Bressan Rosantico 2015
  • Артикул: 10645
  • Об’єм: 0.75 л

Bressan Rosantico 2015

(1 відгук)
  • Артикул: 10645
  • Об’єм: 0.75 л
Досить рідкісне сухе вино з сорту москато троянда, яке можна назвати рожевим лише з натяжкою через тривалу мацерацію і подальшу тривалу витримку в бочці. Насичене, складне, глибоке і елегантне - рожеве вино, яке за своєю структурою може посперечатися з багатьма червоними. Одне з найбільш рідкісних вин від Фульвіо Брессана, яке виходить в реліз лише в кращі роки в дуже лімітованих кількостях.
  • Колір: біле
  • Цукор: сухе
  • Країна: Італія
  • Регіон: Фріулі
  • Алкоголь: 13%
  • Рік: 2015
  • Стиль: кислотне
  • Тип: тихе
  • Сорт: москато
  • Бренд: Bressan
  • Класифікація: Venezia Giulia IGT
1890.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 1680.00 грн

Є в наявності

В наявності 3 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 1000 грн або 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
Досить рідкісне сухе вино з сорту москато троянда, яке можна назвати рожевим лише з натяжкою через тривалу мацерацію і подальшу тривалу витримку в бочці. Насичене, складне, глибоке і елегантне - рожеве вино, яке за своєю структурою може посперечатися з багатьма червоними. Одне з найбільш рідкісних вин від Фульвіо Брессана, яке виходить в реліз лише в кращі роки в дуже лімітованих кількостях.

Bressan Rosantico 2015 – одне з тих вин, що уособлює шарм конкретного винограду, а саме винограду Moscato Rosa, і найкраще виражає філософію одного виробника, а саме Fulvio Bressan.

Для вина Bressan Rosantico 2015 вноград Moscato Rosa виніфікується сухим, щоб підкорювати та чарувати всією ароматною інтенсивністтю, яку тільки здатний надати.

Виробляється Bressan Rosantico 2015 в обмежених кількостях через дуже низький урожай. Це благородне і старовинне вино, рідкісне і дорогоцінне, якому немає чого заздрити найвідомішому Москаті Джалло о Біанко.

Bressan Rosantico 2015 походить з землі у Фарра д’Ізонсо, у країні, сповненій легенд та позачасових історій, де зв’язок з виноградниками завжди є чимось незламним.

Складна історія, створена з любов’ю: Брессан підкорив свою аудиторію завдяки абсолютно типовим винам, які містять органічну та біодинамічну філософію навіть без сертифікації.

На смак Bressan Rosantico 2015 сухий і повноцінний, похмурий і пишний одночасно, стійкий.

Колір Bressan Rosantico 2015 рожевий з мідними відблисками, дуже складний, він натякає на родзинки, персикові квіти та пелюстки троянд.

Запах Bressan Rosantico 2015 інтенсивний та ароматичний з нотками персикового цвіту та пелюстками троянд, суниці та смородини, легкі нотки іржі.

Смак Bressan Rosantico 2015 сухий, насичений, виразний і наполегливий.

Про виробника Bressan Rosantico 2015:

Bressan Rosantico 2015виготовляється родиною Брессан, де багатовіковий досвід  передається  з покоління в покоління і вчить, що натуральне вино – це результат природних перетворень, які не мають потреби у зовнішньому втручанні.

Винороб є лише дороговказом вина на його природному шляху перетворень і вдосконалення – шляхи, в якому кожен процес має свої темпи, встановлені природою.

Винороби Bressan, у вирішальний момент винификации вин, дотримуються тієї ж філософії, що й на винограднику. В процесі ферментації всі зусилля спрямовані на те, щоб виділити і зберегти ароматичні особливості кожного з сортів винограду.

У вересні – жовтні виноград досягає повної зрілості і за допомогою щоденних аналізів і оцінок визначається момент початку збору врожаю.

Збір врожаю здійснюється виключно в ручну і триває в середньому 1 місяць. Як тільки виноград надходить на виноробню, цінні виноградні ягоди відділяються від гребенів і злегка стискаються.

Отримана маса надходить в цистерни з нержавіючої сталі, де відбувається «холодна мацерація», тобто виноградний сік знаходиться в контакті з виноградної шкіркою, але не ферментує, тому що постійно охолоджується.

Цей метод дозволяє «вивільнити» все ті цінні натуральні речовини, які знаходяться в виноградної шкірці, збагачуючи вина Bressan. Дана операція дуже трудомістка, тому що вимагає численних перемішувань, які здійснюються виключно в ручну.

Далі йде «алкогольне бродіння», яке зазвичай триває 1 тиждень. Після його закінчення триває «мацерація» ще певний період, який варіюється з року в рік.

Всі вищеописані процеси проходять в цистернах з нержавіючої сталі, оснащених системою контролю температури.

Приблизно через 4 тижні, молоде вино відділяється від виноградної шкірки шляхом пресування.

Через певний період починається «яблучно-молочне бродіння», тобто яблучна кислота вина перетворюється в молочну кислоту під впливом молочнокислих бактерій. Цей процес надає вину ще більшу округлість і м’якість, роблячи вино ще більш вишуканим.

Після завершення вищеописаних процесів, вино переливається в дубові бочки, де воно буде витримуватися в залежності від типу вина від 2 до 5 років.

Складовою частиною винограду є «дикі винні дріжджі», які мають подвійну функцію – є головним чином збудниками алкогольного бродіння і прекрасними антиокислювачами.

У дерев’яних бочках дріжджі підтримуються в суспензії шляхом частих перемішувань, перетворюючи і обогощая винну масу.

Ця стародавня система збагачує ароматичний букет вина, надаючи вину неповторний характер, який проявляється після довгих років витримки.

При витримці вина в дубових бочках відбувається неминуче вбирання вина деревом і природне випаровування невеликої кількості вина (тому що дерево «дихає»), що викликає зниження рівня вина в бочці.

Тому, щоб уникнути окислення вина, необхідна підтримка максимального рівня вина в бочках, тобто необхідні регулярні «доливання» вина. Для цього на верхньому отворі бочки встановлюється скляний циліндр, що заповнюється вином.

Він контролює рівень вина в бочці та забезпечує постійний газообмін між вином і атмосферою. Не існує технології, здатної замінити час, необхідний для «дозрівання» великого вина.

Завжди потрібні довголітній досвід і інтуїція майстра – винороба на всіх фазах «розвитку» вина, в тому числі і при витримці вина в дубових бочках.

Неправильний вибір розміру і типу бочок для Брессан Росантіко 2015 або занадто довгий прибування вина в бочках може призвести до домінування «дубових нот» над природним ароматом і смаком вина та знищення індивідуальності вина.

Після частих дегустацій і уважного відбору бочок, що містять одне і те ж вино, вміст відібраних для розливання бочок переливається в цистерну з нержавіючої сталі для отримання остаточного «купажу».

Bressan Rosantico 2015 в різних бочках має свою власну індивідуальність. Результатом їх об’єднання є унікальна смакова комбінація і елегантна симфонія ароматів.

Після тривалих і уважних оціночних дегустацій встановлюється дата пляшкового розливу.

Для закупорювання вин Bressan використовуються виключно натуральні пробки найвищої якості, що пройшли жорсткий контроль при виробництві, а також повторний контроль.

Після капсулирования (одягання ковпачків) пляшки з вином поміщаються в великі дерев’яні ящики (містять близько 500 пляшок кожен), які надходять на склад для «відпочинку» і подальшого «вдосконалення вина в пляшці».

Етикетування та упаковка вина здійснюється безпосередньо перед їх відправкою, гарантуючи таким чином беззастережну презентацію вин Bressan.

Сайт вирбника Bressan Rosantico 2015: http://www.bressanwines.com/

Всі вина Bressan

Деталі

Бренд Bressan
Літраж 0.75
Привід на свято
Колір біле
Країна Італія
Фудпейринг морепродукти, паелья, різотто, риба біла, риба копчена, риба на грилі
Тип тихе
Регіон Фріулі
Cтиль кислотне
Цукор сухе
Сорт москато
Класифікація Venezia Giulia IGT
Рік 2015
Алкоголь 13%
Особливості Enoteca

1 відгук для Bressan Rosantico 2015

  1. алексей

    одно из лучших розовых вин, что когда-либо пробовал. сложное и очень красивое. дорого, но очень классно.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Вибери найближчий магазин: