fbpx

Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia

Артикул: 2704
Об’єм: л

Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia

Артикул: 2704
Об’єм: л
концентрований, фруктово-ягідний профіль з солодкуватими танінами
Колір:
Цукор:
Стиль:
Алкоголь: 13,5 %
Рік:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:

129.00 грн

Ціна: 129 грн
Звичайна ціна: 189 грн

Є в наявності

В наявності 72 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • каркою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
концентрований, фруктово-ягідний профіль з солодкуватими танінами

Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia – “інтенсивно захоплюючий, пишний, як виноградники” Каберне Совіньйон з Сицилії.

Колір Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia: інтенсивний фіолетово-червоний. Аромат Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia: стиглих червоних фруктів та спецій.

Смак Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia: величне та обволікаюче, з помітними нотами шавлії, розмарину та чорниці. Має гарну структуру, м’які та солодкі дубильні речовини.

Температура подачі Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia: 14-16°C, ідеально підходить до червоного м’яса, дичини та витриманих сирів.

Сорт винограду Сетезолі Каберне Совіньйон Сицилія: каберне-совіньйон 100%. На південно-західному узбережжі Сицилії каберне-совіньйон розвивається і росте завдяки високим температурам і глинистим ґрунтам.

Система навчання еспальєрів та обрізка гайот дозволяють контролювати виробництво. Виноград ретельно збирають протягом другої половини вересня. Кожен гектар виноградників налічує 4000-4500 рослин, із середньою врожайністю 8500 кг/га.

Особливості виробництва Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia: бродіння вина відбувається в сталі при контрольованій температурі, а потім витримка у пляшці протягом принаймні 3 місяців.

Про виробника Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia

Інтенсивне сонячне світло проникає між рядами виноградників Сеттесолі протягом 300 днів на рік і змушує виноград рости здоровим і міцним, концентруючи цукри та аромати.

З цієї причини вина Settesoli мають дивовижні аромати, врівноваженість та приємність.

Тепло, яке охоплює і надає енергію пристрасному співтовариству з 2000 виноградарів, кожен з яких піклується про власний виноградник, відданий справі створення незабутніх вин із безпомилковим середземноморським характером.

Вина Settesoli, сертифікованої якості, є результатом досвіду пристрасної спільноти виноробів і охороняють душу Сицилії.

Settesoli є сицилійським виробничим кооперативом, що існує з 1958 року.

Зараз кооператив налічує понад 2000 фермерів, які вірять у цінність громади, у якість вин, які вони виробляють, та в економічний, соціальний та екологічний добробут, створений спільною роботою.

Вони вирощують найрізноманітніші сорти винограду на Сицилії: 30 різних сортів на шести тисячах гектарів землі, що становить 7% всіх виноградників на острові.

Settesoli є глобальною компанією, яка інвестує в молоді майбутні покоління, яка піклується про виноградники, шануючи довкілля, будучи піонером у дослідженнях, технологіях та якості, щоб гарантувати цінний виноград, дохід для партнерів та відмінне вино для споживачів.

Settesoli сприяє економічному розвитку на всій території від Менфі (AG) до Монтеваго та Санта-Марія-ді-Беліце, включаючи три провінції. Settesoli залучає 70% сімей, які проживають у цій частині Південно-Західної Сицилії, до процесу співпраці.

Виноградарі інвестують у виноградник, і разом з кооперативом інвестують в організацію, що на Сицилії означає інвестиції в інновації.

Йдеться про перехід виноробного сектору від строго фермерського та статичного підтексту до глобального бачення компанії, керованої досвідченими менеджерами.

Компанія приділяє пильну увагу розвитку молодих співробітників, які подорожували світом і повернулися на Сицилію для просування громади.

У компанії Settesoli вирішили йти дорогою до якості : між агрономами та партнерами існує постійний зв’язок на всіх етапах польових робіт, щоб отримати найкращі результати від винограду, від ґрунтово-кліматичних характеристик виноградників .

Цей процес захищає виноградарів, вина, які вони виробляють, і територію, на якій живуть. Settesoli була першою італійською винною компанією, яка засвідчила простежуваність всього виробничого ланцюга від виноградників до виноробних підприємств.

При цьому на виноградниках контролюється кожна фаза задля захисту навколишнього середовища та якості продукції, а на підприємствах задя енергоефективносі встановлено одну з найбільших фотоелектричних установок у виноробному секторі Італії.

Стійкість – це ДНК кооперативу: разом члени допомагають одне одному, підтримують один одного і разом же сприяють збереженню якості виноградної лози.

Компаня Settesoli є піонером в дослідженнях: садиби, що займаються виноробством, покладаються на традиційні сорти середземноморської лози та на нещодавно імпортовані сорти, завжди приділяючи пильну увагу інноваціям.

Компанія завжди інвестує в технології та співпрацює з престижними університетами та дослідниками з усього світу, покращуючи якість винограду та виробляючи унікальні місцеві вина.

Якість вина Settesoli засвідчується численними нагородами, отриманими протягом багатьох років: «Винзавод року» за відмінне співвідношення ціни / якості; “Premio Sodalitas” за зусилля у соціальній відповідальності, що підтримують територію; «Тре Біккієрі» від Гамберо Россо присуджено Мандрароссі Картаго та Тімпероссе і це тільки декілька з них.

Вина кооперативу поширюються в Італії та за кордоном з брендами Settesoli, Mandrarossa та Inycon. Всі ці вина вироблені з відбірного винограду з районів походження та поєднують в собі місцеву культуру, традиційні методи та технологічні інновації.

Settesoli також співпрацює з великими міжнародними роздрібними торговцями, завжди виробляючи найкращі та продаючи якісні вина у всьому світі.

Всі вина від виробника Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia

Офіційна сторінка виробника Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia: https://cantinesettesoli.it/

 

Аромат: 300 днів інтенсивного сонця на рік дають сицилійському вину концентрованість, а вініфікація при невисоких температурах - прекрасний баланс.
Смак: насичений, ягідний, з нотами спецій
Особливості вініфікації: Виноград збирають вручну в кінці серпня. Вініфікація та витримка в сталі (витримка - 3 місяці).

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Класифікація

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , ,

Рік

Регіон

Cтиль

Цукор

Сорт

Алкоголь

13.5%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Settesoli Cabernet Sauvignon Sicilia”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​

Вибери найближчий магазин: