Вино біле Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune
  • Артикул: 26463
  • Об’єм: 0.75 л

Вино біле Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune

  • Артикул: 26463
  • Об’єм: 0.75 л
299.00 грн
Доставляю від 1000 грн або 6 пляшок, самовивіз від 1 пляшки

Є в наявності

В наявності 19 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune – легкий і ароматний мускат із Сицилії.

Із мускату частіше зустрічаються солодкі вина (або хоча б напів сухі), а Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune – сухий мускат.

Аромат інтенсивний, парфумний, квітковий, з нотами мигдалю, абрикосів, апельсинів, тропічних фруктів.

Смак Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune – яскравий, мінеральний, освіжаючий, хрусткий.

Виробництво Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune

Зібіббо – це сицилійська назва мускату. Тобто Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune – це 100% Moscato d’Alessandria.

Виноград вирощується на пагорбах в Менфі, на Півдні Сицилії. Тут глинисті грунти та південна експозиція.

Висота виноградників – 200-300 метрів над рівнем моря. Плотність посадки – 4300-4700 лоз на гектар.

Урожай для Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune збирають в перший тиждень вересня.

Після кріомацерації при 5-8°C протягом 4-6 годин сусло бродить протягом 15-20 днів при 16-18 ° C.

Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune витримують 4 місяці в сталевих чанах.

Про виробника Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune:

Вина Mandrarossa народжуються в через дослідження Сицилії: картографування земель, вибору виноградників та сортів, які виражають місцеву індивідуальність.

Ця смуга суші, розташована на південно-західному узбережжі Сицилії, має ідеальні мікрокліматичні умови для виноградарства.

Тут є інтенсивне світло, морський бриз, м’які температури, багаторазові висоти та експозиції та різні типи ґрунтів, включаючи вапняні, з дуже високим потенціалом.

Пристрасть і турбота, з якою невелика група виноробів разом з агрономами обробляє власні виноградники, дотримуючись природного ритму сезонів, допомагає гарантувати високий рівень якості винограду.

Виноробня Mandrarossa створена у 1999 році в результаті довгого ретельного дослідження та картографуванні регіону, яке тривало понад 20 років.

Це дослідження призвело до вибору найкращих поєднань сорту з теруаром: ідеальні місця вирощування, які дозволяють кожному сорту винограду повністю виразити свій потенціал. Саме так і з’явилася Mandrarossa.

У 2000 році Mandrarossa здійснила свій офіційний дебют на Vinitaly з асортиментом, який спочатку складався лише з 7 етикеток.

У 2003 році з’явилося досить успішне біле вино Feudo dei Fiori, яке принесло перше значне визнання Mandrarossa, National Oscar of the Almanacco del Berebene, присудженому Gambero Rosso.

В 2004 рік Mandrarossa випустила вино, яке стало культовим: Cartagho з винограду Nero d’Avola різних вантажів протягом декількох років отримував нагороду Tre Bicchieri від Gambero Rosso.

У 2010 році бренд кардинально змінюється, повністю переробляє асортимент та змінює імідж. Змінюється, звичайно, і логотип Mandrarossa: від звичайного лозового листа до карликової пальми, символу біорізноманіття та самобутності регіону Менфі.

У 2012 році народилася Brigata di Cucina Mandrarossa. Це “бригади” жінок з Менфі створені для ідеального поєднання вин Мандраросса з селянською кухнею цього району.

Через два місяці була проведена перша екскурсія по винограднику Mandrarossa. З часом це дійство стало зростати і збільшуватись за кількістю відвідувачів.

Для Mandrarossa інновації – це дослідження нової ідентичності сицилійських вин.

З моменту заснування, Mandrarossa не зупиняла дослідження на вапняних ґрунтах.

Саме багаторічні дослідження та картографування грунтів продовжували бути провідним світлом до інноваційних сицилійських вин.

Дослідження проводились на території Менфі, де знаходиться Mandrarossa. Досліджували поведінку інших сортів, які контролювали на 5 дослідних полях.

Також проводились інтенсивні заходи з мікровініфікації, що призвели до впровадження в лінійку продуктів нових вин, деякі з яких, унікальні для Сицилії.

Амбіції Мандраросси росли, починаючи з 2014 року Mimmo De Gregorio та Filippo Buttafuoco, енолог та експерт з виноробства компанії Mandrarossa, розпочали важливе наукове дослідження на вапнякових ґрунтах.

Робота велась за підтримки консультанта з питань енології Alberto Antonini та спеціаліста Pedro Parra з вивчення мікротеррорів. Також, у рамках дослідницького проекту на території Мандраросса, були залучені геологи з Палермського університету.

Результати аналізу показали великий потенціал схилового схилу з наявністю вапнякових материнських порід морського походження.

За допомогою тестів електропровідності у двох вибраних районах був виявлений мікротерруар з високим потенціалом і два найкращі виноградники були обрані з двох найкращих урожаїв.

Офіційна сторінка Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune : https://www.mandrarossa.it/

Про виробника кооператив Settesoli

Settesoli – це об’єднання 2000 виноградарів, виробничим кооперативом, що існує з 1958 року. Ці фермери вірять у цінність громади, якість вин, які вони виробляють, та в економічний, соціальний та екологічний добробут, створений спільною роботою.

Вони вирощують найрізноманітніші сорти винограду на Сицилії: 30 різних сортів на шести тисячах гектарів землі, що становить 7% всіх виноградників на острові.

Settesoli є глобальною компанією, яка інвестує в молоді майбутні покоління, яка піклується про виноградники, шануючи довкілля, будучи піонером у дослідженнях, технологіях та якості, щоб гарантувати цінний виноград, дохід для партнерів та відмінне вино для споживачів.

Settesoli сприяє економічному розвитку на всій території від Менфі (AG) до Монтеваго та Санта-Марія-ді-Беліце, включаючи три провінції. Settesoli залучає 70% сімей, які проживають у цій частині Південно-Західної Сицилії, до процесу співпраці.

Виноградарі інвестують у виноградник, і разом з кооперативом інвестують в організацію.

Компанія приділяє пильну увагу розвитку молодих співробітників, які подорожували світом і повернулися на Сицилію для просування громади.

У компанії Settesoli вирішили йти дорогою до якості: між агрономами та партнерами існує постійний зв’язок на всіх етапах польових робіт, щоб отримати найкращі результати від винограду, від ґрунтово-кліматичних характеристик виноградників .

Цей процес захищає виноградарів, вина, які вони виробляють, і територію, на якій живуть. Settesoli була першою італійською винною компанією, яка засвідчила простежуваність всього виробничого ланцюга від виноградників до виноробних підприємств.

При цьому на виноградниках контролюється кожна фаза задля захисту навколишнього середовища та якості продукції, а на підприємствах задля енергоефективносі встановлено одну з найбільших фотоелектричних установок у виноробному секторі Італії.

Стійкість – це ДНК кооперативу: разом члени допомагають одне одному, підтримують один одного і разом же сприяють збереженню якості виноградної лози.

Компаня Settesoli є піонером в дослідженнях: виноробні покладаються на традиційні сорти середземноморської лози та на нещодавно імпортовані сорти, завжди приділяючи пильну увагу інноваціям.

Компанія завжди інвестує в технології та співпрацює з престижними університетами та дослідниками з усього світу.

Якість вина Settesoli засвідчується численними нагородами, отриманими протягом багатьох років: «Виноробня року» за відмінне співвідношення ціни / якості; “Premio Sodalitas” за зусилля у соціальній відповідальності, що підтримують територію; «Тре Біккієрі» від Гамберо Россо присуджено Мандрароссі Картаго та Тімпероссе і це тільки декілька з них.

Вина кооперативу поширюються в Італії та за кордоном з брендами Settesoli, Mandrarossa та Inycon.

Всі вина від Settesoli, всі вина лінійки Manrarossa, в яку входить Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune.

Офіційна сторінка виробника Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune: cantinesettesoli.it

Деталі

Алкоголь 12.5%
Бренд Mandrarossa, Settesoli
Літраж 0.75
Привід на вихідні
Класифікація Terre Siciliane IGT
Колір біле
Країна Італія
Фудпейринг аперитив, креветки, морепродукти, риба біла, риба копчена, риба на грилі, суші
Регіон Сицилія
Цукор сухе
Сорт мускат
Cтиль легке
Тип тихе
Рік 2019
спец ціна summermood
Міцність 11-13%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Mandrarossa Zibibbo Secco Costadune”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: