M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage
  • Артикул: 1740
  • Об’єм: 0.75 л

M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage

  • Артикул: 1740
  • Об’єм: 0.75 л
  • Колір: червоне
  • Цукор: сухе
  • Країна: Франція
  • Регіон: Долина Рони
  • Алкоголь: 13%
  • Рік: 2015
  • Стиль: щільне
  • Тип: тихе
  • Сорт: сіра/шираз
  • Бренд: M. Chapoutier
  • Класифікація: Crozes-Hermitage AOC
629.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 539.00 грн

Немає в наявності

ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage – перший крок в світ сири півночі долини Рони від Мішеля Шапутье.

M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage це бленд винограду з різних ділянок, ферментація, нетривала витримка в сталі і досить типова для цього аппеласьону стилістика з відтінками ягід, спецій і легкої редуктивного в ароматі і характерною для сорту сира соковитістю.

Аромат M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage: елегантний, тонкий, з нотами червоних ягід, чорної смородини та малини.

Смак M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage: свіжий і округлий, фруктовий.

Про Мішеля Шапутьє, виробника M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage

Унікальний, нетрадиційний, цікавий усьому, розум Мішеля Шапутьє ніколи не був статичним. Мішель завжди в русі, в нових ідеях. “Якщо я залишаюся на місці, я падаю”.

Мішель Шапутьє – людина, близька до землі, він постійно пошуках розкриття теруарів та пошуку вираження ґрунтів через Смаквин.

“What is important is to be able to enjoy a wine without having to like alcohol. I am myself a good food and wine lover and it’s the taste of a wine that I love the most.”

 

Він ділиться своїми переконаннями з молодими виноробами. Він вважає, що вино призначене для обміну і робота винороба базується на концепції спільного використання.

З 1996 року на всіх етикетках Maison M. Chapoutier є інформація про вино, написана шрифтом Брайля. Такий надпис є іна пляшці M. Chapoutier.

Це вшанування Моріса Моньє де ла Розмерана, винахідника першої скороченої версії брайля та засновника асоціації Валентина Хаюя, який допоміг вивести сліпих та людей із вадами зору з ізоляції.

Існує навіть вино, яке носить його ім’я, за рецептом, що належав його родині. Це спосіб повернути щось тому, хто зробив реальний внесок.

Ці символи на етикетках пляшок залишаються символом особистості Мішеля Шапутьє та його “піонерського духу”. Мішель – «шукач шляхів», вільна людина у вільному світі … він невтомно досліджує.

Мішель Шапутьє стверджує, що він фудур. Він створює теруари там, де ніхто не наважиться, де ніхто не зробив би жодної копійки. У долині Рони, колисці Мезону, потім у Руссійоні, Австралії та Португалії, теруари чекали слушного часу, щоб розкритися.

Створення теруару – це відкриття регіону, грунту та клімату, де певний сорт винограду зможе проявити себе. Мішель Шапутьє любить розшифровувати безплідні, занедбані або важкі грунти. Він хоче дати їм тлумачення.

Всі ці ґрунти мають що сказати. Вислухавши їх і тісно співпрацюючи з ними, вони надають винам M. Chapoutier характер і вираз.

Терруар – це поєднання ґрунту, клімату та людського ноу-хау. Неможливо зробити найкраще вино. Спроба отримати найкращий можливий знімок теруару – це мистецтво винограда. Йдеться не про виготовлення технічних вин, а про обслуговування теруару.

Якість сировини походить від виноградної лози, а не від виноробства. Відкриття біодинаміки – це перш за все спостереження, помічання та дія.

Деякі сільськогосподарські методи розмивають ґрунти та послаблюють їх, вони задушують біологічне життя незалежно від того, наскільки це важливо.

У 1991 році Мішель Шапутьє зробив вирішальний вибір застосувати ці біодинамічні методи до виноградної лози.

У той час багато хто ставив його під сумнів, але Мішель залишався впевненим в одному: він розкриє правду теруарів. Біо означає «життя». Динамічний означає «дія».

Битва, підсумована цими двома словами: життя в дії. Битва людини, яка хоче затвердити свої переконання, не звертаючи уваги на тенденції.

“Я завжди сумнівався в класичній та форматованій освіті”. Битва природних стихій, які працюють разом. Хімічні пестициди та гербіциди заборонені. Для збереження природного балансу вводяться природні елементи (мінерали, рослини, тварини).

Грунт живиться органічними речовинами, таким чином, в ньому зберігаються бактерії, які є справжньою «матір’ю» виноградної лози і перетворюють мінерал у рослинний. Ця дорогоцінна бактерія передає особистість теруару винограду та вину.

Часто можна спостерігати, як Мішель Шапутьє уважно вивчає небо. Біодинаміка – це також розуміння циклів Землі, Сонця та Місяця.

Повний перелік він від виробника M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage

Офіційна сторінка виробника M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage: https://www.chapoutier.com/

  • Аромат: елегантний, тонкий, з нотами червоних ягід, чорної смородини та малини
  • Смак: свіжий і округлий, фруктовий
  • Фудпейрінг: птиця, свинина, тверді витримані сири
  • Особливості вініфікації: Ґрунти алювіальні з «черепичним» укладанням. Ферментація в бетонних резервуарах зі щоденними перекачуваннями. Відстоюється 2-3 тижні. Витримка в сталі близько року.
  • Рейтинг: Wine Advocate: 88-90 (2016)

Деталі

Бренд M. Chapoutier
Літраж 0.75
Привід на вихідні
Колір червоне
Країна Франція
Фудпейринг птиця, свинина, тверді витримані сири
Тип тихе
Регіон Долина Рони
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт сіра/шираз
Класифікація Crozes-Hermitage AOC
Рік 2015
Алкоголь 13%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “M. Chapoutier Petite Ruche Crozes-Hermitage”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: