Вино червоне Mandrarossa Bonera
  • Артикул: 2834
  • Об’єм: 0.75 л

Вино червоне Mandrarossa Bonera

(3 відгуків)
  • Артикул: 2834
  • Об’єм: 0.75 л
399.00 грн
Доставляю від 1000 грн або 6 пляшок, самовивіз від 1 пляшки

Є в наявності

В наявності 16 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Mandrarossa Bonera – бленд з автохтонного сицилійського сорту неро д’Авола і каберне франу з окремого виноградника на півдні Сицилії. Напевно, найсицилійськіше по стилю вино у всій терруарній лінійці.

Вапнякові грунти, ферментація в сталі і нетривала витримка у французькому дубі підкреслюють соковитість і фруктовість цього вина.

Аромат Mandrarossa Bonera: насичений, з нотами червоних фруктів, чорносливу та мигдалю.

Смак Mandrarossa Bonera: інтенсивний і повний, з хорошою структурою, з шовковистим танинами.

Сорти винограду Mandrarossa Bonera: 50% Nero d’Avola, 50% Cabernet Franc, час збору врожаю: 1-й тиждень вересня.

Виноградник: Contrada Bonera – Menfi (AG). Грунти: вапняк, пісок. Урожайність: 8500-12000 кг/га. Щільність посадки: 4000-4500 лоз/га. Висота: 90-150м над рівнем моря.

Вініфікація Mandrarossa Bonera: мацерація при 25С протягом 8-10 днів. Витримка: 3 місяці в барріках, 4 місяці в пляшці.

Про виробника Mandrarossa Bonera:

Вина Mandrarossa народжуються в рамках проекту картографування земель , вибору виноградників та сортів, які на території Менфі та Терре Сікане виражають свою найкращу індивідуальність.

Ця смуга суші, розташована на південно-західному узбережжі Сицилії, має ідеальні мікрокліматичні умови для виноградарства.

Тут присутні і інтенсивне світло, морський бриз, м’які температури, багаторазові висоти та експозиції та різні типи ґрунтів, включаючи вапняні, з дуже високим потенціалом.

Пристрасть і турбота, з якою невелика група виноробів разом з агрономами обробляє власні виноградники, дотримуючись природного ритму сезонів, допомагає гарантувати високий рівень якості винограду.

Уміла робота енологів , зберігаючи цілісність винограду, підсилює велику енергію та життєву силу, висловлену винами. Баланс, елегантність та унікальні аромати закріплюють зв’язок вин з територією походження та розповідають про нову та іншу Сицилію вина.

Виноробня Mandrarossa створена у 1999 році в результаті довгого ретельного дослідження та картографуванні регіону, яке тривало понад 20 років.

Це дослідження призвело до вибору найкращих поєднань сорту з теруаром: ідеальні місця проживання, які дозволяють кожному сорту винограду повністю виразити свій потенціал. Саме так і з’явилася Mandrarossa.

У 2000 році Mandrarossa відкрила свої двері на національні та міжнародні ринки та здійснила свій офіційний дебют на першому Vinitaly з асортиментом, який спочатку складався лише з 7 етикеток.

У 2003 році з’явилося досить успішне біле вино Feudo dei Fiori, яке принесло перше значне визнання Mandrarossa, National Oscar of the Almanacco del Berebene, присудженому Gambero Rosso.

2004 рік став свідком народження того, що Mandrarossa випустив вино, яке стало культовим: Cartagho з винограду Nero d’Avola різних вантажів протягом декількох років отримував нагороду he Tre Bicchieri від Gambero Rosso.

У 2010 році бренд кардинально змінюється, повністю переробляє асортимент та змінює імідж. Змінюється, звичайно, і логотип Mandrarossa: від звичайного лозового листа до карликової пальми, символу біорізноманіття та самобутності регіону Менфі.

У 2012 році народилася Brigata di Cucina Mandrarossa.

Ці “бригади” жінок з Менфі демонстрували дуже особливий ансамбль, створений для покращення поєднання вин Мандраросса з вишуканими та справжніми делікатесами селянської кухні цього району.

Через два місяці була проведена перша екскурсія по винограднику Mandrarossa. З часом це дійство стало зростати і збільшуватись за кількістю відвідувачів.

Для Mandrarossa інновації – це дослідження нової ідентичності сицилійських вин.

З моменту заснування, Mandrarossa не зупиняла дослідження на вапняних ґрунтах. Саме багаторічні дослідження та картографування грунтів продовжували бути провідним світлом до інноваційних сицилійських вин.

Дослідження проводились на території Менфі, де знаходиться Mandrarossa. Досліджували поведінку інших сортів, які контролювали на 5 дослідних полях.

Також проводились інтенсивні заходи з мікровініфікації, що призвели до впровадження в лінійку продуктів нових вин, деякі з яких, унікальні для панорами Сицилії.

Амбіції Мандраросси росли, починаючи з 2014 року Mimmo De Gregorio та Filippo Buttafuoco, енолог та експерт з виноробства компанії Mandrarossa, розпочали важливе наукове дослідження на вапнякових ґрунтах.

Робота велась за підтримки консультанта з питань енології Alberto Antonini та спеціаліста Pedro Parra з вивчення мікротеррорів. Також, у рамках дослідницького проекту на території Мандраросса, були залучені геологи з Палермського університету.

Результати аналізу показали великий потенціал схилового схилу з наявністю вапнякових материнських порід морського походження, які були предметом дослідження.

За допомогою тестів електропровідності у двох вибраних районах був виявлений мікротерруар з високим потенціалом і два найкращі виноградники були обрані з двох найкращих урожаїв.

Один сорт Grillo (у Contrada Bertolino Soprano) і два сорти Nero d’Avola (у Contrada Miccina), які використовувались для виробництва білого “Bertolino Soprano 2017” та червоного “Terre del Sommacco 2016”.

Ці вина були представлені Mandrarossa на Vinitaly 2019.

Офіційна сторінка Mandrarossa Bonera: https://www.mandrarossa.it/en/innovative-wines/santannella

Інші вина від виробника Мандраросса Бонера

Деталі

Бренд Mandrarossa, Settesoli
Літраж 0.75
Привід на вихідні
Колір червоне
Країна Італія
Фудпейринг гриль, м'ясне рагу, м'ясо біле, м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири
Тип тихе
Регіон Сицилія
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт каберне фран, неро д'авола
Класифікація IGT Terre Siciliane
Рік 2017
Алкоголь 13.5%
спец ціна september

3 відгуки для Mandrarossa Bonera

  1. Alexander

    Отличное вино с ярким ароматом и приятным вкусом. Супер

  2. Andrii

    Свежее и фруктовое. Вино в прекрасном балансе с хорошей кислотностью

  3. Dmitry

    Мощное, но при этом нежное. Сочное, с хорошей кислотностью.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare