fbpx

Bressan Ego 2013

Артикул: 8892
Об’єм: л

Bressan Ego 2013

Артикул: 8892
Об’єм: л
Традиційний бленд з сортів скьоппеттіно і каберне совіньон, який, на думку сім'ї Bressan, найбільш яскраво представляє виноробні традиції регіону. Старі лози, максимально низька врожайність, пізній збір винограду і тривала мацерація з подальшою 3-х річною витримкою в старих, великих бочках. Шовковисте, глибоке і багатошарове вино з характерною мінеральністю і відмінним потенціалом.
Колір:
Цукор:
Стиль:
Алкоголь: 13 %
Рік:
Тип:
Країна:
Регіон:
Класифікація:
Бренд:
Привід:

1600.00 грнопт 1390.00 грн

Ціна: 1390 грн
Звичайна ціна: 1600 грн

Є в наявності

В наявності 2 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • каркою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину
Традиційний бленд з сортів скьоппеттіно і каберне совіньон, який, на думку сім'ї Bressan, найбільш яскраво представляє виноробні традиції регіону. Старі лози, максимально низька врожайність, пізній збір винограду і тривала мацерація з подальшою 3-х річною витримкою в старих, великих бочках. Шовковисте, глибоке і багатошарове вино з характерною мінеральністю і відмінним потенціалом.

“Bressan Ego 2013 – для тих, хто вибирає вино не по етикетці” – пише сайт Брессана. Бо Ego – це справжнє “я” місцевого вина: максимально автентичне, зі строго витриманою стилістикою регіону.

Кожна пляшка Bressan Ego 2013 від руки підписується виробником щоб краще зрозуміти, скільки пристрасті та скільки любов прихована за вашою роботою

Bressan Ego 2013 нарджується на основі досвіду, компетенції та знань десяти поколіньвиноробів Bressan Mastri Vinai.

Отримана із суміші між міжнародним франком каберне та місцевим схіопеттіно, Bressan Ego 2013 перебуває щонайменше три роки у дубових бочках  та 15 місяців у пляшці.

Bressan Ego 2013 здатне довго старіти, воно є мовчазним свідком багатовікових традицій, та охоронцем тисячолітньої культури.

Колір Bressan Ego 2013: рубіново-червоний.

Аромат Bressan Ego 2013 демонструє складний і унікальний букет, що складається з ароматів підліску, ноток перцю і мускусу, а також посилань на трюфелі та ароматну деревину.

Смак Bressan Ego 2013 ситий, насичений і оксамитовий на небі, багатий і тривалий.

Про виробника Bressan Ego 2013:

Bressan Ego 2013 виготовляється родиною Брессан, де багатовіковий досвід  передається  з покоління в покоління і вчить, що натуральне вино – це результат природних перетворень, які не мають потреби у зовнішньому втручанні.

Винороб є лише дороговказом вина на його природному шляху перетворень і вдосконалення – шляхи, в якому кожен процес має свої темпи, встановлені природою.

Винороби Bressan, у вирішальний момент винификации вин, дотримуються тієї ж філософії, що й на винограднику. В процесі ферментації всі зусилля спрямовані на те, щоб виділити і зберегти ароматичні особливості кожного з сортів винограду.

У вересні – жовтні виноград досягає повної зрілості і за допомогою щоденних аналізів і оцінок визначається момент початку збору врожаю.

Збір врожаю здійснюється виключно в ручну і триває в середньому 1 місяць. Як тільки виноград надходить на виноробню, цінні виноградні ягоди відділяються від гребенів і злегка стискаються.

Отримана маса надходить в цистерни з нержавіючої сталі, де відбувається «холодна мацерація», тобто виноградний сік знаходиться в контакті з виноградної шкіркою, але не ферментує, тому що постійно охолоджується.

Цей метод дозволяє «вивільнити» все ті цінні натуральні речовини, які знаходяться в виноградної шкірці, збагачуючи вина Bressan. Дана операція дуже трудомістка, тому що вимагає численних перемішувань, які здійснюються виключно в ручну.

Далі йде «алкогольне бродіння», яке зазвичай триває 1 тиждень. Після його закінчення триває «мацерація» ще певний період, який варіюється з року в рік.

Всі вищеописані процеси проходять в цистернах з нержавіючої сталі, оснащених системою контролю температури.

Приблизно через 4 тижні, молоде вино відділяється від виноградної шкірки шляхом пресування.

Через певний період починається «яблучно-молочне бродіння», тобто яблучна кислота вина перетворюється в молочну кислоту під впливом молочнокислих бактерій. Цей процес надає вину ще більшу округлість і м’якість, роблячи вино ще більш вишуканим.

Після завершення вищеописаних процесів, вино переливається в дубові бочки, де воно буде витримуватися в залежності від типу вина від 2 до 5 років.

Складовою частиною винограду є «дикі винні дріжджі», які мають подвійну функцію – є головним чином збудниками алкогольного бродіння і прекрасними антиокислювачами.

У дерев’яних бочках дріжджі підтримуються в суспензії шляхом частих перемішувань, перетворюючи і обогощая винну масу.

Ця стародавня система збагачує ароматичний букет вина, надаючи вину неповторний характер, який проявляється після довгих років витримки.

При витримці вина в дубових бочках відбувається неминуче вбирання вина деревом і природне випаровування невеликої кількості вина (тому що дерево «дихає»), що викликає зниження рівня вина в бочці.

Тому, щоб уникнути окислення вина, необхідна підтримка максимального рівня вина в бочках, тобто необхідні регулярні «доливання» вина. Для цього на верхньому отворі бочки встановлюється скляний циліндр, що заповнюється вином.

Він контролює рівень вина в бочці та забезпечує постійний газообмін між вином і атмосферою. Не існує технології, здатної замінити час, необхідний для «дозрівання» великого вина.

Завжди потрібні довголітній досвід і інтуїція майстра – винороба на всіх фазах «розвитку» вина, в тому числі і при витримці вина в дубових бочках.

Неправильний вибір розміру і типу бочок для Брессан Его 2013 або занадто довгий прибування вина в бочках може призвести до домінування «дубових нот» над природним ароматом і смаком вина та знищення індивідуальності вина.

Після частих дегустацій і уважного відбору бочок, що містять одне і те ж вино, вміст відібраних для розливання бочок переливається в цистерну з нержавіючої сталі для отримання остаточного «купажу».

Bressan Ego 2013 в різних бочках має свою власну індивідуальність. Результатом їх об’єднання є унікальна смакова комбінація і елегантна симфонія ароматів.

Після тривалих і уважних оціночних дегустацій встановлюється дата пляшкового розливу.

Для закупорювання вин Bressan використовуються виключно натуральні пробки найвищої якості, що пройшли жорсткий контроль при виробництві, а також повторний контроль.

Після капсулирования (одягання ковпачків) пляшки з вином поміщаються в великі дерев’яні ящики (містять близько 500 пляшок кожен), які надходять на склад для «відпочинку» і подальшого «вдосконалення вина в пляшці».

Етикетування та упаковка вина здійснюється безпосередньо перед їх відправкою, гарантуючи таким чином беззастережну презентацію вин Bressan.

Сайт вирбника Bressan Ego 2013: http://www.bressanwines.com/

Всі вина Bressan

 

Рейтинг:

Додаткова інформація

Бренд

Літраж

Привід

Колір

Країна

Фудпейринг

, , , , ,

Тип

Регіон

Cтиль

Цукор

Сорт

,

Класифікація

Рік

Особливості

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Bressan Ego 2013”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​

Вибери найближчий магазин: