Вино червоне David Duband Clos Vougeot 2016
  • Артикул: 9501
  • Об’єм: 0.75 л

Вино червоне David Duband Clos Vougeot 2016

  • Артикул: 9501
  • Об’єм: 0.75 л
7270.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 6800.00 грн

Є в наявності

В наявності 3 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • в радіусі 1км від Предславинської 47 - безкоштовно
  • по Києву – 50грн
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки картою)
  • експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин(до 19:00) - 100 грн
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

David Duband Clos Vougeot 2016 – піно нуар з найбільшого Гран Крю виноградника Бургундії з частковим використанням гребенів, фемрентацією на диких дріжджах і великим відсотком нового французького дубу при витримці.

Суворе, насичене і текстурне вино з характерною танінною структурою і яскравою кислотністю.

Аромат – ягідний профіль з копченим відтінком.

Смак David Duband Clos Vougeot 2016 – потужний, з виразними танінами та кислотністю.

Виробництво David Duband Clos Vougeot 2016

Середній вік лоз – 50 років.

Ручний збір винограду.

Мацерація цільних ягід протягом 17 днів з регулярним піжажем.

David Duband Clos Vougeot 2016 витримували 14 місяців: 40% у нових бочках, 60% – у старих (1-3роки). Довитримка 3 місяці в сталі. Бутиляція без фільтрації та оклейки.

Офіційна сторінка виробника David Duband Clos Vougeot 2016.

Про виробника David Duband Clos Vougeot 2016

Домен був заснований П’єром Дубандом в 1963 році. Він обробляв свої виноградники і продавав урожай місцевому кооперативу.

У 1991, коли David Duband приєднався до свого батька Pierre на чолі родинної виноробні, маєток складався з 15 гектарів виноградників в Chevannes, в самому центрі Hautes-Cotes de Nuits та 5 га в Nuits St. Georges. У той час виноград все ще продавався місцевому кооперативу, а маєток зосередив усі свої зусилля на вирощуванні винограду.

У 1991 році, щойно отримавши диплом школи енології в Beaune, David Duband вирішив виніфікувати свій перший урожай. Ідеальна можливість для талановитого та підприємливого духу випробувати та поекспериментувати з різними методами вініфікації.

Якість вин David Duband поліпшувалася з кожним роком. У 1999 році Девід Дубанд приймає рішення відмовитися від традиційного фермерства на користь органічного землеробства і починає процес переходу на нові методи виробництва.

Процес зайняв 7 років і у 2006 році господарство нарешті стає повністю сертифікованим. Кожен вид робіт на винограднику здійснюється з урахуванням природних циклів і з максимальною повагою до терруару та навколишнього середовища.

Наприклад, для боротьби з шкідниками виготовляються засоби з натуральних компонентів, що не містять отруйних хімікатів і не шкодять навколишньому середовищу.

А для профілактики ерозії і поліпшення екосистеми ґрунту використовуються виключно природні покривні культури.

Врожайність контролюють за допомогою ретельної обрізки лоз, тим самим створюючи інтенсивні і концентровані ягоди.

На виноградниках David Duband переважають вапнякові грунти юрського періоду, граніті і метаморфічних породи зі старвинних утворень.

Серед сортів винограду більшу частину складають традиційні в Бургундії шардоне і піно нуар. Весь урожай збирається тільки вручну.

Девід з самого початку прагнув в кожній пляшці свого вина демонструвати унікальні характеристики кожного терруара.

Для цього він обрав бургундський підхід до виноробства, що підкреслює природні органічні процеси. Заради цього у 2007 році він побудував нову будівлю виноробні з льохом, а вже рік по тому впровадив техніку цільної кластерної ферментації.

Ця техніка полягає в тому, що приблизно 30-40% виноградних грон зберігаються цілими під час мацерації.

Філософія виноробства David Duband стала плодом роботи виноградників його батька та експертних порад його наставника Robert Jayer в Magny-les-Villers.

Він слухав вчення своїх двоюрідних братів під час стажування в Domaines Arlaud та Pierre Amiot в Morey-Saint-Denis.

Але його глибока любов до бургундських вин та великі досягнення Domaine Dujac в Morey-Saint-Denis та Armand Rousseau в Gevrey-Chambertin надихнули та керували його вибором щодо вініфікації.

Вибір, який зараз широко визнаний у виноробстві.

Завдяки своїм успішним експериментам і новаторському підходу до виробництва вин, молодий енолог David Duband став однією з найбільш швидкозростаючих зірок виноробства Бургундії.

Йому вдалося створити і продемонструвати свій власний сильний і помітний стиль, що націлений на пошук чистоти вина без зменшення його інтенсивності та концентрації.

Сучасний стиль виноробства Давида Дюбана дозволяє отримувати вина з хвилюючою інтенсивністю і свіжістю, а також з чистою фруктові, не жертвуючи при цьому інтерпретацією походження кожної партії винограду.

Зараз компанія David Duband – це господарство, яке виробляє чудові червоні і білі вина з 23 престижних найменувань від Nuits-Saint-Georges до Gevrey-Chambertin.

З тих пір виноградник починає активно розширюватися, і на сьогодні він охоплює численні Premier Cru в Nuits-Saint-Georges, Chambolle-Musigny, Morey-Saint-Denis та Gevrey Chambertin.

Більше вин від виробника David Duband Clos Vougeot 2016 знайдеш тут.

Деталі

Бренд David Duband
Літраж 0.75
Привід на свято
Класифікація AOC Clos de Vougeot
Колір червоне
Країна Франція
Фудпейринг качка, курча, птиця, телятина
Рік 2016
Тип тихе
Регіон Бургундія
Особливості органіка
Cтиль щільне
Сорт піно нуар
Алкоголь 13%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “David Duband Clos Vougeot 2016”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare