Вино рожеве Heinrich Naked Rose
Об’єм: 0.75 л

Вино рожеве Heinrich Naked Rose

Об’єм: 0.75 л
0.00 грн
Доставляю від 1000 грн або 6 пляшок, самовивіз від 1 пляшки
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Heinrich Naked Rose – нетипово глибоке біодинамічне розе із Австрії.

Аромат яскраво ягідний, з нотами троянд.

Смак фруктово-ягідний, чистий, стійкий, сухий, збалансований.

Особливості виробництва Heinrich Naked Rose

Heinrich Naked Rose – 100% блауфранкіш зі старих виноградників на схилах гір Лейта у Віндені та Брайтенбрунні, які виходять на південний схід до озера Нойзідль.

Типові грунти, багаті на вапняк, пісковик та слюдяний сланець.

Органічне та біодинамічне вирощування виноградників.

Збір урожаю в середині вересня.

Після пресування сусло кілька годин мацерують. Спонтанна алкогольна та малолактична ферментація.

Витримка протягом п’яти місяців у дереві та в амфорах на осаді.

Heinrich Naked Rose розливається без фільтрації з мінімальним додаванням сірки.

Про виробника Heinrich Naked Rose

Гернот і Хайке Генріх заснували свою виноробню в 1990 році. На той момент територія виноробн займала всього один гектар. Поступово підприємство розірвалось і до сьогодні його площа поступово зросла до 90 га.

Генріх був одним з перших в регіоні, хто на початку 1990-х років перейшов від простих білих вин до високоякісних червоних вин. Він зміг прославитися потужними червоними сумішами, такими як Salzberg, Gabarinza і Pannobile.

В останні роки основна увага була звернена на Blaufränkisch з сусіднього Leithaberg DAC і на Freyheit: на лінійку вин, вироблених з мінімальним втручанням.

Генріх перейшов на біодинаміку в 2006 році і є членом Respekt (органу з сертифікації біодинамічного виноградарства в Австрії).

Сьогодні Генріх – один з найбільш новаторських виробників вина в Австрії.

Розташування виноградника. Нойзідлер, назване на честь озера Нойзідлер, – це виноробний район, розташований на північ і схід від однойменного озера і є домом для виноробні Heinrich.

Стримуюча дія озера поєднується з теплим кліматом Паннонії, а його алювіальні грунти створюють ідеальні умови для вирощування червоних сортів винограду.

90 гектарів, які тепер відносяться до територій Маєтка Генріха розташовані на трьох основних територіях:

  • Хайдебоден (супіщані грунти, що тягнуться від села Gols до берегів озера Neusiedl)
  • Parndorfer Platte (невисокі пагорби з гравійними ґрунтами, розташовані недалеко від виноробні)
  • Leithaberg (пагорб з вапняку і сланцевих грунтів на північно-західному березі озера).

Філософія виноробства

What we are trying to do,” says Gernot Heinrich, “is continue the biodynamic philosophy that we practice in the vineyard into the wine cellar.

Гернот Генріх

Рішення Гернота і Хайке перейти на біодинамічне виноградарство в 2006 році було засновано на меті зробити свої виноградники більш стійкими і життєздатними.

Стиль їх вин змінився: вони відмовилися від потужності і екстракції на користь більш живих вин з меншим вмістом алкоголю і з підвищеною свіжістю.

Всі вина ферментуються самовільно і часто залишаються без шкірки на кілька тижнів. Вина залишаються на осаді протягом тривалого періоду і вініфіціруются в основному в нейтральних дубових бочках.

Гернот каже: “we give the wines plenty of time to mature, the time that hardly anyone has today,” і додіє, “it is above all else time that shapes our wines.”

Гернота і Хайке вважають, що без експериментів немає знання і вже точно немає еволюції. Отже вони продовжують експерементувати і пропонують іншим робити те ж саме.

Вони прагнуть розібратися в своїх можливостях і не бояться в процесі час від часу перетинати кордони. Рішення перейти на біодинамічне землеробство було одним з таких кроків.

Такими ж кроками було і рішення вирощувати виноградники також на Лайтаберге і рішення додати Мерло в Golser Salzberg.

Інноваційний виноградарство, згідно бачення Гернота і Хайке, розвивається завдяки подальшому розвитку і впровадженню отриманого досвіду: великі вина в кінцевому підсумку виникають саме з цього імпульсу.

Вина, які вони отримують останні кілька років, сформувалися саме завдяки новим способам виготовлення вина, які часто сягають корінням в глибоке минуле.

З меншим і меншим втручанням вони намагаються все ближче і ближче підходити до суті кожного вина. Довший час мацерації для білого вина і менша екстракція для червоного вина так само важливі, як і свідома відмова від сульфітів або фільтрів.

На їх погляд, в результаті виходять все більше чисті, автентичні та індивідуальні вина, що несуть як підпис виробників, так і регіональний підпис.

Всі вина від виробника Heinrich Naked Rose.

Офіційна сторінка виробника Heinrich Naked Rose: https://www.heinrich.at/

Деталі

Алкоголь 12%
Бренд Heinrich
Літраж 0.75
Привід на вихідні
Категорія Вино
Колір рожеве
Країна Австрія
Фудпейринг ікра, закуски, молюски, морепродукти, піца, риба біла, риба копчена, риба на грилі, риба червона, суші
Тип тихе
Рік 2019
Регіон Бургенланд
Особливості Enoteca, автохтон, біодинаміка, органіка
Міцність 11-13%
Cтиль кислотне
Цукор сухе
Сорт блауфранкіш

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Heinrich Naked Rose”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: