Cloudy Bay Sauvignon Blanc
  • Артикул: 2261
  • Об’єм: 0.75 л

Cloudy Bay Sauvignon Blanc

(2 відгуків)
  • Артикул: 2261
  • Об’єм: 0.75 л
1067.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 939.00 грн

Є в наявності

В наявності 2 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Cloudy Bay Sauvignon Blanc – один з кращих Совіньон Blanc Cloudy Bay за багато років за визнанням самого виробника. У своєму 34-м врожаї Cloudy Bay Sauvignon Blanc підтвердив свою видатну якість.

Cloudy Bay заробив репутацію вишуканого, елегантного Совіньон Блан, і вінтаж 2018 року не став винятком завдяки стабільній погоді під час збору врожаю.

Теплі і посушливі умови протягом грудня і більш прохолодна погода з січня дозволили домогтися більш стабільного дозрівання.

Смак Cloudy Bay Sauvignon Blanc концентрований і апетитний, з соковитими кісточковими фруктами і тонкими тропічними нотами, підкріпленими тонкою мінеральною і мейеровскою лимонною кислотністю.

Аромат Cloudy Bay Sauvignon Blanc: свіжий і яскравий, з нотами цитрусових, каффір лайма, квітів фруктового саду і маракуї.

Виноград Cloudy Bay Sauvignon Blanc: сортовий Совіньон блан.

Виноградники Cloudy Bay Sauvignon Blanc розташовані в субрегіонах Рапора, Ферхолл, Ренвік і Бранкотт долини Вайрано. Грунти: вільно дренажуються, на гравійної основі з неглибокими супіщаними горизонтами.

Збір врожаю Cloudy Bay Sauvignon Blanc: розпочався 21 березня і був завершений 5 квітня.  Фрукти були зібрані зі стиглим смаком, хорошою концентрацією і відмінним кислотним балансом.

Вініфікація Cloudy Bay Sauvignon Blanc: після збору врожаю, перед переливанням сік відстоювали в холодному стані протягом 48-72 годин. Ферментація в основному проводилася в резервуарах з нержавіючої сталі.

При цьому приблизно 7% суміші ферментовано при більш високих температурах в старих барріках з французького дуба і в чанах великого формату.  Як завжди, Клауді Бей Совіньон Блан був ретельно перемішаний, щоб включити тільки кращі порції.

Оптимальна температура для споживання: 8 – 10 ° C

Розлив: липень 2018 р.

Відео виробника Клауді Бей Совіньон Блан:

Про виробника Cloudy Bay Sauvignon Blanc:

Виноробня Cloudy Bay, заснована в 1985 році, була в числі перших п’яти маєтків, які були створені в Мальборо, кращому виноробному регіоні країни. У той час це було майже неймовірне місце для створення виноградника.

Але Девід Хонен, засновник Cloudy Bay, був переконаний в його потенціалі для виробництва чудових вин і вклав кошти в кращі землі регіону. Він довів, що Нова Зеландія справжня винна країна.

Його завзятість, старання і віра принесли очікувані плоди – пройшло трохи більше чверті століття і продукція будинку «Cloudy Bay» отримала визнання не тільки на національному ринку, а й за межами.

Винокурня зуміла зайняти своє гідне місце серед знаменитих брендів, вироблених у «старожилів  винного світу». З тих пір Мальборо став провідним виноробним регіоном Нової Зеландії, а також одним з кращих виноробних регіонів світу.

Покриті смарагдом лісів острова Нової Зеландії мають вулканічне походження, відповідно магматичні грунту містять велику кількість мінеральних мікроелементів.

Ці мінеральні мікроелементи дивним чином просочуютьс через кореневу систему і стовбури лоз, передаються ягодам. Таким чином і вина, вироблені з цього винограду, виходять з дивовижним мінеральним смаком.

Виноградники Cloudy Bay засаджені класичними центрально-європейськими сортами: Шардоне, Рислінг і Совіньон Блан. Ці сорта на землях на південь від Тропіка Рака придбали нові органолептичні штрихи.

Назва Cloudy Bay в перекладі з англійської мови означає «Хмарна Бухта» – так назвав невелику затоку в 1770 році капітан трищоглового барка «Індевор» Джеймс Кук, першовідкривач Австралії і Нової Зеландії.

Його відкриття збіглося з повінню в регіоні, яке змило велику кількість наносів в море. Помітивши, наскільки мутною та непрозорою стала вода, Кук і охрестив місцевість Хмарної бухтою.

Cloudy Bay не тільки відображає суть Мальборо, а й уособлює розкіш Нової Зеландії для всього світу.  Розкіш простору і часу, інтимних моментів і рідкісних якостей природи.

Many people can remember their first taste of Cloudy Bay, they were captivated by the wine.

David Hohnen

На початку квітня кошики з відібраними гронами надходять виробничий цех Cloudy Bay, де відбувається щадне м’яке віджимання.

Потім сусло, інколи перемішуючись, зберігається у власному соку, після чого надходить в резервуари з нержавіючої сталі для подальшої ферментації.

Білі сухі і солодкі вина Cloudy Bay, міцністю 10,5 – 13% проходять 15 місячну витримку в бочках з французького дуба, частина яких щорічно оновлюється.

Cloudy Bay відрізняються гладким і освіжаючим смаком, в якому відчуваються квіткові, цитрусові, ягідні і фруктові аромати, переплетені з екзотичними нотками.

Офіційна сторінка виробника Cloudy Bay Sauvignon Blanc: https://www.cloudybay.co.nz/

Всі вина від виробника Cloudy Bay Sauvignon Blanc.

Деталі

Бренд Cloudy Bay
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір біле
Країна Нова Зеландія
Фудпейринг аперитив, морепродукти, устриці
Тип тихе
Регіон Мальборо
Cтиль кислотне
Цукор сухе
Сорт совіньйон блан
Рік 2018
Алкоголь 13%

2 відгуки для Cloudy Bay Sauvignon Blanc

  1. Надя

    Навiщо платити бiльше

  2. Denys

    Будет тоньше по сравнению с более бюджетными позициями в этом магазине.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: