fbpx

Val d'Oca Rive di San Pietro Di Barbozza Prosecco Superiore Valdobbiadene Brut

Артикул: 2792
Об’єм: л

Val d'Oca Rive di San Pietro Di Barbozza Prosecco Superiore Valdobbiadene Brut

(2 відгуків)
Артикул: 2792
Об’єм: л
Серйозне просекко з 2 бокалами від Gambero Rosso.
Колір:
Цукор: ,
Стиль:
Алкоголь: 11,5 %
Тип:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:
429.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 374 грн

Є в наявності

В наявності 35 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
Серйозне просекко з 2 бокалами від Gambero Rosso.

Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza – елегантне просекко, з хорошим балансом ніжності і свіжості, помірною строгістю, відтінками білих фруктів, квітів та типовими для цього вина нюансами стиглого кокоса.

По рівню цукру Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza Brut – досить рідкісна категорія для просекко (у брюта рівень цукру – 0-12 г/л).

Наймасовіша для просекко (близько 90%) – екстра-драй, де цукру більше (12-17 г/л). Саме екстра драй найчастіше трапляється на полицях магазинів.

По суті, всі просекко лінійки “Le Rive” від Val d’Oca відрізняються між собою, окрім виоградника, рівнем цукру.

Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza – cухіший зразок просекко, ніж Rive di Colbertaldo, наприклад, але не найсухіший в лінійці Val d’Oca – є також брют натюр.

До речі, якщо дивитись з точки зору історії, ане сучасного стану речей, традиційніший стиль для просекко – взагалі солодша категорія dry (17-32 г/л).

Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza – просекко з окремого виноградника (категорія Le Rive) в околицях містечка Вальдоб’ядене (Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG).

Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza Prosecco Superiore Valdobbiadene

Детальніше про походження Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza.

Найбазовіші і найдоступніші зразки просекко робляться в рамках аппеласьонів Prosecco DOC та Prosecco Treviso DOC.

Другий вважається дещо престижнішим, так як просекко роблять лише на території і з винограду з провінції Тревізо.

Але на практиці це не завжди означає більш високу якість, все залежить від кожного конкретного виробника.

Наступний рівень просекко – це саме серце виробництва місцевих ігристих вин, аппеласьон Conegliano-Valdobbiadene Prosecco Superiore.

Саме на пагорбах цього регіону розташовані найкращі виноградники, кращі ділянки, старі лози і топові виробники.

Саме з цих пагорбів – Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza.

Ці вина завжди складніші, глибші, цікавіші і виглядають більш елегантними, що, звісно ж, позначається і на ціні. Але саме серед місцевих вин потрібно шукати кращі ігристі регіону.

В рамках даного аппеласьону є також певні “відгалуження”, які завжди вказують на етикетці. Перше – це категорія Le Rive. До неї, наприклад, відноситься і ця Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza.

Категорія Le Rive була створена не так давно з ідеєю виділити кращі виноградники, створивши якийсь аналог крю, але для просекко.

Сьогодні таких виноградників існує 43 і їх назва завжди вказується на етикетці, підкреслюючи статус вина.

І якщо ви хочете спробувати “терруарное просекко”, то вам саме сюди.

Друга опція, яку можна зустріти на етикетці вин з Conegliano-Valdobbiadene це Cartizze.

Це окремий пагорб-виноградник, який історично вважався найкращим в регіоні, тому й вина з нього виділили в окрему категорію.

Як правило, Cartizze – це завжди топ, але варто пам’ятати, що багато вина з цього виноградника історично тяжіють до досить високого рівня цукру.

Про виробника Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza

Cantina Produttori di Valdobbiadene почала свою історію після Другої світової війни в 1952 році об’єднаними зусиллями 129 партнерів-засновників.

Cьогодні їх понад 600, а їх землі складають понад 1000 га.

Cantina Produttori di Valdobbiadene є одним із членів-засновників Консорціуму DOCG Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore.

Саме бренд просекко Val d’Oca в їх структурі починає продаватись в 2008 році.

В 2010 році вони стали одними з перших в винній галузі Італії, хто вийшов онлайн.

Val d'Oca Rive di San Pietro Di Barbozza

Виноградники Вальдоб’ядене входять до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Серед цієї краси знаходиться і виноградник Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza.

Ландшафт “Пагорби Просекко Конельяно та Вальдобб’ядене” – це десяте місце у світі, зареєстроване в категорії “культурний ландшафт”.

Cantina Produttori di Valdobbiadene робить і просекко різних рівнів від Prosecco DOC і просекко Prosecco DOC Treviso до DOCG Superiore di Cartizze.

90% виноградників – це глера. Але є і інші сорти, зокрема – рідкісні сорти, з яких, наприклад, роблять просекко Uvaggio Storico – як дань історії та теруару.

Відео на італійській, тому дивитись після бокалу просекко 🙂

 

Аромат: вишуканий, тонкий, квітковий, з легкими фруктовими відтінками
Смак: ніжний, сухий і гармонійний, з акуратним та елегантним перляжем
Особливості вініфікації: Ручний збір. Ультра м'яке пресування. Відстоювання в сталі при контрольованій температурі 14С. Ферментація в сталі протягом 10-12 днів при контрольованій температурі 15-18С , друга ферментація методом Шарма протягом 15-20 днів. Фільтрація.

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , , ,

Тип

Регіон

Cтиль

Цукор

,

Сорт

Класифікація

Вид

Алкоголь

11.5%

2 відгуки для Val d’Oca Rive di San Pietro Di Barbozza Prosecco Superiore Valdobbiadene Brut

  1. Надя

    Сухе, тонке, елегантне

  2. Екатерина

    Лучшее просекко в мире! Знаю, что не все любят сухие, но оно такое интеллигентное и деликатное, просто любовь ❤️

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​