ua|ru

Вино Генріх Нейкед Розе / Heinrich Naked Red, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 22663
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Генріх Нейкед Розе / Heinrich Naked Red, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 22663
  • Об’єм: 0.75 л
299.00 грн
Доставляю від 1000 грн або 6 пляшок, самовивіз від 1 пляшки

Немає в наявності

Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Heinrich Naked Red – легке соковите червоне вино зі свіжої кислотністю. Генріх описує Heinrich Naked Red як «серйозно нескладне».

Heinrich Naked Red – це доступний вхід до вин Гернота і Хайке Генріха, а також введення в високоякісні червоні вина Бургенланда.

Воно створене з суміші фірмових червоних сортів винограду Австрії: м’якого і фруктового Цвайгельт, структурованого і пряного Blaufränkisch і ароматного Сен-Лоран. Витримується Heinrich Naked Red 12 місяців в дубових бочках об’ємом 500 літрів.

Колір Heinrich Naked Red: насичений рубіновий, з привабливим блиском Аромат Heinrich Naked Red: червоні фрукти і ягоди, квіткові нюанси.

Смак Heinrich Naked Red: легкий і соковитий, з червоними і чорними ягодами, з трав’янистої пряністю.

Про виробника Heinrich Naked Red

Гернот і Хайке Генріх заснували свою виноробню в 1990 році. На той момент територія виноробн займала всього один гектар. Поступово підприємство розірвалось і до сьогодні його площа поступово зросла до 90 га.

Генріх був одним з перших в регіоні, хто на початку 1990-х років перейшов від простих білих вин до високоякісних червоних вин. Він зміг прославитися потужними червоними сумішами, такими як Salzberg, Gabarinza і Pannobile.

В останні роки основна увага була звернена на Blaufränkisch з сусіднього Leithaberg DAC і на Freyheit: на лінійку вин, вироблених з мінімальним втручанням.

Генріх перейшов на біодинаміку в 2006 році і є членом Respekt (органу з сертифікації біодинамічного виноградарства в Австрії).

Сьогодні Генріх – один з найбільш новаторських виробників вина в Австрії.

Розташування виноградника. Нойзідлер, назване на честь озера Нойзідлер, – це виноробний район, розташований на північ і схід від однойменного озера і є домом для виноробні Heinrich.

Стримуюча дія озера поєднується з теплим кліматом Паннонії, а його алювіальні грунти створюють ідеальні умови для вирощування червоних сортів винограду.

90 гектарів, які тепер відносяться до територій Маєтка Генріха розташовані на трьох основних територіях:

  • Хайдебоден (супіщані грунти, що тягнуться від села Gols до берегів озера Neusiedl)
  • Parndorfer Platte (невисокі пагорби з гравійними ґрунтами, розташовані недалеко від виноробні)
  • Leithaberg (пагорб з вапняку і сланцевих грунтів на північно-західному березі озера).

Філософія виноробства

What we are trying to do,” says Gernot Heinrich, “is continue the biodynamic philosophy that we practice in the vineyard into the wine cellar.

Гернот Генріх

Рішення Гернота і Хайке перейти на біодинамічне виноградарство в 2006 році було засновано на меті зробити свої виноградники більш стійкими і життєздатними.

Стиль їх вин змінився: вони відмовилися від потужності і екстракції на користь більш живих вин з меншим вмістом алкоголю і з підвищеною свіжістю.

Всі вина ферментуються самовільно і часто залишаються без шкірки на кілька тижнів. Вина залишаються на осаді протягом тривалого періоду і вініфіціруются в основному в нейтральних дубових бочках.

Гернот каже: “we give the wines plenty of time to mature, the time that hardly anyone has today,” і додіє, “it is above all else time that shapes our wines.”

Гернота і Хайке вважають, що без експериментів немає знання і вже точно немає еволюції. Отже вони продовжують експерементувати і пропонують іншим робити те ж саме.

Вони прагнуть розібратися в своїх можливостях і не бояться в процесі час від часу перетинати кордони. Рішення перейти на біодинамічне землеробство було одним з таких кроків.

Такими ж кроками було і рішення вирощувати виноградники також на Лайтаберге і рішення додати Мерло в Golser Salzberg.

Інноваційний виноградарство, згідно бачення Гернота і Хайке, розвивається завдяки подальшому розвитку і впровадженню отриманого досвіду: великі вина в кінцевому підсумку виникають саме з цього імпульсу.

Вина, які вони отримують останні кілька років, сформувалися саме завдяки новим способам виготовлення вина, які часто сягають корінням в глибоке минуле.

З меншим і меншим втручанням вони намагаються все ближче і ближче підходити до суті кожного вина. Довший час мацерації для білого вина і менша екстракція для червоного вина так само важливі, як і свідома відмова від сульфітів або фільтрів.

На їх погляд, в результаті виходять все більше чисті, автентичні та індивідуальні вина, що несуть як підпис виробників, так і регіональний підпис.

Всі вина від виробника Вайнгут Хайнріх Нейкед Ред

Офіційна сторінка виробника Heinrich Naked Red: https://www.heinrich.at/

Деталі

Бренд Heinrich
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір червоне
Країна Австрія
Фудпейринг м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири
Тип тихе
Регіон Бургенланд
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт блауфранкіш, сент лоурен, цвайгельт
Класифікація Burgenland Landwein
Рік 2020
Особливості Enoteca
Алкоголь 12%
Категорія Вино
Міцність 11-13%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Heinrich Naked Red вино червоне 0.75л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *