fbpx

Volcanalia Patapum Frizzante sui Lieviti

Артикул: 26225
Об’єм: л

Volcanalia Patapum Frizzante sui Lieviti

Артикул: 26225
Об’єм: л
Колір:
Цукор:
Алкоголь: 10 %
Рік:
Тип:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:
Вид:
819.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 695 грн

Є в наявності

В наявності 7 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Volcanalia Patapum Frizzante – зовсім рідкісна пляшка від малесенького виробника.

Одночасно і ігристе, і оранж.

Volcanalia Patapum Frizzante зроблене із 100% гарганеги із вулканічних грунтів.

Чому Volcanalia Ambaraba не пет нат?

Пет нат – сусло заливають в пляшку і там воно доброджує.

Для Volcanalia Ambaraba роблять спочатку базове тихе вино, яке потім заливають в пляшку і витримують на осаді протягом двох років (як ігристі за класичним методом).

На відміну від Volcanalia Ambaraba базове вино витримувалось в старому дубі і довше мацерувалось.

Спонтанне бродіння на диких дріжжах в сталі, витримка в бетонних резервуарах. Перед бутиляцією до вина додається “тиражний лікер” із підсушеного винограду того ж збору.

Вініфікація без регулювання температури та додавання сірки.

Слово “вулканалія” – означає свято, яке римляни присвячували Богу Вулканів і святкували кожного 23 серпня – після завершення урожаю.

Volcanalia Patapum Frizzante – не надто прозорого, насиченого жовтого (майже оранжевого) кольору. Вино не цілком прозоре через те, що нефільтроване, не зяте з осаду.

Насичене, яскраве, але все ще з яскраво вираженою кислотністю та низьким рівнем алкоголю (10%)

Про виробника Volcanalia Patapum

Volcanalia – це органічний та біодинамічний підхід, але, на відміну, від трендових “натуральних вин”, вина Volcanalia дуже чисті, без осидації та редукції, не викликають запитань.

Це малесенький виробник із Венето, який робить оражеві, пет нати та традиційні ігристі.

Щоб зрозуміти, наскільки “крафтовий” малесенький виробник: в них всього 7 гектари землі, з них 4 гектари – це виноградники на пагорбах Гамбеллара (Віченца).

Зараз Гамбарелла не надто на слуху, але раніше це був відомий регіон своїми білими та солодкими винами.

Вулканічні чорні базальтові грунти та пагорбиста місцевість дають можливість робити вина з хорошою кислотністю і хорошим потенціалом до витримки.

У Volcanalia одні з найстріших виноградників гарганеги.

Висота виноградників – 300 м над рівнем моря.

В середньому в рік вони роблять 20 тисяч пляшок.

Звісно ж, ніякої обробки виноградників, ніякого зрошування, повністю ручний збір, ніякої сірки, дикі дріжджі – суцільне невтручання в природній стан речей.

Rossella Mastrotto почала робити вина Volcanalia в 2014 році.В той рік вона вирішила піти в sabbatical і подорожувати: США, Австралія, Індія, Південна Америка.

Повернувшись, остаточно вирішила кинути сімейний бізнес і взялась за роботу над місцевими 40-50-річними лозами гарганеги.

Бульбашки – її особиста пристрасть і починала вона саме з них, але зараз робить і тихі (але виключно білі і виключно з гарганеги).

Офіційний сайт виробника: www.volcanalia.wine

Інші вина Volcanalia.

Volcanalia Ambaraba Frizzante sui Lieviti вайнвайн магазин склад

 

Додаткова інформація

Алкоголь

10%

Бренд

Літраж

Класифікація

Колір

Країна

Тип

Рік

Регіон

Особливості

, ,

Cтиль

,

Цукор

Сорт

Вид

Привід

Фудпейринг

, , ,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Volcanalia Patapum Frizzante sui Lieviti”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​