та простіше спілкуватися зі споживачем за допомогою комерційних мереж в Італії та за кордоном.

Val D’Oca Srl приймає сучасні критерії продажу та дистрибуції з метою запропонувати якість чудових вин території з найкращими послугами.

Сила Val D’Oca, як соціального підприємства також дозволила йому незабаром придбати структуровану комерційну мережу та сучасні маркетингові критерії, ставши конкурентоспроможним.

У деяких нововведеннях Val D’Oca було першим на ринку: наприклад, у 1998 р. Val D’Oca використувало чорну атласну пляшку, нагороджену роком пізніше на Vinitaly як найкращу упаковку.

Це також одна з перших винних компаній, що створила власну електронну комерцію з 2010 року.

З моменту заснування всі виноградники компанії визначаються відповідно до якісного потенціалу, який може виражати їх виділення та земля, на якій вони стоять.

Кожному винограднику присвоєна класифікація, і тому виноград, виходячи з номіналу та параметрів якості, отримує плату: зв’язок між роботою на винограднику та прагненням досконалості, яка починається з вирощування та досягає пляшки.

Компанія прагне покращити сировину, що надається членами, і для цього вона бере на себе людські та економічні ресурси для вдосконалення виноградарства та виробничих процесів.

Таким чином, кінцевому споживачеві гарантується, що різні технічні етапи були дотримані з увагою та компетентністю на всіх етапах виробництва, з повною дотриманням енологічних традицій та відповідно до найвищих стандартів якості.

З цієї причини, крім досягнення міжнародних сертифікацій BRC, IFS та ISO 9000, були вжиті ініціативи щодо вдосконалення виробництва вина.

Зокрема, в останні роки були запроваджені амбітні проекти, пов’язані з екологічною стійкістю, які нещодавно дозволили виноробні отримати найважливіші сертифікати: SQNPI та VIVA.

Сертифікація VIVA була створена для вимірювання показників стійкості в ланцюзі постачання виноградно-виноробних виробів та їх покращення за допомогою аналізу 4 показників.

У випадку з Cantina Produttori di Valdobbiadene розглядалися показники 3: Повітря, Вода, Територія.

Важливе зобов’язання дозволило протягом останніх років здійснити повне технологічне оновлення відділу прийому винограду, пресування, флотації, виніфікації та бродіння або всіх етапів для підтримки та підвищення якості винограду з виноградної лози.

У травні 2018 року, було відкрито новий ультрасучасний логістичний центр: повністю автоматизований склад, похований глибиною до 14 метрів, здатний вмістити 7000 піддонів, які управляються за допомогою 2 кранів-штабелерів та 5 човників.

Звідси матеріали, надходять на лінії, а також тут зберігаються готові до доставки пляшки, які відпочивають при контрольованій температурі, в середовищі, що приносить добробут, заколисоване григоріанським співом, розповсюдженим на частоті 432 Гц.

Одночасно із зобов’язаннями, прийнятими у першій частині виробничого ланцюга, Cantina Produttori di Valdobbiadene – Val D’Oca запустила програму оновлення технологій, спрямовану на оптимізацію якості врожаю в сільській місцевості.

Це передбачає постійні інвестиції у розвиток та інновації у виноробному та ігристому секторі, в лабораторний контроль, аж до логістичної структури з високим рівнем автоматизації.

Логістика, склад, управління, виноградник: усі учасники виробничого процесу будуть в мережі, щоб співпрацювати та вести діалог між собою та з людиною, надаючи дані, необхідні для досягнення інтегрованого, ефективного та якісного виробництва.

Всі вина від виробника Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso

Офіційна сторінка виробника Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso: https://www.valdoca.com/

Деталі

Алкоголь 10.5%
Бренд Val d'Oca
Літраж 0.75
Привід щодня
Категорія Ігристе
Класифікація Prosecco Treviso DOC
Колір біле
Країна Італія
Тип ігристе
Регіон Венето
Міцність 9-11%
Cтиль легке
Цукор брют
Сорт глера
Фудпейринг аперитив, апероль, закуски, коктейлі, легкі страви, м'ясо біле, молоді сири, морепродукти, риба біла
Вид просекко

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Val d’Oca Prosecco Frizzante Treviso”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare