Немає в наявності
Неббіоло з невеликого окремого виноградника, розташованого на висоті 470 метрів над рівнем моря в західній частині регіону Valtellina Superiore.
Ферментація в нержавіючій сталі та 12-ти місячна витримка в 500-т літрових французьких бочках. Неббіоло, яке вимагає часу, щоб розкрити весь свій потенціал.
Мінеральне, квіткове, витончене – це саме той стиль, яким вирізняються вина з субзони Sassella.
Бренд | Sandro Fay |
---|---|
Літраж | 0.75 |
Привід | на свято |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Фудпейринг | баранина, дичина, м'ясо біле, м'ясо червоне, оленина, паста з м'ясним соусом, свинина, яловичина |
Тип | тихе |
Регіон | Вальтелліна |
Cтиль | щільне |
Цукор | сухе |
Сорт | неббіоло |
Класифікація | Valtellina Superiore DOCG |
Рік | 2016 |
Алкоголь | 13.5% |
Категорія | Вино |
Міцність | 13-17% |
Відгуки
Відгуків немає, поки що.