fbpx

Terra Serena Prosecco Spumante Treviso

Артикул: 2836
Об’єм: л

Terra Serena Prosecco Spumante Treviso

(2 відгуків)
Артикул: 2836
Об’єм: л
Bere bene spendendo poco, - кажуть італійці, що на українську перекладається  як "Пий добре, витрачаючи мало, тому бери Terra Serena Prosecco Spumante за оптовою ціною в магазині-складі Wine Wine" (переклад довільний).
Колір:
Стиль:
Алкоголь: 11 %
Тип:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:
329.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 229 грн

Є в наявності

В наявності 106 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
Bere bene spendendo poco, - кажуть італійці, що на українську перекладається  як "Пий добре, витрачаючи мало, тому бери Terra Serena Prosecco Spumante за оптовою ціною в магазині-складі Wine Wine" (переклад довільний).

Terra Serena Prosecco Spumante – просекко, яке ми заслужили.

Тонке, ніжне, дуже питке – охолодженим непомітно випивається як аперитив, але цілком впорається і з їжею.

Любимо Terra Serena Prosecco Spumante за те, що це просекко прекрасно поєднується і з легкими літніми стравами (салатами і овочами), і навіть з фаст-фудом.

Це стає особливо доречно під час тривлих застільних новорічних свят.

Особливості Terra Serena Prosecco Spumante:

Terra Serena Prosecco Spumante – просекко із географічної зони Тревізо.

Найбазовіші та доступні зразки просекко, як правило, роблять в рамках апеласьйону Prosecco DOC або Prosecco Treviso DOC.

Другий вважається дещо престижнішим, так як призначений виключно для вин, зроблених на території провінції Тревізо і виключно з винограду в Тревізо (як, наприклад, це вино Terra Serena Prosecco Spumante Treviso).

На практиці це не завжди означає більш високу якість, але все ж це можна використовувати як певний орієнтир, якщо ти не знайомий з вмістом пляшок, які стоять перед тобою на полиці в магазині.

Сортовий склад Terra Serena Prosecco Spumante – 100% глери (на відміну від фрізанте, у якої 15% – це бленд шардоне, піно б’янко та піно гріджіо).

Terra Serena Prosecco Spumante – сухе просекко категорії extra dry, яка вважається найпопулярнішою для просекко.

Це означає, що в ному вміст цукру 12-17 г/л (в найсухішому просекко категорії Extra Brut 0-6 грамів цукру на літр, в найменш сухому варіанті dry – 17-32 г/л)

Чим відрізняється Terra Serena Prosecco Spumante від Frizzante?

Головне, що відрізняє дві категорії “фрізанте” та “спуманте” між собою – це рівень газації.

У Frizzante це максимум 2.5 атмосфери, а у Spumante мінімум 3.

Чи варто думати, що Spumante смачніше? Наврядчи. Це залежить від індивідуальних смаків і від кожного окремого виробника і вмісту кожної пляшки.

На практиці різниця в газації виражається в тому, що в пляшках може бути дуже схоже за стилістикою вино, але Frizzante завжди п’ється трохи легше і “виглядає” більш легким (лише за рахунок того, що в ньому менша кількість бульбашок).

Іноді виробник навіть називає фріззанте – “напів ігристим” вином.

У спуманте – більш стійкий та тривалий перляж. Простіше кажучи, більше бульбашок.

Фрізанте часто закорковують звичайним корком і укріплюють його мотузочкою (часто її позначають в назві італійським словом Spago) або закруткою Screw Cap. Рівень тиску дозволяє, а собівартість цих корків менша.

Prosecco Spumante легко впізнати за класичною пляшкою та традиційним корком в стилі “шампанського”.

Основний обсяг виробництва просекко і, відповідно просекко, яке трапляється  в магазинах найчастіше – Prosecco Frizzante.

В лінійці Терра Серени є і frizzante, і spumante (власне, це вино).

Про виробника Terra Serena Prosecco Spumante

Улюблений опис виноробень про традиції і інновації (с) дуже пасує Terra Serena.

Це історія роду, яка сягає 1390 року і в 1881 році стає “винною” історією, коли Pietro Serena почав продавати своє вино в дерев’яних кегах.

Наступні покоління теж вносили в сімейний бізнес свої інновації, які в основному стосувались форми продажу (експерименти з різними ємностями).

Але справжні прорив стався в 70-80х роках 20 століття.

Брати Giorgio та Gerardo Serena (які були за освітою хіміком та економістом) зосередились на сегменті ХоРеКа і почали для закладів продавати просекко в металічних кегах.

Це вирішило питання оксидації та “вивітрювання” бульбашок ігристого вина після відкриття пляшки в ресторані.

Інновації щодо бережливого ставлення до екології в Terra Serena теж практикують.

Наприклад, разом з Ca’ Foscari University в Венеції розпочали науково-дослідний проект по видобутку енергії із відходів вініфікації. Так-ось винна sustainable energy.

Сьогодні Терра Серена – один з головних виробників просекко.

Гарно ілюструє це все два наступних відео: романтика і краса виноградників + високотехнологічний завод Terra Serena.

Аромат: інтенсивний, з нотами білих квітів та зелених яблук
Смак: свіжий, м'який, не надто сухий, з прємним тонким перляжем
Особливості вініфікації: метод Шарма (друга ферментація в великих стальних ємностях)

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , , , ,

Тип

Регіон

Cтиль

Цукор

,

Сорт

Класифікація

Вид

Алкоголь

11%

2 відгуки для Terra Serena Prosecco Spumante Treviso

  1. Оля

    Любимое просекко уже много лет!

  2. Надя

    По відчуттям – більш сухе і тонке, ніж фрізанте.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​