fbpx

Текіла Jose Cuervo Especial Silver 0,7л

Артикул: 3908
Об’єм: л

Текіла Jose Cuervo Especial Silver 0,7л

Артикул: 3908
Об’єм: л
Алкоголь: 38 %
Країна:
Бренд:
Вид:
526.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 389 грн

Є в наявності

В наявності 4 пляшок
ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ 27.11.2020
  • доставка по Києву з наступного дня.
  • експрес доставка та доставка в радіусі 1 км – не працює
  • самовивіз – лише при оплаті онлайн
  • оплата лише карткою онлайн
  • список акційних товарів тут
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Текіла Jose Cuervo Especial Silver текіла преміум класу з блакитної агави від виробника текіли №1 в світі.

Колір текіла Jose Cuervo Especial Silver: прозорий.

Смак текіла Jose Cuervo Especial Silver: м’який, з солодкими тонами агави, делікатними деревними інтонаціями, легкими димними нотами, та чистим пісясмаком.

Аромат текіла Jose Cuervo Especial Silver: збалансований, чистий, делікатний з тонами агави, деревного вугілля та трав

Текіла Jose Cuervo Especial Silver виробляється з блакитної агави, зібраної в сімейному маєтку, найбільшому виробнику агави у всій Мексиці. Завдяки багатому вулканічному грунту, великої кількості чистої джерельної води і помірного клімату блакитна агава найвищої якості перетворюється в чисту, хрустку і гладку текілу.

Історія виробника текіла Jose Cuervo Especial Silver

Складно відокремити історію марки Jose Cuervoо від історії появи текіли як самостійної категорії алкогольних напоїв. З 1758 року, тобто вже більше більше 250 років, Jose Cuervo виробляє текілу, використовуючи той же досвід, майстерність і рецепти, що передавалися з покоління в покоління.

Саме в 1758 році король Іспанії дарував Дону Хосе Антоніо де Куерво ділянку землі в місті Текіла спеціально для вирощування блакитної агави і виробництва текіли.

А у 1795 році права на землю були передані іншому члену сім’ї Куерво – дону Хосе Марія Гуадалупе Куерво разом з дозволом на комерційне виробництво і розповсюдження текіли.

У 1800-ті роки текіла Jose Cuervo вже експортувалася в США: бочки напою дісталися до Каліфорнії з Сан-Бласа в 1852 році.
Jose Cuervo був першим брендом текіли, який розливав текілу в індивідуальні пляшки, що спростило транспортування для задоволення зростаючого попиту в Мексиці і за її межами.

1940-і роки відзначились створенням і швидким ростом популярности коктейлю “Маргарита”: тепер це більше, ніж просто дівоче ім’я.

Починаючи з 1974 року місто Текіла офіційно відзначається як місце походження напою Текіла: точно так же, як шампанське може проводитися тільки у Франції, або скотч може проводитися тільки в Шотландії.

Jose Cuervo володіє найбільшими в світі плантаціями агави, розташованими на багатому вулканічному грунті. Наглядачі, що називаються Jimadores, вирощують і збирають агаву. Саджають агаву в період з лютого по липень, щоб уникнути періоду сильних дощів.

В середньому сходи дозрівають за сім років. Після того, як агава зібрана і обрізана, серцевини агави або «Піньяс» відправляються в Ла-Рохенья.

Щодня в піч для агави надходить від 200 до 300 тонн плодів для виробництва текіли. Приготування Піньяс покращує смак текіли. Навіть сьогодні цей процес виконується повністю відповідно до традицій кустарного виробництва і вимагає від 36 до 40 годин.

Через вісім годин після приготування Піньяс відправляються на чотири млини для подрібнення. Перший відомий як подрібнювач: його численні леза подрібнюють агаву на дрібні шматочки.

Потім шматки готові для другого колеса, яке розбиває шматочки, щоб витягти сік. Наступні два – це колеса для віджиму, де сік, відомий як сусло, відділяється від макухи.

Отримане сусло відправляють в бродильні чани. Через 50-60 годин сік повністю ферментує. Наступні кроки – дистиляція, конденсація і ректифікація – виробляють питної продукт, відомий як біла текіла.

Далі текіла витримується повільно в бочках, набуваючи смакові і ароматичні риси обпаленого дерева. У процесі приготування текіли обпалення бочок – запорука її аромату виходу. Є три ступені обпалення: легка, середня і сильна. Кожна з них визначає свій профіль текіли.

Бочки також злегка обприскують водою, щоб деревина вбирала вологу: це перешкоджає випаровуватись текіли, що старіє всередині.

Отримуючи першу ліцензію, Хосе Куерво ще не міг уявити собі, що сотні рослин агави, які він вирощував, з часом збільшаться до мільйона рослин, а Jose Cuervo стане найтитулованішим сімейством текіли в історії.

Jose Cuervo і понині залишається сімейним бізнесом. Нинішні власники дбайливо зберігають традиції вищої якості. І до цього дня текіла Jose Cuervo виробляється на тій же фабриці мексиканського міста Текіла.

Саме завдяки родині Куерво текіла перетворилася з місцевого напою в справжній національний символ Мексики!

В даний час за обсягами продажів бренд Cuervo є восьмим серед найбільших світових алкогольних брендів і номером один серед текіли в світі.

Щорічно продається приблизно майже 5 мільйонів 9-літрових ящиків текіли Jose Cuervo, що в 2 рази перевищує продажу найближчого конкурента Sauza.

Відео текіла Хосе Куерво Спешиал Сільвер

Всі напої від виробника текіла Jose Cuervo Especial Silver

Офіційна сторінка виробника текіла Jose Cuervo Especial Silver: https://cuervo.com/

 

Додаткова інформація

Вид

Країна

Літраж

Бренд

Алкоголь

38%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Текіла Jose Cuervo Especial Silver 0,7л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​