ua|ru

Вино Параскос Нот / Paraschos Not, біле сухе 0.75л

  • Артикул: 8895
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Параскос Нот / Paraschos Not, біле сухе 0.75л

(1 відгук)
  • Артикул: 8895
  • Об’єм: 0.75 л
Одна з найбільш незвичайних і цікавих варіацій з сорту піно гріджо у Фріулі - orange wine від Paraschos
1288.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 1172.00 грн

Немає в наявності

Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні
Одна з найбільш незвичайних і цікавих варіацій з сорту піно гріджо у Фріулі - orange wine від Paraschos

Paraschos Not 2017: пізній збір, тривала мацерація з ферментацією на диких дріжджах і 2-х річна витримка на осаді в старих славонських бочках. Біле вино, яке за своєю комплексністю може цілком зрівнятися з червоними винами.

Вино Paraschos Not 2017 зі структурованим і складним букетом, воно виражає натуральні фрукти без будь-якої корекції.

Колір Paraschos Not 2017: бурштиново-жовтий з рожевими відтінками.

Аромат Paraschos Not 2017: сухофрукти, акацієвий мед, карамель, зацукровані цитрусові та мінеральні ноти.

Смак: гострий, елегантний з дрібною мінеральністю та неймовірною легкістю

При приготуванні Paraschos Not 2017 знезаражений виноград залишають для бродіння зі шкірками у великій каді на 8 днів,
без примусового охолодження та використовуючи лише корінні дріжджі.

Контакт із шкірками негайно надає вину дуже інтенсивного кольору, який може змінюватися залежно від ступеня стиглості винограду – від темно-бурштинового до інтенсивного трояндового.

Після легкого пресування вино переноситься в нижній витримувальний льох, де воно залишається на власних дріжджах у великих дубах із славонського дуба принаймні вісімнадцять місяців до розливу по пляшках.

Перші місяці осад піднімають вгору за допомогою батонажу.

Виноградник: Слатник (Сан-Флоріано-дель-Колліо та Ославія, північно-східна експозиція, мергелисто-глинистий грунт, 250 м над рівнем моря)

Виноград: 100% Піно Гриджо (середній вік 30 років)

Бродіння: Спиртове бродіння в дубових чанах зі шкірками без примусового охолодження та без посіву вибраних дріжджів

Старіння: у великих бочках із дуба (15 – 25 гектолітрів) протягом 18 місяців на власному осаді

Розлив: самопливом без додавання діоксиду сірки та без фільтрації

Про виробника Paraschos Not 2017:

Виноробня Paraschos  знаходиться в регіоні Friuli Venezia Giulia. Завдяки своєму географічному положенню та цікавій історії, регіон Friuli Venezia Giulia пропонує безліч сценаріїв та культурний плавильний котел, який є унікальним у Європі.

Адріатичне море, пляжі, карстові скелі навколо Трієста, природні заповідники та лагуни в Градо та Марано.

Через кілька кілометрів пейзаж повністю змінюється. Ви відчуваєте, як він вирушає дорогою через романтичні рівнини Фріулі, проходячи повз кривих колоритних пагорбів Колліо і за одну годину подорожі прибуваючи на снігову вершину Альп.

Цей сюжет з різними кліматичними умовами та культурами сприяв багатству традицій та гастрономії регіону Фріулі Венеція Джулія. Тут Середземномор’я зустрічається з Міттелевропою та Балкананами.

Колишня латинська культура розвинулася в римських містах Аквілея та Чівідале (Форум Юлії), об’єднавшись з ломбардською, слов’янською, германською та османською мовами під час турецького вторгнення.

Трієст як єдиний морський порт і Горіція як місце відпочинку для багатих купців, обидва пережили великий економічний розвиток за імперії Габсбургів.

Виноробня Paraschos виробляє Парашос Нот 2017 та інші свої високоякісні вина без використання хімічних речовин.

Виноградники Paraschos завжди вирощують сім’я з надзвичайною повагою до здоров’я споживача та довкілля. Не застосовується хімічних добрив, гербіцидів та токсичних пестицидних обробок.

Ряди вкриті травою, а місцевість заорюється лише взимку, якщо це необхідно. Підживлення вносять зрідка і виключно органічним витриманим гноєм.

На виноробні Paraschos надають надзвичайне значення віку лоз. Тут звикли залишати їх рости, дотримуючись власних біологічних ритмів, досягаючи набагато більш похилого віку, поширюючи своє коріння дуже глибоко.

Для Paraschos Not 2017, як і для всіх інших вин, відбирають тільки здоровий виноград і збирають його вручну в невеликих кількостях, поступово, коли він досягає потрібної стиглості.

Його позбавляють від стеблів і злегка подрібнюють перед тим, як поставити у великі чани з відкритим верхом. Ця процедура дозволяє витягти антиоксиданти з виноградних шкірок.

Для Paraschos Not 2017 і для всіх інших вин використовуються лише дикі дріжджі. Через кілька днів сусло пресують і залишають менш ніж за два роки на осаді у великих дубових бочках.

У новому виноробному заводі, побудованому в 2003 році виробники ніколи не представляли промислові дріжджі. Після деяких урожаїв їм вдалося відібрати штам корінних дріжджів, які щороку виділяють вина і роблять їх унікальними.

Коли говорять про Paraschos Not 2017, мають на увазі вино, виготовлене зі здорового та відібраного винограду з виноградарства, що сприяє довкіллю, з дотриманням природної рівноваги виноградників та врахуванням клімату, рельєфу, географічного положення та віку лоз.

Офіційний сайт Paraschos Not 2017: https://www.paraschos.it/

Всі вина від виноробні Paraschos

Деталі

Бренд Paraschos
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір біле
Країна Італія
Фудпейринг жирні страви, паелья, різотто, риба біла, риба на грилі
Тип тихе
Регіон Фріулі
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт піно гріджио
Класифікація Venezia Giulia IGT
Рік 2017
Алкоголь 13.5%
Особливості Enoteca, натуральне, оранж, органіка
Категорія Вино
Міцність 13-17%

1 відгук для Paraschos Not вино біле 0.75л

  1. Алексей

    без сомнения, одно из лучших оранжевых пино гриджо Фриули

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *