ua|ru

Ремі Мартан Луі 13 / Remy Martin Louis XIII, 40% 0.7л

  • Артикул: 3794
  • Об’єм: 0.7 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Ремі Мартан Луі 13 / Remy Martin Louis XIII, 40% 0.7л

  • Артикул: 3794
  • Об’єм: 0.7 л
179000.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 174000.00 грн

Є в наявності

В наявності 1 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Про виробника Remy Martin Louis XIII

З 1724 року Будинок Remy Martin перетворює найкращий виноград на гармонійні коньяки. Виноград – це серце і душа коньяку. Секрет самого ароматного винограду криється в грунті, в якому ростуть виноградні лози.

У Remy Martin використовують Fine Champagne – суміш коньячних спиртів (о-де-ві) з двох найбільш престижних регіонів провінції Коньяк: Grande Champagne і Petite Champagne.

Ці два регіони характеризуються винятково крейдяним грунтом, який відбиває сонячне світло і на якому виноград дозріває до абсолютної досконалості.

Сорти винограду, що використовуються в коньяці Remy Martin, переважно Ugni Blanc, з відтінком Colombard та Folle Blanche.

Збір врожаю відбувається після того, як літня спека згасла, з кінця вересня до початку жовтня. Виноград обережно пресують, а сік залишають бродити на п’ять-сім днів.

В результаті виходить біле вино з алкогольним компонентом від 7 до 9 відсотків, сухе і кисле, без додавання цукру – ідеально підходить для дистиляції.

“Я йду до виноградників, щоб скуштувати виноград. Це початок історії”.

Батіст Луазо, майстер льоху

Вигонка відбувається після збору врожаю, приблизно з жовтня по березень. Вина дистилюються разом з осадом – залишковими дріжджами – у дрібних мідних кадрах, щоб отримати інтенсивний спирт з великою глибиною та ароматичною інтенсивністю.

Цей підхід також допомагає підтримувати консистенцію смаку. Кожна партія переганяється двічі, процес займає приблизно 24 години. Це тривалий процес, але він необхідний для отримання найчистішої сутності ароматів винограду.

В Remy Martin використовували подвійну дистиляцію з моменту заснування в 1724 році. Під час кожної дистиляції перші та останні результати відкидаються, щоб отримати лише найбільш чіткі, ароматичні та найбільш збалансовані.

Це являє собою прозору рідину зі спиртовим компонентом близько 70 відсотків, яку називають eau-de-vie. Після дистиляції настає час обрання спиртів, що будуть витримуватися в льохах.

Щороку понад 1000 виноградарів подають свої “води” на вибір. Для майстра льоху кожна вода-річка має унікальну індивідуальність, дещо відрізняється смаками та ароматами.

Завдання полягає в тому, щоб зберегти сутність коньячного вишуканого шампанського та продовжити фірмовий стиль Ремі Мартіна.

Протягом зимових місяців дегустаційний комітет збирається кілька разів на тиждень, щоб взяти проби від 20 до 30 штук “води” на сесію. Протягом сезону вони скуштують понад 2000 зразків. Зразки сліпі, їх походження конфіденційне.

Після цього суворого процесу відбору витримка відбувається у підвалах, перш ніж стати частиною майбутніх коньяків Будинку.

Оскільки спирти Fine Champagne мають високий потенціал для старіння, їх витримують набагато довше, ніж мінімум, передбачений законодавством. Для цього використовують бочки з дуба, що зустрічається в лісах Limousin.

Ця деревина сприяє ароматичному розвитку напою та надає коньяку насичений ванільний смак. Використовувані дуби мають вік щонайменше 100 років і індивідуально підбираються спеціалістами, які тісно співпрацюють з майстром льоху.

Підвали Remy Martin в Мерпінс зберігають 140 000 бочок з коньячними спиртами, що є найбільшою колекцією у світі. Кожен льох має дещо іншу температуру та вологість, таким чином, точно регулюючи середовище старіння.

Всі спирти для коньяків старіють роками, тонко пристосовуючись до свого оточення. Під час процесу старіння відсоток eaux-de-vie випаровується у повітря. Це називають “часткою ангела”. Щодня випаровується спирту приблизно еквівалент восьми тисяч пляшок.

Сам мсьє Ремі Мартін встановив посаду майстра льоху і це викликає величезну повагу донині. Майстер льоху повинен володіти дуже особливою комбінацією навичок: він одночасно вивчений виноградар, досвідчений винороб, досвідчений блендер і дегустатор з чутливим носом.

Кожного майстра льоху навчає його попередник, який зберігає таємниці до наступного покоління.

Ця людина не тільки охороняє спадщину Будинку, але й кожен день створює його майбутнє – консультуючи виноградарів щодо винограду та перегонки, відбираючи проби та вибираючи найкращі води та спостерігаючи за їх старінням.

Коли Батіст Луазо був призначений майстром льоху в 2014 році, він був у віці 34 років одним з наймолодших за всю історію. Він також став наступником П’єретт Трише, першої жінки, яка коли-небудь обіймала цю посаду у великому коньячному будинку.

Він працював з нею чотири роки, дегустуючи, відбираючи та поєднуючи воду з колишнім майстром льоху, перш ніж вона вирішила, що він може бути її наступником, і призначила його своїм заступником у 2011 році.

Тоді вона нарешті відкрила йому книги і витратив ще три роки, навчаючи його всім сумішам. “Тільки коли ви впевнені, що це правильна людина, ви ділитесь своїми секретами”, – пояснює Луазо.

З Батистом Луазо Remy Martin розпочав новий розділ історії, зберігаючи спадщину Ремі Мартена.

Всі напої від виробника коньяку Remy Martin Louis XIII

Офіційна сторінка виробника коньяк Remy Martin Louis XIII: remymartin.com

 

Деталі

Алкоголь 40%
Бренд Remy Martin
Літраж 0.7
Привід на свято
Країна Франція
Категорія Міцний
Тип коньяк
Міцність 37-43%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Remy Martin Louis XIII 0.7л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *