fbpx

Paraschos Not 2017

Артикул: 8895
Об’єм: л

Paraschos Not 2017

(1 відгук)
Артикул: 8895
Об’єм: л
Одна з найбільш незвичайних і цікавих варіацій з сорту піно гріджо у Фріулі - orange wine від Paraschos
Колір:
Цукор:
Стиль:
Алкоголь: 13,5 %
Рік:
Тип:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:

1200.00 грнопт 1019.00 грн

Ціна: 1019 грн
Звичайна ціна: 1200 грн

Є в наявності

В наявності 7 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • каркою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
Одна з найбільш незвичайних і цікавих варіацій з сорту піно гріджо у Фріулі - orange wine від Paraschos

Paraschos Not 2017: пізній збір, тривала мацерація з ферментацією на диких дріжджах і 2-х річна витримка на осаді в старих славонських бочках. Біле вино, яке за своєю комплексністю може цілком зрівнятися з червоними винами.

Вино Paraschos Not 2017 зі структурованим і складним букетом, воно виражає натуральні фрукти без будь-якої корекції.

Колір Paraschos Not 2017: бурштиново-жовтий з рожевими відтінками.

Аромат Paraschos Not 2017: сухофрукти, акацієвий мед, карамель, зацукровані цитрусові та мінеральні ноти.

Смак: гострий, елегантний з дрібною мінеральністю та неймовірною легкістю

При приготуванні Paraschos Not 2017 знезаражений виноград залишають для бродіння зі шкірками у великій каді на 8 днів,
без примусового охолодження та використовуючи лише корінні дріжджі.

Контакт із шкірками негайно надає вину дуже інтенсивного кольору, який може змінюватися залежно від ступеня стиглості винограду – від темно-бурштинового до інтенсивного трояндового.

Після легкого пресування вино переноситься в нижній витримувальний льох, де воно залишається на власних дріжджах у великих дубах із славонського дуба принаймні вісімнадцять місяців до розливу по пляшках.

Перші місяці осад піднімають вгору за допомогою батонажу.

Виноградник: Слатник (Сан-Флоріано-дель-Колліо та Ославія, північно-східна експозиція, мергелисто-глинистий грунт, 250 м над рівнем моря)

Виноград: 100% Піно Гриджо (середній вік 30 років)

Бродіння: Спиртове бродіння в дубових чанах зі шкірками без примусового охолодження та без посіву вибраних дріжджів

Старіння: у великих бочках із дуба (15 – 25 гектолітрів) протягом 18 місяців на власному осаді

Розлив: самопливом без додавання діоксиду сірки та без фільтрації

Про виробника Paraschos Not 2017:

Виноробня Paraschos  знаходиться в регіоні Friuli Venezia Giulia. Завдяки своєму географічному положенню та цікавій історії, регіон Friuli Venezia Giulia пропонує безліч сценаріїв та культурний плавильний котел, який є унікальним у Європі.

Адріатичне море, пляжі, карстові скелі навколо Трієста, природні заповідники та лагуни в Градо та Марано.

Через кілька кілометрів пейзаж повністю змінюється. Ви відчуваєте, як він вирушає дорогою через романтичні рівнини Фріулі, проходячи повз кривих колоритних пагорбів Колліо і за одну годину подорожі прибуваючи на снігову вершину Альп.

Цей сюжет з різними кліматичними умовами та культурами сприяв багатству традицій та гастрономії регіону Фріулі Венеція Джулія. Тут Середземномор’я зустрічається з Міттелевропою та Балкананами.

Колишня латинська культура розвинулася в римських містах Аквілея та Чівідале (Форум Юлії), об’єднавшись з ломбардською, слов’янською, германською та османською мовами під час турецького вторгнення.

Трієст як єдиний морський порт і Горіція як місце відпочинку для багатих купців, обидва пережили великий економічний розвиток за імперії Габсбургів.

Виноробня Paraschos виробляє Парашос Нот 2017 та інші свої високоякісні вина без використання хімічних речовин.

Виноградники Paraschos завжди вирощують сім’я з надзвичайною повагою до здоров’я споживача та довкілля. Не застосовується хімічних добрив, гербіцидів та токсичних пестицидних обробок.

Ряди вкриті травою, а місцевість заорюється лише взимку, якщо це необхідно. Підживлення вносять зрідка і виключно органічним витриманим гноєм.

На виноробні Paraschos надають надзвичайне значення віку лоз. Тут звикли залишати їх рости, дотримуючись власних біологічних ритмів, досягаючи набагато більш похилого віку, поширюючи своє коріння дуже глибоко.

Для Paraschos Not 2017, як і для всіх інших вин, відбирають тільки здоровий виноград і збирають його вручну в невеликих кількостях, поступово, коли він досягає потрібної стиглості.

Потім його десталькують і злегка подрібнюють перед тим, як поставити у великі чани з відкритим верхом. Ця процедура дозволяє витягти антиоксиданти з виноградних шкірок.

Для Paraschos Not 2017 і для всіх інших вин використовуються лише дикі дріжджі. Через кілька днів сусло пресують і залишають менш ніж за два роки на осаді у великих дубових бочках.

У новому виноробному заводі, побудованому в 2003 році виробники ніколи не представляли промислові дріжджі. Після деяких урожаїв їм вдалося відібрати штам корінних дріжджів, які щороку виділяють вина і роблять їх унікальними.

Коли говорять про Paraschos Not 2017, мають на увазі вино, виготовлене зі здорового та відібраного винограду з виноградарства, що сприяє довкіллю, з дотриманням природної рівноваги виноградників та врахуванням клімату, рельєфу, географічного положення та віку лоз.

Офіційний сайт Paraschos Not 2017: https://www.paraschos.it/

Всі вина від виноробні Paraschos

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , ,

Тип

Регіон

Cтиль

Цукор

Сорт

Класифікація

Рік

Особливості

,

1 відгук для Paraschos Not 2017

  1. Алексей

    без сомнения, одно из лучших оранжевых пино гриджо Фриули

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​

Вибери найближчий магазин: