Вино червоне David Duband Nuits Saint Georges 2012
  • Артикул: 9499
  • Об’єм: 0.75 л

Вино червоне David Duband Nuits Saint Georges 2012

  • Артикул: 9499
  • Об’єм: 0.75 л
1930.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 1750.00 грн

Є в наявності

В наявності 5 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

David Duband Nuits Saint Georges 2012 – nрадиційний, структурний і строгий піно нуар з двох різних виноградників La Charmotte та Aux Saint-Juliens, розташованих на кордоні з коммуною Vosne Romanee.

Ферментація із застосуванням гребнів, дикі дріжджі та 14-ти місячна витримка у французьких барріках.

Аромат David Duband Nuits Saint Georges 2012: ягідний профіль з домінантою полуниці і білого перцю.

Смак багатий, насичений, з сильними танінами.

David Duband Nuits Saint Georges 2012 – складне вино, що вимагає часу.

Виробництво David Duband Nuits Saint Georges 2012

Середній вік лоз – 50 років.

Ручний збір винограду.

Мацерація цільних ягід протягом 17 днів з регулярним піжажем.

David Duband Nuits Saint Georges 2012 витримували 14 місяців: 40% у нових бочках, 60% – у старих (1-3роки). Довитримка 3 місяці в сталі.

Бутиляція без фільтрації та оклейки.

Офіційна сторінка виробника David Duband Nuits Saint Georges 2012

Про виробника David Duband Nuits Saint Georges 2012

Домен був заснований П’єром Дубандом в 1963 році. Він обробляв свої виноградники і продавав урожай місцевому кооперативу.

У 1991, коли David Duband приєднався до свого батька Pierre на чолі родинної виноробні, маєток складався з 15 гектарів виноградників в Chevannes, в самому центрі Hautes-Cotes de Nuits та 5 га в Nuits St. Georges. У той час виноград все ще продавався місцевому кооперативу, а маєток зосередив усі свої зусилля на вирощуванні винограду.

У 1991 році, щойно отримавши диплом школи енології в Beaune, David Duband вирішив виніфікувати свій перший урожай. Ідеальна можливість для талановитого та підприємливого духу випробувати та поекспериментувати з різними методами вініфікації.

Якість вин David Duband поліпшувалася з кожним роком. У 1999 році Девід Дубанд приймає рішення відмовитися від традиційного фермерства на користь органічного землеробства і починає процес переходу на нові методи виробництва.

Процес зайняв 7 років і у 2006 році господарство нарешті стає повністю сертифікованим. Кожен вид робіт на винограднику здійснюється з урахуванням природних циклів і з максимальною повагою до терруару та навколишнього середовища.

Наприклад, для боротьби з шкідниками виготовляються засоби з натуральних компонентів, що не містять отруйних хімікатів і не шкодять навколишньому середовищу.

А для профілактики ерозії і поліпшення екосистеми ґрунту використовуються виключно природні покривні культури.

Врожайність контролюють за допомогою ретельної обрізки лоз, тим самим створюючи інтенсивні і концентровані ягоди.

На виноградниках David Duband переважають вапнякові грунти юрського періоду, граніті і метаморфічних породи зі старвинних утворень.

Серед сортів винограду більшу частину складають традиційні в Бургундії шардоне і піно нуар. Весь урожай збирається тільки вручну.

Девід з самого початку прагнув в кожній пляшці свого вина демонструвати унікальні характеристики кожного терруара.

Для цього він обрав бургундський підхід до виноробства, що підкреслює природні органічні процеси. Заради цього у 2007 році він побудував нову будівлю виноробні з льохом, а вже рік по тому впровадив техніку цільної кластерної ферментації.

Ця техніка полягає в тому, що приблизно 30-40% виноградних грон зберігаються цілими під час мацерації.

Філософія виноробства David Duband стала плодом роботи виноградників його батька та експертних порад його наставника Robert Jayer в Magny-les-Villers.

Він слухав вчення своїх двоюрідних братів під час стажування в Domaines Arlaud та Pierre Amiot в Morey-Saint-Denis.

Але його глибока любов до бургундських вин та великі досягнення Domaine Dujac в Morey-Saint-Denis та Armand Rousseau в Gevrey-Chambertin надихнули та керували його вибором щодо вініфікації.

Вибір, який зараз широко визнаний у виноробстві.

Завдяки своїм успішним експериментам і новаторському підходу до виробництва вин, молодий енолог David Duband став однією з найбільш швидкозростаючих зірок виноробства Бургундії.

Йому вдалося створити і продемонструвати свій власний сильний і помітний стиль, що націлений на пошук чистоти вина без зменшення його інтенсивності та концентрації.

Сучасний стиль виноробства Давида Дюбана дозволяє отримувати вина з хвилюючою інтенсивністю і свіжістю, а також з чистою фруктові, не жертвуючи при цьому інтерпретацією походження кожної партії винограду.

Зараз компанія David Duband – це господарство, яке виробляє чудові червоні і білі вина з 23 престижних найменувань від Nuits-Saint-Georges до Gevrey-Chambertin.

З тих пір виноградник починає активно розширюватися, і на сьогодні він охоплює численні Premier Cru в Nuits-Saint-Georges, Chambolle-Musigny, Morey-Saint-Denis та Gevrey Chambertin.

Більше вин від виробника David Duband Nuits Saint Georges 2012 знайдеш тут.

Деталі

Бренд David Duband
Літраж 0.75
Привід на свято
Класифікація AOC Nuits-Saint-Georges
Колір червоне
Країна Франція
Фудпейринг качка, курча, паштет, печінка, птиця, телятина
Тип тихе
Рік 2012
Регіон Бургундія
Особливості органіка
Cтиль щільне
Цукор сухе
Алкоголь 13%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “David Duband Nuits Saint Georges 2012”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare