fbpx

Mandrarossa Nero d'Avola

Артикул: 2666
Об’єм: л

Mandrarossa Nero d'Avola

(1 відгук)
Артикул: 2666
Об’єм: л
Колір:
Цукор:
Стиль:
Алкоголь: 13,5 %
Рік:
Тип:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:

257.00 грнопт 215.00 грн

Ціна: 215 грн
Звичайна ціна: 257 грн

Є в наявності

В наявності 2 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • каркою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Mandrarossa Nero d’Avola виготовлене з найвідомішого у світі сицилійського червоного сорту винограду, який на території Менфі демонструє свій повний потенціал, даючи вина з безпомилковим ароматичним профілем.

М’який та захоплюючий Nero d’Avola Costadune – ідеальний супутник на всі випадки життя.

Вино Mandrarossa Nero d’Avola має середньо насичений червоний колір з фіолетовими відблисками.

Аромат Mandrarossa Nero d’Avola: захоплюючий, з нотами чорної вишні, сливи і червоної шовковиці

На смак Mandrarossa Nero d’Avola м’який, з чіткими нотками сливи та червоної шовковиці

Сорти винограду Mandrarossa Nero d’Avola: 1100% Nero d’Avola, час збору врожаю: перший тиждень вересня

Територія походження і терруар Mandrarossa Nero d’Avola: Менфі, південно-західне узбережжя Сицилії, південна та південно-західна експозиція виноградників на вапнякових та середньофактурних ґрунтах, 100 – 400 метрів над рівнем моря

Вініфікація Mandrarossa Nero d’Avola: після мацерації та бродіння протягом 6-8 днів при температурі 22-25 °С дозрівання відбувається в сталевих резервуарах протягом 3-5 місяців

Про виробника Mandrarossa Nero d’Avola:

Вина Mandrarossa народжуються в рамках проекту картографування земель , вибору виноградників та сортів, які на території Менфі та Терре Сікане виражають свою найкращу індивідуальність.

Ця смуга суші, розташована на південно-західному узбережжі Сицилії, має ідеальні мікрокліматичні умови для виноградарства.

Тут присутні і інтенсивне світло, морський бриз, м’які температури, багаторазові висоти та експозиції та різні типи ґрунтів, включаючи вапняні, з дуже високим потенціалом.

Пристрасть і турбота, з якою невелика група виноробів разом з агрономами обробляє власні виноградники, дотримуючись природного ритму сезонів, допомагає гарантувати високий рівень якості винограду.

Уміла робота енологів, зберігаючи цілісність винограду, підсилює велику енергію та життєву силу, висловлену винами.

Баланс, елегантність та унікальні аромати закріплюють зв’язок вин з територією походження та розповідають про нову та іншу Сицилію вина.

Виноробня Mandrarossa створена у 1999 році в результаті довгого ретельного дослідження та картографуванні регіону, яке тривало понад 20 років.

Це дослідження призвело до вибору найкращих поєднань сорту з теруаром: ідеальні місця проживання, які дозволяють кожному сорту винограду повністю виразити свій потенціал. Саме так і з’явилася Mandrarossa.

У 2000 році Mandrarossa відкрила свої двері на національні та міжнародні ринки та здійснила свій офіційний дебют на першому Vinitaly з асортиментом, який спочатку складався лише з 7 етикеток.

У 2003 році з’явилося досить успішне біле вино Feudo dei Fiori, яке принесло перше значне визнання Mandrarossa, National Oscar of the Almanacco del Berebene, присудженому Gambero Rosso.

2004 рік став свідком народження того, що Mandrarossa випустив вино, яке стало культовим: Cartagho з винограду Nero d’Avola різних вантажів протягом декількох років отримував нагороду he Tre Bicchieri від Gambero Rosso.

У 2010 році бренд кардинально змінюється, повністю переробляє асортимент та змінює імідж. Змінюється, звичайно, і логотип Mandrarossa: від звичайного лозового листа до карликової пальми, символу біорізноманіття та самобутності регіону Менфі.

У 2012 році народилася Brigata di Cucina Mandrarossa.

Ці “бригади” жінок з Менфі демонстрували дуже особливий ансамбль, створений для покращення поєднання вин Мандраросса з вишуканими та справжніми делікатесами селянської кухні цього району.

Через два місяці була проведена перша екскурсія по винограднику Mandrarossa. З часом це дійство стало зростати і збільшуватись за кількістю відвідувачів.

Для Mandrarossa інновації – це дослідження нової ідентичності сицилійських вин.

З моменту заснування, Mandrarossa не зупиняла дослідження на вапняних ґрунтах. Саме багаторічні дослідження та картографування грунтів продовжували бути провідним світлом до інноваційних сицилійських вин.

Дослідження проводились на території Менфі, де знаходиться Mandrarossa. Досліджували поведінку інших сортів, які контролювали на 5 дослідних полях.

Також проводились інтенсивні заходи з мікровініфікації, що призвели до впровадження в лінійку продуктів нових вин, деякі з яких, унікальні для панорами Сицилії.

Амбіції Мандраросси росли, починаючи з 2014 року Mimmo De Gregorio та Filippo Buttafuoco, енолог та експерт з виноробства компанії Mandrarossa, розпочали важливе наукове дослідження на вапнякових ґрунтах.

Робота велась за підтримки консультанта з питань енології Alberto Antonini та спеціаліста Pedro Parra з вивчення мікротеррорів. Також, у рамках дослідницького проекту на території Мандраросса, були залучені геологи з Палермського університету.

Результати аналізу показали великий потенціал схилового схилу з наявністю вапнякових материнських порід морського походження, які були предметом дослідження.

За допомогою тестів електропровідності у двох вибраних районах був виявлений мікротерруар з високим потенціалом і два найкращі виноградники були обрані з двох найкращих урожаїв.

Один сорт Grillo (у Contrada Bertolino Soprano) і два сорти Nero d’Avola (у Contrada Miccina), які використовувались для виробництва білого “Bertolino Soprano 2017” та червоного “Terre del Sommacco 2016”.

Ці вина були представлені Mandrarossa на Vinitaly 2019.

Офіційна сторінка Mandrarossa Nero d’Avola: https://www.mandrarossa.it/vini-autoctoni-costadune/nero-davola

Інші вина від виробника Мандраросса Неро д’Авола

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , ,

Тип

Регіон

Cтиль

Цукор

Сорт

Класифікація

Рік

1 відгук для Mandrarossa Nero d’Avola

  1. Гриша

    Очень нравится. Сицилию вообще люблю

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​

Вибери найближчий магазин: