Вино червоне Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013
  • Артикул: 1875
  • Об’єм: 0.75 л

Вино червоне Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013

  • Артикул: 1875
  • Об’єм: 0.75 л
795.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 699.00 грн

Є в наявності

В наявності 5 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013 – це дуже гарне вино, повне, свіже та глибоке. Це вино виділяється більше своєю елегантністю та вишуканістю, ніж масивною структурою. Воно спокушає своїм балансом, ароматичною чистотою, підкресленою ніжними дубильними речовинами та обережним старінням.

Шато Гранд Баррайл Ламарзель Фіжак знаходиться на силіконово-глинистій гравійній терасі, що називається “Могили Сен-Еміліона”, яка простягається на північний захід від села в напрямку до муніципалітетів Лібурн і Помероль.

Історично і постійно це зона завжди була визнана дуже високою якістю своїх вин, вишуканістю та елегантністю. З великим задоволенням та амбіціями Dourthe взяв на себе експлуатацію цієї маленької перлини Сен-Емільон у 2005 році.

Вініфікація та старіння Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013: вініфікуються кожна партія окремо, процес адаптується до характеру кожної партії, проходить у терморегульованих чанах з нержавіючої сталі, двух дерев’яних чанах та у двух чанах з нержавіючої сталі, обладнані системою штампування.

Витримка окремими партіями, від 12 до 14 місяців у дубових бочках.

Виноград Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013: 75% Мерло, 25% Каберне Франк. Врожай: Мерло: з 30 вересня по 5 жовтня, Каберне Фран: 7 жовтня.

Старіння: у бочках, 32% з яких – нові. Розлив у пляшки: квітень 2015 року

Колір Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013: щільний і глибокий.

Аромат Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013: ніжний фруктовий з квітковими нотами фіалки.

Смак Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013: тонка і збалансована структуру, підтримувана шовковистими дубильними речовинами.

Історія виробника Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013:

1840 рік. П’єр Дурт, готельєр у Lit-et-Mixe в Ландах, починає бізнес у Бордо. Тоді він не мав уявлення про те, що його нащадки збираються асоціювати ім’я Дурт з великими винами Бордо по всьому світу.

1870 рік. Старший син Жан спочатку став його наступником, а згодом і оселився в Бордо.

1929 рік. Четверте покоління, Роджер та Андре, купили замок Моукайо в Мулісі і дали Палату справжні основи для його розвитку з оригінальною культурою, пов’язаною з теруаром.

Насправді, на відміну від будинків Бордо, більшість з яких розташовані на набережній Шартрон, Дурт вирішив розвивати свою діяльність у самому серці винограднику, в Медоці.

Роджер та Андре Дарте пов’язують прізвище Dourthe з репутацією, де постійний пошук якості та смак до інновацій поєднуються зі скромністю людей на землі.

1950 рік. Dourthe відомий у всьому світі своїм престижним асортиментом ексклюзивів. Жан-Поль Жафре стає головою та генеральним директором CVBG-Dourthe

1967 рік. Дружні стосунки з відомими енологами та динамічна роль у професії в Бордо дозволяють йому значно розвинути діяльність Будинку.

1979 рік. Dourthe утверджує свій інноваційний характер, створюючи чудовий Бордо: Бо Мейн, який сьогодні став одним з улюблених вин ресторанного бізнесу. Того ж року він взяв в оренду замок Belgrave Grand Cru Classé Haut-Médoc.

1988 рік. Dourthe створив Dourthe Bordeaux Blanc № 1, який швидко зарекомендував себе як велике нововведення та зразок Grand Bordeaux Blanc Sec.

1990 рік. Dourthe придбав замок Шато Пей Ла Тур, Бордо Супер’єр та Шато Ла Гард, Пессак-Леонан, і таким чином, за допомогою своїх виноградників, розвив професію виробника.

1993 рік. Dourthe створює Dourthe Bordeaux Rouge № 1 і будує перший великий льох для витримки в бочках Бордо в Паремпуйрі.

1995 рік. Dourthe запускає свій висококласний бренд Dourthe La Grande Cuvée і бере в оренду замок Le Boscq, Cru Bourgeois Saint-Estèphe.

1998 рік. Maison заволоділи трьома менеджерами, Жан-Марі Шадроньє, Патріком Жестіном та Ксав’є Гуваром, які підтверджують сімейний вимір компанії та починають рухати Dourthe на ринок.

2002 рік. Dourthe створює Essence de Dourthe, шедевр Vignobles Dourthe, кульмінацію всіх якісних зусиль, що докладаються до властивостей.

2005 рік. Dourthe бере в оренду замок Grand Barrail Lamarzelle Figeac, Saint-Emilion Grand Cru.

2007 рік. За ініціативи своїх менеджерів, Dourthe приєднався до сім’ї шампанських Maison Alain Thiénot, яка стала її мажоритарним акціонером.

Ця нова структура акціонерів підтверджує основні стратегічні рішення Dourthe та ставить їх у довгострокове планування, важливе для винного бізнесу. Патрік Джестін призначається головою Dourthe.

Створений в Бордо з 1840 року, Dourthe  швидко був визнаний виробником еталону в Бордо, надійним та інноваційним. Цей новаторський дух є на кожному етапі нашої історії.

Ми зрозуміли, що в Бордо можна було рухатись лініями і створювати нові стандарти в 1987 році за допомогою проекту Dourthe  № 1 і створення нового стилю сухого білого вина в Бордо.

Ми підібрали вмотивованих партнерів-виноградарів, орієнтували їх на їхні практики вирощування, впровадили нові принципи виноробства.

Dourthe  № 1 мав негайний успіх і зарекомендував себе як справжнє нововведення, еталон для сухого білого вина в Бордо. Тоді ми також розуміли, що якщо ми хочемо йти далі, то повинні розвивати власні виноградники.

Це було відправною точкою для нашого зростаючого залучення до виноградарства. Після замку Белграв у 1979 році ми за останні двадцять п’ять років придбали вісім нових об’єктів.

Кожне помешкання було особливою пригодою, але протягом цього періоду у нас наростала пристрасть до наших виноградних лоз та наших вин, і ми впровадили необхідний план вдосконалення у всіх об’єктах.

У 2000 році ми отримали великі знання про наші виноградники, ми знали, що деякі наші ділянки були винятковими, на рівні найбільших.

Тому ми хотіли піти далі і створити нову, іншу оригінальну роботу, яка б ілюструвала наше бачення великих вин Бордо: Essence de Dourthe.

Тож ми попросили менеджерів наших виноградників Dourthe  визначити найкращі їх теруари. Їм не було накладено жодних інших обмежень, крім досягнення найбільшої чистоти вин, найвірнішого вираження теруару.

Результат перевершив усі наші очікування: Essence de Dourthe є частиною пантеону Великих Вин.

Всі ці успіхи стали можливими лише завдяки великій пристрасті, наполегливій праці та смаку до інновацій, що штовхає нас перевершувати себе щодня.

Патрік Джестін, голова Дурта

Відео про виробника Гранд Баррайл Ламарзель Фіжак Сент-Емільйон 2013:

Офіційна сторінка виробника Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013: http://www.dourthe.com/

Інші вина від виробника Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013

Деталі

Бренд Dourthe
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір червоне
Країна Франція
Фудпейринг гриби, м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири
Тип тихе
Регіон Бордо
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт бордо бленд
Класифікація Saint-Emilion AOC
Рік 2013
Алкоголь 13%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Grand Barrail Lamarzelle Figeac Saint Emilion 2013”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: