ua|ru

Вино Брессан Гріджо ін Гріджо / Bressan Grigio in Grigio, біле сухе 0.75л

  • Артикул: 8887
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Брессан Гріджо ін Гріджо / Bressan Grigio in Grigio, біле сухе 0.75л

(1 відгук)
  • Артикул: 8887
  • Об’єм: 0.75 л
Незвичайне піно гріджио в сучасній інтерпретації цього сорту (orange або amber wine), але в той же час дуже типове своєю складністю і насиченістю, як для виноробні Bressan.
2174.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 1932.00 грн

Немає в наявності

Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні
Незвичайне піно гріджио в сучасній інтерпретації цього сорту (orange або amber wine), але в той же час дуже типове своєю складністю і насиченістю, як для виноробні Bressan.

Bressan Grigio in Grigio 2014 – незвичайне піно гріджио в сучасній інтерпретації цього сорту (orange або amber wine), але в той же час дуже типове своєю складністю і насиченістю, як для виноробні Bressan.

Ділянка багата на вапняк, дуже низька врожайність, ферментація в сталі для збереження свіжості і витримка на осаді протягом року – все це надає Bressan Grigio in Grigio 2014 яскраві відтінки квітів на тлі легкої оксидативн ноти, що є візитівкою цього вина.

Bressan Grigio in Grigio 2014 – вино теплого, мідного кольору, приготоване з винограду Піно Гриджо.

Аромат Bressan Grigio in Grigio 2014: фруктовий, квітковий, із сухим сіном, лушпинням волоського горіха, мінеральними нотками та підсмаженим мигдалем.

На смак Bressan Grigio in Grigio 2014 насичене, тонке і з легким таніном, який зігріває.

Grigio in Grigio – це назва вищого виразу Піно Гриджо Рамато Фульвіо Брессана. Вино, яке вміє висловити найкращі характеристики піно гриджо: ароматне і соковите, глибоке і складне.

Сусло Піно Гриджо виніфікується в контейнерах з нержавіючої сталі і залишається для очищення принаймні на 12 місяців. Дуже довгий термін дозрівання у бочках дикої вишні дозволяє вину повністю розвиватися та досягти дуже високого рівня якості.

Про виробника Bressan Grigio in Grigio 2014:

Bressan Grigio in Grigio 2014 виготовляється родиною Брессан, де багатовіковий досвід  передається  з покоління в покоління і вчить, що натуральне вино – це результат природних перетворень, які не мають потреби у зовнішньому втручанні.

Винороб є лише дороговказом вина на його природному шляху перетворень і вдосконалення – шляхи, в якому кожен процес має свої темпи, встановлені природою.

Винороби Bressan, у вирішальний момент виніфікаціі вин, дотримуються тієї ж філософії, що й на винограднику. В процесі ферментації всі зусилля спрямовані на те, щоб виділити і зберегти ароматичні особливості кожного з сортів винограду.

У вересні – жовтні виноград досягає повної зрілості і за допомогою щоденних аналізів і оцінок визначається момент початку збору врожаю.

Збір врожаю здійснюється виключно в ручну і триває в середньому 1 місяць. Як тільки виноград надходить на виноробню, цінні виноградні ягоди відділяються від гребенів і злегка стискаються.

Отримана маса надходить в цистерни з нержавіючої сталі, де відбувається «холодна мацерація», тобто виноградний сік знаходиться в контакті з виноградної шкіркою, але не ферментує, тому що постійно охолоджується.

Цей метод дозволяє «вивільнити» все ті цінні натуральні речовини, які знаходяться в виноградної шкірці, збагачуючи вина Bressan. Дана операція дуже трудомістка, тому що вимагає численних перемішувань, які здійснюються виключно в ручну.

Далі йде «алкогольне бродіння», яке зазвичай триває 1 тиждень. Після його закінчення триває «мацерація» ще певний період, який варіюється з року в рік.

Всі вищеописані процеси проходять в цистернах з нержавіючої сталі, оснащених системою контролю температури.

Приблизно через 4 тижні, молоде вино відділяється від виноградної шкірки шляхом пресування.

Через певний період починається «яблучно-молочне бродіння», тобто яблучна кислота вина перетворюється в молочну кислоту під впливом молочнокислих бактерій. Цей процес надає вину ще більшу округлість і м’якість, роблячи вино ще більш вишуканим.

Після завершення вищеописаних процесів, вино переливається в дубові бочки, де воно буде витримуватися в залежності від типу вина від 2 до 5 років.

Складовою частиною винограду є «дикі винні дріжджі», які мають подвійну функцію – є головним чином збудниками алкогольного бродіння і прекрасними антиокислювачами.

У дерев’яних бочках дріжджі підтримуються в суспензії шляхом частих перемішувань, перетворюючи і обогощая винну масу.

Ця стародавня система збагачує ароматичний букет вина, надаючи вину неповторний характер, який проявляється після довгих років витримки.

При витримці вина в дубових бочках відбувається неминуче вбирання вина деревом і природне випаровування невеликої кількості вина (тому що дерево «дихає»), що викликає зниження рівня вина в бочці.

Тому, щоб уникнути окислення вина, необхідна підтримка максимального рівня вина в бочках, тобто необхідні регулярні «доливання» вина. Для цього на верхньому отворі бочки встановлюється скляний циліндр, що заповнюється вином.

Він контролює рівень вина в бочці та забезпечує постійний газообмін між вином і атмосферою. Не існує технології, здатної замінити час, необхідний для «дозрівання» великого вина.

Завжди потрібні довголітній досвід і інтуїція майстра – винороба на всіх фазах «розвитку» вина, в тому числі і при витримці вина в дубових бочках.

Неправильний вибір розміру і типу бочок для Брессан Гриджо в гриджо 2014 або занадто довгий прибування вина в бочках може призвести до домінування «дубових нот» над природним ароматом і смаком вина та знищення індивідуальності вина.

Після частих дегустацій і уважного відбору бочок, що містять одне і те ж вино, вміст відібраних для розливання бочок переливається в цистерну з нержавіючої сталі для отримання остаточного «купажу».

Bressan Grigio in Grigio 2014 в різних бочках має свою власну індивідуальність. Результатом їх об’єднання є унікальна смакова комбінація і елегантна симфонія ароматів.

Після тривалих і уважних оціночних дегустацій встановлюється дата пляшкового розливу.

Для закупорювання вин Bressan використовуються виключно натуральні пробки найвищої якості, що пройшли жорсткий контроль при виробництві, а також повторний контроль.

Після капсулирования (одягання ковпачків) пляшки з вином поміщаються в великі дерев’яні ящики (містять близько 500 пляшок кожен), які надходять на склад для «відпочинку» і подальшого «вдосконалення вина в пляшці».

Етикетування та упаковка вина здійснюється безпосередньо перед їх відправкою, гарантуючи таким чином беззастережну презентацію вин Bressan.

Сайт вирбника Bressan Grigio in Grigio 2014: http://www.bressanwines.com/

Всі вина Bressan

Деталі

Бренд Bressan
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір біле
Країна Італія
Фудпейринг морепродукти, паелья, різотто, риба біла, риба копчена, риба на грилі
Тип тихе
Регіон Фріулі
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт піно гріджио
Класифікація Venezia Giulia IGT
Рік 2014
Алкоголь 13%
Особливості Enoteca, оранж
Категорія Вино
Міцність 13-17%

1 відгук для Bressan Grigio in Grigio вино біле 0.75л

  1. Гриша

    Ой хорош Брессанчик, ой хорош.
    Ммммм……..

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *