Вино біле Mandrarossa Santannella
  • Артикул: 2664
  • Об’єм: 0.75 л

Вино біле Mandrarossa Santannella

(2 відгуків)
  • Артикул: 2664
  • Об’єм: 0.75 л
Незвичайний для Сицилії мікс шенен блану та фіано з нетривалою витримкою у французькому дубі.
  • Колір: біле
  • Цукор: сухе
  • Країна: Італія
  • Регіон: Сицилія
  • Алкоголь: 13.5%
  • Рік: 2018
  • Стиль: легке
  • Тип: тихе
  • Сорт: фіано
  • Бренд: Mandrarossa, Settesoli
  • Класифікація: Bianco Terre Siciliane IGT
570.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 469.00 грн

Є в наявності

В наявності 4 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
Незвичайний для Сицилії мікс шенен блану та фіано з нетривалою витримкою у французькому дубі.

Mandrarossa Santannella: типовий південний характер з відтінками тропічних фруктів, квітів і ванілі. Яскраве, стигле біле вино.

Вино Mandrarossa Santannella солом’яно-жовтого кольору з інтенсивними золотистими відблисками.

Аромат Mandrarossa Santannella насичений, із запахами стиглих фруктів, мигдалю та фундука.

На смак Mandrarossa Santannella насичений, мінеральність робить його дуже приємним.

Сорти винограду Mandrarossa Santannella: 70% Фіано, 30% Ченін Блан. Час збору врожаю: Фіано: 1й тиждень вересня, Ченін Блан: 4й тиждень серпня.

Територія походження і терруар Mandrarossa Santannella: Менфі, південний схід Сицилії, виноградники розкинулись уздовж південних та південно-східних пагорбів на вапнякових ґрунтах середньої фактури, 200 – 350 метрів над рівнем моря.

Вініфікація Mandrarossa Santannella: після кріомацерації при 5-8 ° C протягом 4/6 годин ферментація відбувається в сталевих резервуарах, витримується в баріку протягом 4/6 місяців, а потім у пляшці протягом 4 місяців.

Про виробника Mandrarossa Santannella:

Вина Mandrarossa народжуються в рамках проекту картографування земель , вибору виноградників та сортів, які на території Менфі та Терре Сікане виражають свою найкращу індивідуальність.

Ця смуга суші, розташована на південно-західному узбережжі Сицилії, має ідеальні мікрокліматичні умови для виноградарства.

Тут присутні і інтенсивне світло, морський бриз, м’які температури, багаторазові висоти та експозиції та різні типи ґрунтів, включаючи вапняні, з дуже високим потенціалом.

Пристрасть і турбота, з якою невелика група виноробів разом з агрономами обробляє власні виноградники, дотримуючись природного ритму сезонів, допомагає гарантувати високий рівень якості винограду.

Уміла робота енологів , зберігаючи цілісність винограду, підсилює велику енергію та життєву силу, висловлену винами.

Баланс, елегантність та унікальні аромати закріплюють зв’язок вин з територією походження та розповідають про нову та іншу Сицилію вина.

Виноробня Mandrarossa створена у 1999 році в результаті довгого ретельного дослідження та картографуванні регіону, яке тривало понад 20 років.

Це дослідження призвело до вибору найкращих поєднань сорту з теруаром: ідеальні місця проживання, які дозволяють кожному сорту винограду повністю виразити свій потенціал. Саме так і з’явилася Mandrarossa.

У 2000 році Mandrarossa відкрила свої двері на національні та міжнародні ринки та здійснила свій офіційний дебют на першому Vinitaly з асортиментом, який спочатку складався лише з 7 етикеток.

У 2003 році з’явилося досить успішне біле вино Feudo dei Fiori, яке принесло перше значне визнання Mandrarossa, National Oscar of the Almanacco del Berebene, присудженому Gambero Rosso.

2004 рік став свідком народження того, що Mandrarossa випустив вино, яке стало культовим: Cartagho з винограду Nero d’Avola різних вантажів протягом декількох років отримував нагороду he Tre Bicchieri від Gambero Rosso.

У 2010 році бренд кардинально змінюється, повністю переробляє асортимент та змінює імідж. Змінюється, звичайно, і логотип Mandrarossa: від звичайного лозового листа до карликової пальми, символу біорізноманіття та самобутності регіону Менфі.

У 2012 році народилася Brigata di Cucina Mandrarossa.

Ці “бригади” жінок з Менфі демонстрували дуже особливий ансамбль, створений для покращення поєднання вин Мандраросса з вишуканими та справжніми делікатесами селянської кухні цього району.

Через два місяці була проведена перша екскурсія по винограднику Mandrarossa. З часом це дійство стало зростати і збільшуватись за кількістю відвідувачів.

Для Mandrarossa інновації – це дослідження нової ідентичності сицилійських вин.

З моменту заснування, Mandrarossa не зупиняла дослідження на вапняних ґрунтах. Саме багаторічні дослідження та картографування грунтів продовжували бути провідним світлом до інноваційних сицилійських вин.

Дослідження проводились на території Менфі, де знаходиться Mandrarossa. Досліджували поведінку інших сортів, які контролювали на 5 дослідних полях.

Також проводились інтенсивні заходи з мікровініфікації, що призвели до впровадження в лінійку продуктів нових вин, деякі з яких, унікальні для панорами Сицилії.

Амбіції Мандраросси росли, починаючи з 2014 року Mimmo De Gregorio та Filippo Buttafuoco, енолог та експерт з виноробства компанії Mandrarossa, розпочали важливе наукове дослідження на вапнякових ґрунтах.

Робота велась за підтримки консультанта з питань енології Alberto Antonini та спеціаліста Pedro Parra з вивчення мікротеррорів. Також, у рамках дослідницького проекту на території Мандраросса, були залучені геологи з Палермського університету.

Результати аналізу показали великий потенціал схилового схилу з наявністю вапнякових материнських порід морського походження, які були предметом дослідження.

За допомогою тестів електропровідності у двох вибраних районах був виявлений мікротерруар з високим потенціалом і два найкращі виноградники були обрані з двох найкращих урожаїв.

Один сорт Grillo (у Contrada Bertolino Soprano) і два сорти Nero d’Avola (у Contrada Miccina), які використовувались для виробництва білого “Bertolino Soprano 2017” та червоного “Terre del Sommacco 2016”.

Ці вина були представлені Mandrarossa на Vinitaly 2019.

Офіційна сторінка Mandrarossa Santannella: https://www.mandrarossa.it/en/innovative-wines/santannella

Інші вина від виробника Мандраросса Сантанелла

Деталі

Бренд Mandrarossa, Settesoli
Літраж 0.75
Привід на вихідні
Колір біле
Країна Італія
Фудпейринг легкі страви, м'ясо біле, овочі, паелья, птиця, різотто, риба біла
Тип тихе
Регіон Сицилія
Cтиль легке
Цукор сухе
Сорт фіано
Класифікація Bianco Terre Siciliane IGT
Рік 2018
Алкоголь 13.5%
спец ціна

2 відгуки для Mandrarossa Santannella

  1. Helen

    Очень понравилось Вино . Яркое , мощное и в аромате и во вкусе , но при этом очень тонкое и элегантное по стилистике .

  2. Надя

    Пудренно-солодкий аромат, але смак з хорошою кислотнiстю i збалансованою маслянинстiстю

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare