ua|ru

Вино Давід Дюбан Бургонь / David Duband Bourgogne, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 9497
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Давід Дюбан Бургонь / David Duband Bourgogne, червоне сухе 0.75л

(1 відгук)
  • Артикул: 9497
  • Об’єм: 0.75 л
1091.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 1005.00 грн

Є в наявності

В наявності 3 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

David Duband Bourgogne 2016 – базовий піно нуар від David Duband – одного з найяскравіших зірок нового покоління Бургундії.

Мікс з трьох різних виноградників, розташованих в Chambolle Musigly, Morey-Saint-Denis і Haute Cotes de Nuits, ферментація з використанням гребенів і 14-ти місячна витримка в барріках навіть для базового вина.

David Duband Bourgogne 2016 – елегантне, досить складне і дуже типове за своєю стилістикою.

Аромат чистий, легкий, з нотами півоній.

Смак David Duband Bourgone 2016 витончений, легкий, з м’якими танінами.

Виробництво David Duband Bourgogne 2016

Середній вік лоз – 45 років.

Ручний збір винограду.

Мацерація цільних ягід протягом 17 днів з регулярним піжажем.

David Duband Bourgogne 2016 витримували 14 місяців: 40% у нових бочках, 60% – у старих (1-3роки). Довитримка 3 місяці в сталі.

Бутиляція без фільтрації та оклейки

Офіційна сторінка David Duband Bourgogne.

Про виробника David Duband Bourgogne 2016

Домен був заснований П’єром Дубандом в 1963 році. Він обробляв свої виноградники і продавав урожай місцевому кооперативу.

У 1991, коли David Duband приєднався до свого батька Pierre на чолі родинної виноробні, маєток складався з 15 гектарів виноградників в Chevannes, в самому центрі Hautes-Cotes de Nuits та 5 га в Nuits St. Georges. У той час виноград все ще продавався місцевому кооперативу, а маєток зосередив усі свої зусилля на вирощуванні винограду.

У 1991 році, щойно отримавши диплом школи енології в Beaune, David Duband вирішив виніфікувати свій перший урожай. Ідеальна можливість для талановитого та підприємливого духу випробувати та поекспериментувати з різними методами вініфікації.

Якість вин David Duband поліпшувалася з кожним роком. У 1999 році Девід Дубанд приймає рішення відмовитися від традиційного фермерства на користь органічного землеробства і починає процес переходу на нові методи виробництва.

Процес зайняв 7 років і у 2006 році господарство нарешті стає повністю сертифікованим. Кожен вид робіт на винограднику здійснюється з урахуванням природних циклів і з максимальною повагою до терруару та навколишнього середовища.

Наприклад, для боротьби з шкідниками виготовляються засоби з натуральних компонентів, що не містять отруйних хімікатів і не шкодять навколишньому середовищу.

А для профілактики ерозії і поліпшення екосистеми ґрунту використовуються виключно природні покривні культури.

Врожайність контролюють за допомогою ретельної обрізки лоз, тим самим створюючи інтенсивні і концентровані ягоди.

На виноградниках David Duband переважають вапнякові грунти юрського періоду, граніті і метаморфічних породи зі старвинних утворень.

Серед сортів винограду більшу частину складають традиційні в Бургундії шардоне і піно нуар. Весь урожай збирається тільки вручну.

Девід з самого початку прагнув в кожній пляшці свого вина демонструвати унікальні характеристики кожного терруара.

Для цього він обрав бургундський підхід до виноробства, що підкреслює природні органічні процеси. Заради цього у 2007 році він побудував нову будівлю виноробні з льохом, а вже рік по тому впровадив техніку цільної кластерної ферментації.

Ця техніка полягає в тому, що приблизно 30-40% виноградних грон зберігаються цілими під час мацерації.

Філософія виноробства David Duband стала плодом роботи виноградників його батька та експертних порад його наставника Robert Jayer в Magny-les-Villers.

Він слухав вчення своїх двоюрідних братів під час стажування в Domaines Arlaud та Pierre Amiot в Morey-Saint-Denis.

Але його глибока любов до бургундських вин та великі досягнення Domaine Dujac в Morey-Saint-Denis та Armand Rousseau в Gevrey-Chambertin надихнули та керували його вибором щодо вініфікації.

Вибір, який зараз широко визнаний у виноробстві.

Завдяки своїм успішним експериментам і новаторському підходу до виробництва вин, молодий енолог David Duband став однією з найбільш швидкозростаючих зірок виноробства Бургундії.

Йому вдалося створити і продемонструвати свій власний сильний і помітний стиль, що націлений на пошук чистоти вина без зменшення його інтенсивності та концентрації.

Сучасний стиль виноробства Давида Дюбана дозволяє отримувати вина з хвилюючою інтенсивністю і свіжістю, а також з чистою фруктові, не жертвуючи при цьому інтерпретацією походження кожної партії винограду.

Зараз компанія David Duband – це господарство, яке виробляє чудові червоні і білі вина з 23 престижних найменувань від Nuits-Saint-Georges до Gevrey-Chambertin.

З тих пір виноградник починає активно розширюватися, і на сьогодні він охоплює численні Premier Cru в Nuits-Saint-Georges, Chambolle-Musigny, Morey-Saint-Denis та Gevrey Chambertin.

Більше вин від виробника David Duband Bourgogne 2016 знайдеш тут.

 

Деталі

Бренд David Duband
Літраж 0.75
Привід на свято
Класифікація AOC Bourgogne Rouge
Колір червоне
Країна Франція
Фудпейринг індик, аперитив, закуски, качка, курча, м'ясне рагу, паштет, печінка, птиця, телятина
Тип тихе
Рік 2016
Регіон Бургундія
Особливості органіка
Cтиль легке
Цукор сухе
Алкоголь 12%
Категорія Вино
Міцність 11-13%

1 відгук для David Duband Bourgogne вино червоне 0.75л

  1. Алексей

    яркая, сочная и очень фруктовая стилистика. отлично пьется сейчас, но хотелось бы чуть большей тонкости и сложности.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *