fbpx

Barbadillo Solear En Rama Saca de Invierno Manzanilla Jerez

Артикул: 1425
Об’єм: л

Barbadillo Solear En Rama Saca de Invierno Manzanilla Jerez

(2 відгуків)
Артикул: 1425
Об’єм: л
Херес солений, як сльози твоїх колишніх.
Колір:
Цукор:
Стиль:
Алкоголь: 15 %
Рік:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:
Вид:

539.00 грнопт 449.00 грн

Ціна: 449 грн
Звичайна ціна: 539 грн

Є в наявності

В наявності 5 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • каркою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
Херес солений, як сльози твоїх колишніх.

Про лінійку Barbadillo Solear

Одне з найвідоміших вин від Bodegas Barbadillo, яке розливається в дуже невеликих кількостях (лише 15 бочок) 4 рази на рік із зазначенням сезону бутилювання (в цьому випадку Saca de Invierno – зима).

У підсумку – різних варіації хересу Barbadillo Solear на тему Manzanilla: кожна зі своїм характером, завдяки різному впливу дріжджової плівки на еволюцію вина.

Відмінна можливість простежити, як змінюється вино в залежності від кліматичних кондицій під час витримки (якщо назбирати різних релізів цього хересу).

Про Barbadillo Solear En Rama Saca de Invierno Manzanilla

Перш за все, це сухий херес категорії манзанілья (мансанілья), що означає, що його витримували під флором в Санлукарі-де-Баррамеда.

Прив’язка до місця базується на тому, що клімат в Санлукарі-де-Баррамеда відрізняється від решти хересного регіону: це місто зі значними перепадами висоти і знаходиться на березі океану та ріки Гвадалківір.

Вважається, що тут особливий клімат: вологий, “провітрюваний” з океану, тому навіть в спеціальних приміщеннях для витримки хересу дотримуються правил, що вікна повинні виходити так, щоб приміщення добре продувалось цими вітрами.

Херес Barbadillo Solear витримували 8 років в солері (мінімальна витримка для мансанільї – 2 роки), недалеко від морської набережної в Санлукарі-де-Баррамеда.

Barbadillo Solear En Rama практично із бочки перелили в пляшку (саме це означає напис En Rama): ніяких стабілізацій, лише легка “фільтрація” натуральним яєчним білком.

Barbadillo Solear бутилюють невеликими партіями 4 рази на рік (і кожної пори року у нього особливий характер), а саме цей – розлили взимку (Saca de Invierno).

З усіх цих речень потрібно зрозуміти найважливіше: це рідкісна і дуже крута річ. І якщо ти любиш херес, то спробуй, бо цього разу плакатимеш гіркими сльозами ти 🙂

Аромат: ніжно-горіховий, тонкий, багатий. з відтінками ромашок, польових трав
Смак: сухий, тонкий, делікатний, тривалий
Рейтинг:
Guia Penin 2014 - 95
Guia ABC 2014 - 95
Guia Proensa 2014 - 98
Guia Intervinos 201 - 95
Robert Parker 2013 - 93
Anuario El Pais 2013 - 95
Guia Repsol 2013 - 94
Особливості вініфікації: Після ферментації паломіно вино кріплять до 15%. Біологічна витримка під флором (дріжджі Saccharomyces Cerevisiae). 8 років в солері з американських бочок (територіально - El Potro в Sanlucar de Barrameda)

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , , ,

Тип

Регіон

Cтиль

Цукор

Сорт

Класифікація

Вид

Рік

2 відгуки для Barbadillo Solear En Rama Saca de Invierno Manzanilla Jerez

  1. nadia

    абажау ❤

  2. Acid Freak :)

    Абажау більше!

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​

Вибери найближчий магазин: