Settesoli Nero d’Avola – неро д’авола із Сицилї, яка завжди асоціюється з насиченими “важкими” винами, але не цього разу. Питке, чисте і гарно збалансоване вино з соковитим ягідно-фруктовим профілем.
Аромат cвіжий, з яскравими нотами стиглої вишні.
Смак м’який, оксамитовий, стійкий.
Settesoli Nero d’Avola Sicilia ідеально підходить до закусок, ковбас, м’ясного рагу з картоплею, м’яса.
Виробництво Settesoli Nero d’Avola Sicilia
Сорт винограду: 100% неро д’авола.
Виноград росте на вапняних ґрунтах, має щільність посадки 4000 – 4500 рослин/га, із середнім урожаєм 90 ц/га.
Урожай збирають з кінця серпня до середини вересня.
Про виробника Settesoli Nero d’Avola Sicilia
Кооператив Settesoli – це об’єднання 2000 виноградарів, що існує з 1958 року.
Ці фермери вірять у цінність громади, якість своїх вин, а також в економічний, соціальний та екологічний добробут, створений спільною роботою.
Вони вирощують на Сицилії 30 різних сортів на шести тисячах гектарів землі, що становить 7% всіх виноградників на острові.
Settesoli сприяє економічному розвитку на всій території від Менфі та залучає до співпраці 70% сімей, які проживають у цій частині Південно-Західної Сицилії.
Компанія приділяє особливу увагу інноваціям та молодим співробітникам, які подорожували світом і повернулися на Сицилію, щоб розвивати місцеве виноградарство.
Компанія Settesoli є піонером в наукових дослідженнях виноробного процесу і завжди інвестує в технології та співпрацює з престижними університетами та дослідниками з усього світу.
Інновації у випадку Settesoli – не просто красиве слово: агрономи, виноградарі та наукові дослідники постійно співпрацюють на всіх етапах польових робіт, щоб отримати найкращий можливий результат від винограду та ґрунтово-кліматичних умов.
Цей процес захищає виноградарів і їх вина, а також і територію, на якій вони живуть. Settesoli була першою італійською винною компанією, яка забезпечила прозорість усього виробничого ланцюга – від виноградників до виноробних підприємств.
На виноградниках контролюється кожна сільськогосподарська фаза для захисту навколишнього середовища, а на підприємствах для енергоефективносі встановлено одну з найбільших фотоелектричних установок у виноробному секторі Італії.
Стійкість – це ДНК кооперативу: разом члени допомагають одне одному, підтримують один одного і разом же сприяють збереженню якості виноградної лози.
Вина кооперативу продаються в Італії та за кордоном під брендами Settesoli, Mandrarossa та Inycon.
Всі вина від виробника Settesoli Nero d’Avola Sicilia
Офіційна сторінка виробника Settesoli Nero d’Avola Sicilia: https://cantinesettesoli.it/
Олена –
Хороший збалансований смак
Екатерина –
Милая сердцу Сицилия))) отличное вино к ужину, терпковатое и приятное