fbpx

Mandrarossa Cavadiserpe

Артикул: 2665
Об’єм: л

Mandrarossa Cavadiserpe

Артикул: 2665
Об’єм: л
Колір:
Цукор:
Стиль:
Алкоголь: 13,5 %
Рік:
Тип:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:

570.00 грнопт 449.00 грн

При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 449 грн

Є в наявності

В наявності 7 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • каркою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Mandrarossa Cavadiserpe – бленд на основі мерло і аліканте буше з топової терруарной лінійки виноробні Mandrarossa з типовою для Сицилії щільністю в смаку і відтінками стиглих фруктів, ягід і спецій в ароматі.

Вино Mandrarossa Cavadiserpe рубіново-червоне з глибокими фіолетовими відблисками.

Аромат Mandrarossa Cavadiserpe має ноти варення з чорносливу та сливи та аромати ароматних трав та спецій.

На смак Mandrarossa Cavadiserpe напружене і гармонійне.

Сорти винограду Mandrarossa Cavadiserpe: 60% Мерло, 40% Аліканте Буше, час збору врожаю: Аліканте Буше: 1 тиждень вересня, Мерло: 2 тиждень серпня

Територія походження і терруар Mandrarossa Cavadiserpe: Менфі, на південний захід від Сицилії, виноградники розкинулись уздовж пагорбів, що виходять на південно-захід, на вапнякових ґрунтах середньої фактури, 150 метрів над рівнем моря

Вініфікація Mandrarossa Cavadiserpe: виноград Аліканте Буше мацерується протягом 2/3 днів при 16-18 ° C.

Виноградний мацерет Мерло протягом 6/8 днів при 22-25 ° C. Бродіння відбувається в сталевих резервуарах, витримується в баріку протягом 6 місяців, потім у пляшці протягом 3 місяців.

Про виробника Mandrarossa Cavadiserpe:

Вина Mandrarossa народжуються в рамках проекту картографування земель , вибору виноградників та сортів, які на території Менфі та Терре Сікане виражають свою найкращу індивідуальність.

Ця смуга суші, розташована на південно-західному узбережжі Сицилії, має ідеальні мікрокліматичні умови для виноградарства.

Тут присутні і інтенсивне світло, морський бриз, м’які температури, багаторазові висоти та експозиції та різні типи ґрунтів, включаючи вапняні, з дуже високим потенціалом.

Пристрасть і турбота, з якою невелика група виноробів разом з агрономами обробляє власні виноградники, дотримуючись природного ритму сезонів, допомагає гарантувати високий рівень якості винограду.

Уміла робота енологів , зберігаючи цілісність винограду, підсилює велику енергію та життєву силу, висловлену винами.

Баланс, елегантність та унікальні аромати закріплюють зв’язок вин з територією походження та розповідають про нову та іншу Сицилію вина.

Виноробня Mandrarossa створена у 1999 році в результаті довгого ретельного дослідження та картографуванні регіону, яке тривало понад 20 років.

Це дослідження призвело до вибору найкращих поєднань сорту з теруаром: ідеальні місця проживання, які дозволяють кожному сорту винограду повністю виразити свій потенціал. Саме так і з’явилася Mandrarossa.

У 2000 році Mandrarossa відкрила свої двері на національні та міжнародні ринки та здійснила свій офіційний дебют на першому Vinitaly з асортиментом, який спочатку складався лише з 7 етикеток.

У 2003 році з’явилося досить успішне біле вино Feudo dei Fiori, яке принесло перше значне визнання Mandrarossa, National Oscar of the Almanacco del Berebene, присудженому Gambero Rosso.

2004 рік став свідком народження того, що Mandrarossa випустив вино, яке стало культовим: Cartagho з винограду Nero d’Avola різних вантажів протягом декількох років отримував нагороду he Tre Bicchieri від Gambero Rosso.

У 2010 році бренд кардинально змінюється, повністю переробляє асортимент та змінює імідж. Змінюється, звичайно, і логотип Mandrarossa: від звичайного лозового листа до карликової пальми, символу біорізноманіття та самобутності регіону Менфі.

У 2012 році народилася Brigata di Cucina Mandrarossa.

Ці “бригади” жінок з Менфі демонстрували дуже особливий ансамбль, створений для покращення поєднання вин Мандраросса з вишуканими та справжніми делікатесами селянської кухні цього району.

Через два місяці була проведена перша екскурсія по винограднику Mandrarossa. З часом це дійство стало зростати і збільшуватись за кількістю відвідувачів.

Для Mandrarossa інновації – це дослідження нової ідентичності сицилійських вин.

З моменту заснування, Mandrarossa не зупиняла дослідження на вапняних ґрунтах. Саме багаторічні дослідження та картографування грунтів продовжували бути провідним світлом до інноваційних сицилійських вин.

Дослідження проводились на території Менфі, де знаходиться Mandrarossa. Досліджували поведінку інших сортів, які контролювали на 5 дослідних полях.

Також проводились інтенсивні заходи з мікровініфікації, що призвели до впровадження в лінійку продуктів нових вин, деякі з яких, унікальні для панорами Сицилії.

Амбіції Мандраросси росли, починаючи з 2014 року Mimmo De Gregorio та Filippo Buttafuoco, енолог та експерт з виноробства компанії Mandrarossa, розпочали важливе наукове дослідження на вапнякових ґрунтах.

Робота велась за підтримки консультанта з питань енології Alberto Antonini та спеціаліста Pedro Parra з вивчення мікротеррорів. Також, у рамках дослідницького проекту на території Мандраросса, були залучені геологи з Палермського університету.

Результати аналізу показали великий потенціал схилового схилу з наявністю вапнякових материнських порід морського походження, які були предметом дослідження.

За допомогою тестів електропровідності у двох вибраних районах був виявлений мікротерруар з високим потенціалом і два найкращі виноградники були обрані з двох найкращих урожаїв.

Один сорт Grillo (у Contrada Bertolino Soprano) і два сорти Nero d’Avola (у Contrada Miccina), які використовувались для виробництва білого “Bertolino Soprano 2017” та червоного “Terre del Sommacco 2016”.

Ці вина були представлені Mandrarossa на Vinitaly 2019.

Офіційна сторінка Mandrarossa Cavadiserpe: https://www.mandrarossa.it/en/innovative-wines/cavadiserpe

Інші вина від виробника Мандраросса Кавадізерпе

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , ,

Тип

Регіон

Cтиль

Цукор

Сорт

,

Класифікація

Рік

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Mandrarossa Cavadiserpe”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Вибери найближчий магазин: