Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern
  • Артикул: 2823
  • Об’єм: 0.75 л

Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern

  • Артикул: 2823
  • Об’єм: 0.75 л
  • Колір: червоне
  • Цукор: сухе
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ельзас
  • Алкоголь: 12%
  • Рік: 2014
  • Стиль: легке
  • Тип: тихе
  • Сорт: піно нуар
  • Бренд: Ribeauville
  • Класифікація: AOC Alsace
790.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 659.00 грн

Є в наявності

В наявності 4 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern – це червоне вино, яке виробляється у регіоні Ельзас у Франції.

Виноград для цього вина збирають на північ від Рибовілле, в містечку Родерн. Там виноград процвітає в гранітній чаші і особливо добре сприяє більшої концентрації ароматичних речовин у вині.

Колір Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern: глибокий темно-червоний. Аромат Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern: витончений, з типовими для теруару нотами ожини та троянд.

Смак Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern: добре структурований, гармонічний, м’який, глибокий.

М’які таніни мають великим потенціал старіння. Вино можна зберігати від 3 до 7 років: після декількох років витримки його таніни стануть м’якими.

Подавайте Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern з м’ясом на грилі або м’ясом в соусі, з запеченою в духовці дичиною або яловичиною, приготованою в Піно Нуар.

Подавати вино найкраще при температурі від 10 до 12 ° C. По можливості, за годину до подачі перелити в графін, щоб дати ароматам розкритися.

Про виробника Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern:

В час, коли Ельзас був анексований Німеччиною, виноградники Рибовіля були забутими і занедбаними. Група виноробів вирішила врятувати чудові теруари, для чого був заснований кооператив Rappoltsweiler Winzerverein.

Схема роботи кооперативу була простою та дієвою. Винороби вирощували виноград і продавали зібраний врожай на виробництво за справедливою ціною. Виробництвом вина займались досвідчені професіонали, інші відділи займались адміністративною роботою: контролем якості, виробничими питаннями, рекламою та продажем.

У 1895 році кооператив був реструктурований і отримав нову назву Cave de Ribeauville. Метою кооперативу була допомога виноробам у важкі часи.

По сьогоднішній день кожен з виноробів кооперативу має можливість особисто взяти участь в дегустації своїх вин і бути присутнім при будь якому етапі виробництва вина: від виноградника до бутилювання.

З тих пір кооператив вважається одним з найстаріших кооперативів Франції. За довгий час свого існування він не тільки став надійною опорою виноробам, а і зумів захистити та зберегти оригінальність духу місцевих вин.

На сьогоднішній день виробник Cave de Ribeauville завдяки своїм винам широко відомий у світі. Географія експорту вин складає вже 33 країни світу.

La Cave de Ribeauvillé займає унікальний виноградник площею 235 гектарів з 8 виноградниками Grands Crus і безліччю цінних терруарів.

Весь маєток підпорядкований контролю якості, яка гарантує ручне збирання врожаю, здійснює суворий нагляд над врожайністю і роботами на винограднику. Для боротьби зі шкідниками використовуються тільки стійкі методі або методи органічного землеробства.

Для виробництва вин використовується тільки виноград власного виробництва. Після обережного ручного збору весь виноград транспортується в невеликих вагонах-елеваторах до пресів без перекачування або навантаження-розвантаження.

Процес доставки винограду на винзавод відбувається максимально швидко. Це робиться з метою зменшення часу контактування виноградного соку з киснем, бо для вина з Ельзасу такий контакт загрожує втратою свіжості вина.

У преси виноград подається цілими гронами, а потім сік під дією сили тяжіння стікає в чани. Ця операція здійснюється за допомогою пневматичних пресів, потужних і швидких.

Отриманий виноградний сік очищується від мусту і відстоюється кілька годин в баку. Цей унікальний для Ельзасу метод дозволяє зберегти всі ароматичні властивості кожного сорту.

Після цього додаються природні дріжджі, що запускає процес ферментації. Температура цього процесу повністю контролюється і коливається від 20 до 24°С.

С часом виробництво модернізували, залучивши для цього серйозні інвестиції. Поведені роботи дозволили підлаштувати бродильний цех виноробні до сучасних вимог якості, купажування і безпечного зберігання.

Вина Cave de Ribeauville висловлюють все багатство і різноманітність ельзаських грунтів. Вони чисті, прямі і відверті, з приємною свіжістю і інтенсивністю аромату.

Cave de Ribeauville протягом багатьох років співпрацює з різними художниками. Для створення ілюстрацій до лімітованому тиражу подарункових упаковок регулярно запрошуються кілька авторів.

Відео від виробника Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern:

Всі вина виробника Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern

Офіційна сторінка виробника Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern: https://boutique.vins-ribeauville.com/

Деталі

Бренд Ribeauville
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір червоне
Країна Франція
Фудпейринг індик, гриль, дичина, курча, м'ясне рагу, м'ясо біле, м'ясо червоне
Тип тихе
Регіон Ельзас
Cтиль легке
Цукор сухе
Сорт піно нуар
Класифікація AOC Alsace
Рік 2014
Алкоголь 12%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Cave de Ribeauville Pinot Noir Grande Cuvee Rodern”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: