Вино червоне Vega Real Vaccayos Reserva
  • Артикул: 22633
  • Об’єм: 0.75 л

Вино червоне Vega Real Vaccayos Reserva

  • Артикул: 22633
  • Об’єм: 0.75 л
599.00 грн
Доставляю від 1000 грн або 6 пляшок, самовивіз від 1 пляшки

Є в наявності

В наявності 41 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Vega Real Vaccayos Reserva червоне сухе вино з серця DO de Rueda.

Колір Vega Real Vaccayos Reserva: вишнево-червоний. Аромат Vega Real Vaccayos Reserva: складний з хорошою інтенсивністю. Злегка підгоріле дерево з відтінками какао.

Смак Vega Real Vaccayos Reserva: дуже потужний та структурований, смачний, солодкий, з дубильними речовинами та безліччю нюансів. Тривалий затяжний післясмак.

Сорти виноградів: 85% Темпранільо, 15% Каберне Совіньйон. Старіння: витримка у бочках з французького дуба протягом 24 місяців.

Історія виробника Vega Real Vaccayos Reserva

Bodegas Barbadillo почалася у 1821 році. Саме тоді Беніньо Барбаділло-і-Ортігюела, розбагатівши в Мексиці повернувся до Іспанії у супроводі свого двоюрідного брата Мануеля Лопеса Барбаділло.

Він оселився в Санлукар-де-Баррамеда і придбав свою першу виноробню “Ель Торо”, що була взірцем популярної андалузької архітектури та стала свідком витоків Барбаділло.

Дон Беніньо Барбадійо хотів виробляти високоякісні вина з власним неповторним стилем. Для цього в компанію були запрошені кращі винороби того часу.

З тих пір Bodegas Barbadillo не переставав розвиватися, завжди шукаючи вина, які дивують і залишають свій слід. Беніньо відбивав свій власний стиль у всьому, що робив.

Під його керівництвом винзавод почав швидко розповсюджувати вина в різні куточки Іспанії та експортував перші бочки хереса до Великобританії та Америки, скориставшись річковими та морськими шляхами, які починалися з Санлукара.

1827 рік став знаковим для виноробні та для всієї провінції Кадіс. Того року ім’я Манзанілла вперше з’явилося на бочонку, який Беніньо відправив у Філадельфію.

Шалений успіх призвів до того, що через кілька місяців Барбаділло випустив Pastora, першу, а потім і єдину у світі Manzanilla в пляшках.

Беніньо помер у 1837 році, а його старший син Мануель взяв на себе справу і в 1954 році офіційно створив компанію, відому сьогодні як Bodegas Barbadillo.

Барбаділло – це 100% сімейний винзавод і є одним із найстаріших сімейних підприємств Іспанії. На Bodegas Barbadillo виробляються хереси (в тому числі – спеціалітети), хересний бренді, хересний оцет, сухі і напівсолодкі вина.

Крім того, виноробня відкрита для відвідувань: екскурсії проводяться іспанською та англійською, на території заводу працюють великий музей хересу і цікавий магазин.

Bodegas Barbadillo – повністю самостійне господарство, весь бізнес належить одній іспанській родині. У сучасному хересному світі це досить рідкісне явище.

Унікальні вина, що народилися з ідеального поєднання душі неймовірної землі, альбарізи та серця виноробів. Професійні експерти, які ставлять життєву мудрість на службу творчості та інноваціям.

Маючи 500 гектарів власного винограднику, 16 старих винних заводів у Санлукар-де-Баррамеда та виноробний завод для білого та червоного винограду, Bodegas Barbadillo є одним з найбільших виноробних підприємств у Марко де Херес.

Bodegas Barbadillo виробляє не тільки хереси – приблизно половина врожаю Palomino йде на легке сухе біле вино, яке користується величезною популярністю і в Андалусії, і за її межами (в Литві, наприклад, його можна купити абсолютно спокійно і за смішні гроші).

Основним хересом виноробні є, звичайно, Мансанілья. Але і решта хересного лінійка вельме багата і цікава: Амонтильядо, Олоросо, солодкі хереси, Пало Кортадо, дуже старі хереси.

Кілька видів бренді (в тому числі чотири «однохересних» і дуже дорогих), оцет, сухе вино … Bodegas Barbadillo виробляє навіть Fino – в основному, для неіспанского ринку (в самій Іспанії більш популярна Мансанілья).

Головним виноробом компанії Bodegas Barbadilloзараз є Монтсеррат Моліна. Вона народилася в Жироні, має диплом фармацевта за спеціальністю «Промисловість» Університету Наварри.

Вона також має ступінь магістра з виноградарства та енології Політехнічного університету Каталонії. Вона розпочала свою професійну діяльність у Cooperativa D’Espolla, в DO Alt. Empordá.

А з 1997 року вона почала працювати в Bodegas Barbadillo, очолюючи відділ досліджень та розробок. Серед її досягнень – виробництво першої гілки Марко де Херес, відновлення майже вимерлої Тинтильї де Рота та розробка ігристого вина в Кадісі за французьким методом Шампенуаз.

“Тільки така земля, як Кадіс, могла б виробляти такі привітні та веселі вина, ідеальне поєднання душі Андалусії та Альбарізи. Південь у чистому вигляді. Енологічна магія з 1821 року.”

Відео про виробника Вега Реал Ваккеї Резерва

Офіційна сторінка виробника Vega Real Vaccayos Reserva: https://www.barbadillo.com/

Всі вина від виробника Vega Real Vaccayos Reserva

Деталі

Алкоголь 15%
Бренд Barbadillo, Vega Real
Літраж 0.75
Привід на свято
Класифікація Ribera del Duero DO
Колір червоне
Країна Іспанія
Фудпейринг гриль, м'ясо червоне, тверді витримані сири, хамон
Тип тихе
Рік 2015
Регіон Рібера-дель-Деуро
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт темпранільйо
спец ціна summer
Міцність 13-17%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Vega Real Vaccayos Reserva”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: