fbpx

Gino Pedrotti Nosiola

Артикул: 26238
Об’єм: л

Gino Pedrotti Nosiola

Артикул: 26238
Об’єм: л
Колір:
Цукор:
Стиль:
Рік:
Тип:
Країна:
Класифікація:
Бренд:
Привід:
734.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 539 грн

Є в наявності

В наявності 3 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Gino Pedrotti Nosiola – натюр і оранж із місцевого сорту нозіола від маленької виноробні в Трентіно, який випускається мікро релізами (кілька тисяч пляшок), тому його важко знайти навіть в Італії.

При цьому цінник залишається дуже гуманним.

Аромат інтенсивний, фруктовий, багатий, з нотами меду, персиків та абрикосів, апельсинової цедри, груші та вершкового масла.

Смак насичений, густий, але врівноважений, з хорошою балансуючою кислотністю.

Виробництво Gino Pedrotti Nosiola

Виноградники на висоті 250-320 метрів над рівнем моря.

Ручний збір винограду.

Спонтанна повільна ферментація на диких дріжджах в контакті зі шкірками протягом 20 днів.

Витримка 15 місяців: 12 місяців у нержавіючій сталі та 3 у пляшці.

Без фільтрації та оклейки.

Про виробника Gino Pedrotti Nosiola

Azienda Agricola Pedrotti – малесенька сімейна виноробня в Трентіно-Альто Адідже, якій в 2012 виповнилось 100 років.

Настільки малесенька, що їх важко знайти і купити навіть в Італії (випускають на рік лише біля 25000 пляшок).

Gino Pedrotti практикує органічний підхід, мінімальне втручання в природні процеси та застосовує біодинамічні методи виноградарства.

Дикі дріжджі, спонтанне бродіння – це натуральні вина в кращих їх проявах: чисті, гарно зроблені, без оксидації та без пороків, які видаються за особливості.

Вони про себе кажуть, що не родина визначає, як житиме лоза і вино, а навпаки: лоза і вино визначають ритми життя родини.

Започаткував виноробню дідуся Джузеппе після Першої світової війни. Дружина Тулія підхопила його заняття і тут же відкрила невеличку таверну.

Тато Джино взяв на себе справи і за підтримки своєї матері Розанні розвинув бізнес, придбав нові виноградники та зміцнив виноробню.

Зараз виноробить Джузеппе Молодший.

Все тут досі робиться власними сімейними силами.

Крім виноробні, родина також досі займається власним “баром”, де крім власного вина, подає локальні продукти (салямі, форель, сири і тд).

Виноградники (Vigneti Delle Dolomiti IGT) розташовані навколо виноробні та на схилах, прилеглих до озера Cavedine, на невеликих сонячних ділянках, які постійно провітрюються з Ora del Garda.

Озеро Гарда знаходиться на відстані 15 кілометрів, а навколо виноградників височіють Доломіти.

Вього родині належи 13 ділянок.

Висота – 250-320 метрів над рівнем моря.

Грунти піщані та кам’янисті.

Виноградники сертифіковані ICEA як органічні.

Gino Pedrotti Nosiola 1

Gino Pedrotti акцентують увагу на локальні маловідомі сорти: нозіола, ск’ява нера, ребо (виведений сорт, який походить від мерло та торольдего).

Особливо пишаються своїм Він Санто.

Інші вина від виробника Gino Pedrotti Nosiola.

Офіційний сайт виробника ginopedrotti.it

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Класифікація

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , , , , , , , , ,

Тип

Рік

Регіон

Cтиль

Цукор

Сорт

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Gino Pedrotti Nosiola”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​