Вино червоне Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico
  • Артикул: 2653
  • Об’єм: 0.5 л

Вино червоне Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico

(2 відгуків)
  • Артикул: 2653
  • Об’єм: 0.5 л
630.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 497.00 грн

Є в наявності

В наявності 3 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico – це солодке червоне вино, яке має давню історію, що сягає часів давніх римлян: це знамените ретианське вино, яке високо оцінювали і цінували латинські поети.

Цей своєрідний символ виноградарства району Вальполічелла Класіко, заснований на особливому природному процесі сушіння  винограду, який вважають «батьком» Амароне.

Аромат Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico: інтенсивний, густий, фруктовий, з нотами малини, чорної вишні, чорносливу і сливи.

Смак Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico: насичений, густий, солодкий, але не приторний, з домінуючими нотами родзинок.

Виробництво Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico:

Виноградники: на пагорбах Неграр в центрі Valpolicella Classica, тераси, 200-450м над рівнем моря, південно-східна експозиція, ґрунти змішані: вапнякові, вулканічні і алювіальні.

Лози: 20 років, Veronese pergoletta, щільність посадки: 3300 лоз/гектар, урожайність: 44 гл.

Вініфікація: ручний збір в останній тиждень вересня, виноград висушують у великих сушильних приміщеннях протягом 120 днів, дроблять в середині січня, давлять, сусло ферментують, витримують в дубі, потім в пляшках. Стабілізація природна.

Про виробника Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico

Багато виноробень в Вальполічелі називають себе “винахідником” амароне. Але саме Cantina di Negrar була першою, хто випустив в 1936 році перше амароне.

В той час з підв’яленого винограду робили лише солодкі вина, але іноді вино доброжувало до сухого і його називали Amaro (гірке).

“Це не Amaro, це Amarone!” – якось сказав Президент Cantina di Negrar Гаетано Далл’Ора (Gaetano Dall’Ora).

Так у цього визначного для Вальполічелли вина з’явилась назва. В “музеї” Cantina di Negrar досі зберігаються пляшки першого амароне кінця 30-х років.

У всьому іншому історія Cantina di Negrar – звичайна історія успіху 🙂

“У 80-ті роки термін “кооперативний виноробний завод” натякав на невідоме походження вина. Ми хотіли зруйнувати цей стереотип. В нас було величезне прагнення отримати чудовий продукт, починаючи з самого винограднику.

Так ми вирішили запустити нову лінійку для ресторанів, створили торгову марку Domìni Veneti. То було початком нашої подорожі. Те, куди ми прийшли зараз, є результатом зробленого тоді вибору, який виявився далекоглядним, сміливим і виграшним: ми створили якісний проект з новими марками.

І ось, Domìni Veneti виповнюється вже 30 років!”

Даніеле Акордіні (Daniele Accordini), енолог Domìni Veneti

У 1989 році бренд Domini Veneti почався як лінійка вин для ресторанів від історичної виноробні у Вероні Кантіна Вальполічелла Неграр.

Рішення зосередитись на вищій якості ретельно відібраного винограду породило нову лінійку Domini Veneti, яка з тих пір стала визначною для Cantina Valpolicella Negrar та для регіону Вальполічелла та Верони в цілому.

Сама виноробня була заснована 23 серпня 1933 року, коли шість місцевих жителів об’єдналися в кооператив, щоб захистити територію від спекулятивних вкладень.

Його заснували Gaetano Dall’Ora, Carlo Vecchi, Giovanni Battista Rizzardi, Marco Marchi, Pier Alvise Serego Alighieri та Silvio Graziani в місті Вілла Москоні, Арбіццано ді Неграр.

Вони вирішили самі виробляти вино повністю самостійно – від вирощування винограду до бутиляції.

Сьогодні кооператив Cantina Valpolicella Negrar – це 230 фермерів та їх сімей та 700 гектарів виноградників.

В 2004 році вперше кооперативне речото отримало три бокали від Гамберо Россо – і з тих пір отримує досить регулярно.

Філософія соціальної відповідальності також не чужа для кооперативу.

Щоденна робота полягає не лише у вирощуванні винограду та виробництві вина: вони також постійно проводять дослідження разом із установами та університетами, застосовують нові технології, щоб отримати хороший результат та не нашкодити навколишньому середовищу.

Вся робота на винограднику виконується вручну з повною повагою до навколишнього середовища та його біорізноманіття, зберігаючи виноробні традиції Valpolicella Classica.

Трава вільно росте між рядами виноградників, що дозволяє уникнути асфіксії коренів, стримувати ерозію, збільшувати органічні речовини та зберігати біорізноманіття виноградників.

Кантіна також активно бере участь у проектах, що мають соціальні цілі.

Інші вина від виробника Кантіна ди Неграр Вальполічелла Класіко

Офіційна сторінка виробника Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico: https://www.cantinanegrar.it/

Деталі

Бренд Cantina di Negrar
Літраж 0.5
Привід на свято
Колір червоне
Країна Італія
Фудпейринг блакитні сири, випічка, до паски (спец підбірка), до паски і ковбаски, легкі десерти
Тип тихе
Регіон Венето
Cтиль щільне
Цукор солодке
Сорт корвіна, корвіноне, рондінелла
Класифікація Recioto della Valpolicella DOCG
Рік 2015
Алкоголь 12.5%

2 відгуки для Cantina di Negrar Recioto della Valpolicella Classico

  1. Надя

    Ізюмність і хороша балансуюча кислотність. Лайк

  2. Andrii

    Смакота! Дуже солодке, ароматне та легке! Варто скуштувати!

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: