ua|ru

Вино Кантіна ді Неграр Вальполічелла / Cantina di Negrar Valpolicella, червоне сухе 0.75л

  • Артикул: 2782
  • Об’єм: 0.75 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Кантіна ді Неграр Вальполічелла / Cantina di Negrar Valpolicella, червоне сухе 0.75л

(2 відгуків)
  • Артикул: 2782
  • Об’єм: 0.75 л
359.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 314.00 грн

Є в наявності

В наявності 43 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Cantina di Negrar Valpolicella – молоде і безпосереднє червоне вино.

Одне з найлегших червоних, які можна знайти: мало танінів, мало алкоголю (лише 11,5%), легке і ніжне. Ніжніше і легше за нього – лише бардоліно.

Ідеальний фуд пейринг до нього – прості страви: піца, не гострий стріт фуд, закуски і т.д.

Аромат Cantina di Negrar Valpolicella: інтенсивний, фруктовий, злегка пряний.

Смак Cantina di Negrar Valpolicella: м’який, теплий, добре збалансований, з легкою терпкістю.

Виробництво Cantina di Negrar Valpolicella

Cantina di Negrar Valpolicella – це бленд корвіни, рондінели та молінари.

Виноград вручну обережно збирають з виноградників, що розташовані в самому серці Вальполічелли.

Ці виноградники знаходяться на висоті між 100 і 250 метрів над рівнем моря, а їх грунти варіюються між глиняним суглинком, вапняком і вапняком вулканічного походження.

Про виробника Cantina di Negrar Valpolicella

Багато виноробень в Вальполічелі називають себе “винахідником” амароне. Але саме Cantina di Negrar була першою, хто випустив в 1936 році перше амароне.

В той час з підв’яленого винограду робили лише солодкі вина, але іноді вино доброжувало до сухого і його називали Amaro (гірке).

“Це не Amaro, це Amarone!” – якось сказав Президент Cantina di Negrar Гаетано Далл’Ора (Gaetano Dall’Ora).

Так у цього визначного для Вальполічелли вина з’явилась назва. В “музеї” Cantina di Negrar досі зберігаються пляшки першого амароне кінця 30-х років.

У всьому іншому історія Cantina di Negrar – звичайна історія успіху 🙂

“У 80-ті роки термін “кооперативний виноробний завод” натякав на невідоме походження вина. Ми хотіли зруйнувати цей стереотип. В нас було величезне прагнення отримати чудовий продукт, починаючи з самого винограднику.

Так ми вирішили запустити нову лінійку для ресторанів, створили торгову марку Domìni Veneti. То було початком нашої подорожі. Те, куди ми прийшли зараз, є результатом зробленого тоді вибору, який виявився далекоглядним, сміливим і виграшним: ми створили якісний проект з новими марками.

І ось, Domìni Veneti виповнюється вже 30 років!”

Даніеле Акордіні (Daniele Accordini), енолог Domìni Veneti

У 1989 році бренд Domini Veneti почався як лінійка вин для ресторанів від історичної виноробні у Вероні Кантіна Вальполічелла Неграр.

Рішення зосередитись на вищій якості ретельно відібраного винограду породило нову лінійку Domini Veneti, яка з тих пір стала визначною для Cantina Valpolicella Negrar та для регіону Вальполічелла та Верони в цілому.

Сама виноробня була заснована 23 серпня 1933 року, коли шість місцевих жителів об’єдналися в кооператив, щоб захистити територію від спекулятивних вкладень.

Його заснували Gaetano Dall’Ora, Carlo Vecchi, Giovanni Battista Rizzardi, Marco Marchi, Pier Alvise Serego Alighieri та Silvio Graziani в місті Вілла Москоні, Арбіццано ді Неграр.

Вони вирішили самі виробляти вино повністю самостійно – від вирощування винограду до бутиляції.

Сьогодні кооператив Cantina Valpolicella Negrar – це 230 фермерів та їх сімей та 700 гектарів виноградників.

В 2004 році вперше кооперативне речото отримало три бокали від Гамберо Россо – і з тих пір отримує досить регулярно.

Філософія соціальної відповідальності також не чужа для кооперативу.

Щоденна робота полягає не лише у вирощуванні винограду та виробництві вина: вони також постійно проводять дослідження разом із установами та університетами, застосовують нові технології, щоб отримати хороший результат та не нашкодити навколишньому середовищу.

Вся робота на винограднику виконується вручну з повною повагою до навколишнього середовища та його біорізноманіття, зберігаючи виноробні традиції Valpolicella Classica.

Трава вільно росте між рядами виноградників, що дозволяє уникнути асфіксії коренів, стримувати ерозію, збільшувати органічні речовини та зберігати біорізноманіття виноградників.

Кантіна також активно бере участь у проектах, що мають соціальні цілі.

Інші вина від виробника Кантіна ді Неграр Вальполічелла

Офіційна сторінка виробника Cantina di Negrar Valpolicella: https://www.cantinanegrar.it/

Деталі

Бренд Cantina di Negrar
Літраж 0.75
Привід щодня
Колір червоне
Країна Італія
Фудпейринг закуски, качка, курча, м'ясо біле, м'ясо червоне, масляна, піца, паста з білим соусом, паста з червоним соусом, птиця, риба червона
Тип тихе
Регіон Венето
Cтиль легке
Цукор сухе
Сорт корвіна, корвіноне, рондінелла
Класифікація Valpolicella DOC
Рік
Алкоголь 11.5%
Категорія Вино
Міцність 11-13%

2 відгуки для Cantina di Negrar Valpolicella вино червоне 0.75л

  1. Коля

    Соковите, не нав‘язчиве. Соковиті ягоди і мінімум танін. Хороша базова позиція.

  2. Надя

    Легкий кампотік)

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *