Вино червоне Clos de los Siete
  • Артикул: 2093
  • Об’єм: 0.75 л

Вино червоне Clos de los Siete

(1 відгук)
  • Артикул: 2093
  • Об’єм: 0.75 л
784.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 674.00 грн

Є в наявності

В наявності 8 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Clos de los Siete – вино Мішеля Ролана, яке сам він дуже хвалить 🙂 Хвалять і Wine Spectator, і Саклінг, і Паркер.

Спец проект із Аргентини, яке заряджене на довге і красиве життя, як хороше Бордо.

James Suckling про Clos de los Siete 2017 (95 балів):

A very refined, creamy wine, showing blackberries and blueberries with chocolate and light hazelnut notes. Medium to full body. The fine tannins are polished and creamy and the beautiful, reserved finish goes on for a really long time. Wow! Best ever, because of its length and beauty. One for the palate or the cellar.

Wine Spectator про Clos de los Siete 2017 (91 бал):

Deep, rich flavors of roasted cherry, plum tart and dried savory herbs are supported by firm acidity and tannins. Features a tensile frame, with slate accents midpalate. Dusty graphite notes show on the finish. Malbec, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah and Petit Verdot. Drink now through 2024.

Виробництво Clos de los Siete

Clos de los Siete 2017 – бленд 52% мальбеку, 21% мерло, 15% сіри, 7% каберне совіньйону, 3% пті вердо, 2% каберне франу.

Це 850 га виноградників біля підніжжя Андів, в долині Уко в 120 км на південь від Мендози: Valle de Uco; Vistaflores, Canton de Tunuyán.

Тут виноградні лози обробляються так само, як для бордоського гран-крю з зеленим збором, видаленням листя, ділянками площею від 1 до 3 гектарів та дуже суворо контрольованою врожайністю.

Коріння виноградної лози на один метр проникає до гравію, що забезпечує природний дренаж. Вода, незамінна в цій сонячній країні, надходить із джерел, що живляться талим снігом та льодовиками Анд.

Виноградні лози зрошують крапельним способом з жорскою регуляцією води, яка надходить кожній лозі.

Погода тут дуже суха з різкими перепадами температурами вдень та вночі, що особливо корисно для концентрації танінів та фенолів.

Виноградні лози ростуть на висоті 1200 метрів над рівнем моря. Ручна обрізка, контрольована врожайність.

Експозиція південна та південно-західна. Застосовується подвійна система обрізки Guyot

Мальбек є очевидним вибором для цих типів грунтів. Він займає більше половини загальної площі виноградників Clos de los Siete і висаджується при незвичній щільності 5500 лоз на гектар.

Складності бленду додають каберне совіньйон, мерло, сіра та трохи менше петі вердо та каберне фран.

Ручний збір та сортування. Гравітаційні процеси, без перекачування. Ферментація в сталі.

Витримка 70% у французьких дубових бочках, 30% – в сталі (третина бочок нові, третина – другого використання, третина – дворічні бочки).

Без оклейки та освітлення.

Про проект Clos de los Siete

4 бодеги під керівництвом 4 родин Бордо.

І одне-єдине вино під назвою Clos de los Siete, яке блендує Мішель Роллан – він і є ініціатором проекту.

Мішель Роллан вперше приїхав до Аргентини в 1988 році. Як і прийнято в таких історіях, він відразу ж полюбив країну, атмосферу, людей, прекрасний краєвид та культуру, а також її фантастичний виноробний потенціал.

Він часто сюди повертався і переконався, що в Аргентині створені всі умови для вирощування дуже чудового вина. Мішель Роллан про виноробну Аргентину:

“Всюди є хороші місця для вирощування вина, але Аргентина особливо благословенна. Її розташування по відношенню до Анд означає, що ви можете грати на висоті та отримувати вигоду від м’якої погоди в дуже сонячній країні.

Clos de los Siete Partners Типи ґрунтів, що складаються з гравію та каменів, що змилися з гір, також особливо сприятливі.”

Разом із Жан Мішелем Арко (Jean Michel Arcaute), виноробом із Померолю, знайшли ідеальну земельну ділянку на висоті 1100 метрів приблизно в 100 кілометрах на південь від Мендози – останнього міста перед величними Андами.

Тоді це були понад 800 гектарів оголених ґрунтів, складених з гальки, глини та піску: там росла напівпустельна рослинність та лежали з доісторичних часів величезні валуни.

До цих двох зачинателів нової виноробні приєдналися друзі, також винороби.

Робота була такою ж колосальною, як і проект виноградарства, включаючи об’ємні земляні роботи з очистки скель, заповнення щілини, вириттю потоку для дощової води, побудувати 10 кілометрів дамби, щоб захистити лози від затоплення під час рідкісних, але потужних дощів.

Тут були побудовані чотири бодеги. Частина виробництва кожної з них використовується для виготовлення та купажування спільного вина Clos de los Siete. Решта потрапляє до вин під їх власними брендами Monteviejo, Cuvelier los Andes, DiamAndes та Bodega Rolland.

Офіційний сайт виробника Clos de los Siete: closdelossiete.com

Інщі вина від Dourthe.

Деталі

Бренд Dourthe
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір червоне
Країна Аргентина
Фудпейринг лазанья з м'ясним соусом, м'ясо червоне, стейк, тверді витримані сири
Тип тихе
Регіон Мендоза
Cтиль щільне
Цукор сухе
Сорт каберне совіньйон, мальбек, мерло, пті вердо, сіра/шираз
Рік 2017
Алкоголь 14.5%
спец ціна

1 відгук для Clos de los Siete

  1. Надя

    Ок, але не мiй стиль: фруктове, соковите, густе, дубове.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: