ua|ru

Вино Максімо Віура / Maximo Viura, біле сухе 0.75л

  • Артикул: 1981
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Максімо Віура / Maximo Viura, біле сухе 0.75л

(3 відгуків)
  • Артикул: 1981
  • Об’єм: 0.75 л
215.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 166.00 грн

Немає в наявності

Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Maximo Viura – сухе біле вино з Іспанії, що демонструє блідо-зелену родзинку, характерну для винограду Віура

Аромат Maximo Viura: яскравий тропічний, з відтінками груші та айви.

Смак Maximo Viura: круглий, густий, з солодкістю стиглих фруктів.

Вино Maximo Viura на 100 відсотків приготоване з білого винограду сорту Viura, інша назва якого Макабео.

Про виробника Maximo Viura:

Вино Максімо Віура виробляється компанією Bodegas Máximo, що виробляє сучасні сортові вина з інтернаціональним стилем. Так виноробня планує створити інший спосіб розуміння вина: такий, що дозволить вийти за межі регіонів, за тенденції, за межі моди.

У виробництві вина компанія керується  принципом: “головне – це якість”.  А якість визначається походженням, сортом винограду, способом догляду за виноградником та то, яким чином він трансформується всередині виноробного заводу.  Кожен з цих факторів дуже важливий, не важливіший за інші.

Любителі вина, які хочуть ознайомитися з усіма властивостями кожного сорту окремо та найсучаснішими винами сьогодні, отримають цю унікальну можливість.

Vino de la Tierra є захищеним географічним зазначенням, яке захищає вино, що не належить до жодної конкретної продукції походження, де сорт винограду виділяється над виробничою зоною і вище.

Castilla La Mancha – регіон з найбільшою кількістю виноградних плантацій у світі.  Із загальних 600 000 га 100 000 – це нові плантації, більшість з яких є іноземними сортами.

Отже, цей іспанський регіон здатний конкурувати з багатьма винами з так званого «Нового світу» за рівних умов.

Вина Bodegas Máximo – це потужні вина, що дозволяють сортам, використовуваним для виготовлення вина, вільно виражатись, далеко від конвенціоналізму.  І саме тут полягає їхня важливість.  Це їх місце у світі.

Маючи виробничу потужність 3 мільйони літрів, Bodegas Máximo здійснює весь процес розробки на своїх потужностях, оснащених передовою технологією.

Вино Maximo Viura приготоване на 100% з винограду сорту Віура (або Макабео).

Сорт Віура – це сорт винограду, який вважається одним з кращих для приготування якісного вина. Вирощують Віуру в основному на півночі Іспанії та в південній частині Франції.

Винороби і дегустатори відзначають високі смакові і технічні характеристики винограду цього сорту. Незважаючи на те, що виноград сорту Віура смачний, в їжу він не потрапляє)

Виноград настільки хороший для вина, що весь його врожай тільки для виготовлення вина і використовується. І це при тому, що показники врожайності в нього досить високі.

Вина з винограду Віура готують і тихі і ігристі і сухі. Вина виходить вишуканим, терпким і солодкуватим присмаком. Вибір напою, який буде готуватись і технологія виробництва, залежать від того, в який час був зібраний урожай винограду.

Якщо в загальних рисах, то вибір виглядає так. Рано зібраний у гронах виноград використовують для приготування свіжих, дуже ароматних і з квітковим запахом напоїв.

Якщо ж виноград знімають пізно, то це вже виноград для міцніших напоїв, досить щільних за текстурою з присмаком меду, горіха, та насичених по аромату.

Технологія виробництва теж застосовується різна: виноград можуть витримувати в нержавіючих чанах або ж в дубових бочках. Тут теж різниця дуже суттєва – від того, яку саме винороб обере технологію, змінюються і аромат і запах благородного напою.

Виноград сорту Віура оптимально підходить для створення цікавих смакових характеристик вина, а вирощувати його можна навіть на бідних ґрунтах. І це не всі його переваги.

Він дає значно більшу врожайність на та можливість його вирощування на маловрожайних грунтах. Те, що його можно збирати на різних етапах (від цього міняються смакові характеристики) теж безперечно є плюсом.

В догляді ж він потребує мінімальних зусиль та відрізняється хорошою морозостійкістю і жаростійкістю. Виноград сорту Віура використовується не тільки для приготування вин, що на 100% складаються з нього.

Також від популярний для створення цікавих по смаку і аромату блендів. Часто його можна устріти у пєднанні з популярною Мальвазією у білих винах з легким сонячним відтінком, класичних на смак.

При змішуванні Віури та Темпранільо виходить дуже смачне, насичене вино.  Також досить поширена практика, коли з винограду Віура виробляють іспанське ігристе вино – Кава.

Процес його виробництва досить складний, тому, потрібен виноград з особливими характеристиками, і саме Віура чудово для цього підходить.

Сайт виробника Maximo Viura: http://www.bodegasmaximo.com/

Інші вина від виробника вина Maximo Viura.

Деталі

Бренд El Coto, Maximo
Літраж 0.75
Привід щодня
Колір біле
Країна Іспанія
Фудпейринг закуски, масляна, молюски, морепродукти, паелья, різотто, тапас
Тип тихе
Регіон Ріоха
Cтиль легке
Цукор сухе
Сорт віура
Алкоголь 12%
Категорія Вино
Міцність 11-13%

3 відгуки для Maximo Viura вино біле 0.75л

  1. Denys

    Плотно. Отличное решение в ограниченом бюджете.

  2. Дмитрий

    Очень интересное вино, есть немного бензина, очень напоминает рислинг

  3. Надя

    Приємно, ароматно, бензольно навіть трохи, густий смак. на ці гроші – круть.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *