ua|ru

Віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley, 50% односолодовий 0.7л

  • Артикул: 3749
  • Об’єм: 0.7 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley, 50% односолодовий 0.7л

  • Артикул: 3749
  • Об’єм: 0.7 л
3990.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 3640.00 грн

In stock

В наявності 8 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1000грн або від 6-ти пляшок будь-якого алкоголю діє до 21.04.2024(при умові оплати онлайн)
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50% – втілення чистого духу острова Айла. Поєднання солодощі і диму. Віскі для літніх ночей, багать, піску між пальцями ніг і для гарної компанії.

Солод з сильним торфом для цього драма був створений з урожаю, привезеного додому з трьох ферм Айлей, Раймондом і його колегами-фермерами Нілом Маклеллану і Раймондом Флетчером.

Отриманий насичений ароматний промивний продукт Port Charlotte був підданий тонкої дистиляції в вікторіанському перегінному цеху протягом 2011 року.

Аромат віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%: землистий смолистий торф’яної дим, лимон, персик і зелений виноград, стручки ванілі, кокосова стружка і шоколад.

Коли аромат віскі Bruichladdich Octomore 7.3 Islay Barley 63% повністю розкривається, проступають лимонний торт, білий шоколад і персиковий йогурт.

Смак віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%: ясні відтінки солі, сухий дим, солона карамель і яблучний соус. Потім лимонні дольки і мелений білий перець.

Вирощений на острові Айлей, ячмінь здається більш виразним і передає характерний дух персика і яблука.

Фініш віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%: дьоготь і розсіл, торф’яної дим і сіль, кокос і тютюн.

Про виробника віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%:

Винокурня Bruichladdich, що виготовляє віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%,  була побудована ще у вікторіанську епоху: в 1881 році братами Харві.

Сім’я Харві була династичної сім’єю віскі з більш ніж столітнім володінням винокурними заводами, в тому числі винокурнями Глазго Йокеріт і Дандас Хілл.

І ось три брата вирішили об’єднати свої знання і досвід, щоб побудувати третій завод Харві: Роберт (23 роки) спроектував його, Джон (31 рік) мав досвід винокуріння, а Вільям (32 роки) мав гроші.

Каталізатором до будівництва винокурні послужило створення Glasgow Puffer: парового човна з плоским дном, що зробила революцію в сфері масових вантажних перевезень в диких морях західного узбережжя.

Тепер ячмінь можна було імпортувати, а не обмежуватися посівом на площі острова. До того ж вугілля, як паливо, набагато більш ефективніший торфу при роботі в перегінних кубах.

Обидва ці товара кардинально змінили економіку винокурні.

Натхненні юнацьким ентузіазмом, спадщиною віскі і підприємницьким чуттям, брати приступили до створення революційно нового типу лікеро-горілчаного заводу.

До цього винокурні Айла розвивалися з невеликих ферм, де талановиті місцеві жителі частково замінювали свою худобу в стійлах перегінними кубами. Bruichladdich став повною протилежністю тих фермерських винокурень острова Айла.

Bruichladdich став сучасним заводом спеціально побудованим з бетону (недавно запатентованого будівельного матеріалу).

Винокурня, що виробляє зараз віскі Порт Шарлот Айла Барлі 50%, це ультрасучасний вікторіанський завод: у нього ергономічне розташування навколо центрального двору для підвищення ефективності та місце розташування на пологому схилі для використання сили тяжіння.

Надихаючий дизайн Роберта відповідав виключно високим стандартам: «міцна, красива конструкція». Вона прекрасна своєю простотою, «всі частини винокурні розташовані в правильному співвідношенні один з одним».

Деякі з прогресивних інновацій Харвея були пізніше прийняті іншою частиною галузі.

Правота братів в їх розрахунках підтверджується тим, що сучасна винокурня відмінно працює і донині, залишившись такою ж, як її спроектував Роберт. Велика частина оригінального устаткування теж все ще використовується.

Широкі шкіряні ремені з гіпнотичним музичним ритмом надають руху загадкові млини Boby *, елеваторам і вагам для ячменю.

* Млин Бобі – найточніший комплект в установці. У ньому можна регулювати подрібнюючі вальці з вражаючою точністю, так що кожен сорт ячменю, кожен урожай кожного терруара, кожен урожай можна подрібнювати з точними допусками.

Його відремонтувала єдина людина в країні, що володіє достатнім досвідом для цього, за два тижні до своєї смерті.

Чудовий заторний чан з відкритим верхом (вважається, що затор – псування мацерації) – найбільший з трьох, які все ще використовуються в Шотландії.

Як гігантська каша, ячмінь змішується з м’якою водою Айлей в диявольському казані.

На відміну від більшості сучасних промислових процесів виробництва віскі, це більш повільний і щадний метод вилучення цукру з засипу. Потрібен час, щоб розім’яти Bruichladdich оригінальним способом; короткого шляху немає.

Оригінальні величезні судини (змиви), зроблені з ялинок Дугласа, і є вершиною бондарного мистецтва.

Терруар – концепція, яка охоплює вплив і взаємодія ґрунту, надр, впливу, орієнтації, клімату і мікроклімату на ріст рослини – будь-якої рослини – виноградної лози, квітки або ячменю.

Для приготування віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%, як і всіх віскі Bruichladdich використовується три джерела води: перший це озеро Бруйхладдіх.

Другий: неглибокий затока, «Ан Торран», в двох милях над заводом. Він заповнений водою, яка просочується через торф, на смугу крижаний глини, що лежить на скелі, а потім в озеро.

Ця вода коричнева, дивно м’яка і позбавлена ​​минеральність. Вона ідеально підходить для вилучення цукру з ячменю і подається безпосередньо в винокурню.

Незвично те, що в Bruichladdich використовується третє джерело: природне джерело. Виникає це джерело з чистою водою з розлому між древнім гнейсом і зеленим піщаником в невеликій долині на фермі Octomore за селом Порт-Шарлотт.

Колись це джерело було джерелом води для села. Фермер Джеймс Браун збирає воду і доставляє її за дві милі до винокурні, де вона використовується для зниження міцності спирту з бочки до звичайної міцності при розливі в пляшки – 50%.

Для багатьох виробників віскі ячмінь – це товарний продукт, який купують там, де найдешевший тоннаж – будь то Шотландія, Польща чи Литва. Для Bruichladdich це живе, органічне вираження землі, терруара, в якому він вирощений.

На винокурні Bruichladdich  все “їх” фермери відомі по імені: вони розповідають про грунт, вітри, дренажі, зовнішній вигляд і мікроклімат кожного поля.

Зараз Bruichladdich, крім віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%, випускає віскі з ячменю не тільки з окремих ферм, але і з окремих полей і врожаїв.

Bruichladdich дуже пишається тим, що налагодили партнерські відносини з фермерами острова Айлей і це дозволяє виробляти односолодовий віскі з 100% ячменю острова Айлей.

Інші віскі від виробника віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%

Офіційна сторінка віскі Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley 50%

 

Additional information

Алкоголь 50%
Бренд Bruichladdich
Літраж 0.7
Країна Шотландія
Рік 2011
Тип односолодовий
Регіон Айла
Міцність 50-57%
Категорія Віскі

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bruichladdich Port Charlotte Islay Barley віскі односолодовий 0.7л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *