ua|ru

Горілка Koskenkorva Original, 40% 1л

  • Артикул: 3576
  • Об’єм: 1 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Горілка Koskenkorva Original, 40% 1л

  • Артикул: 3576
  • Об’єм: 1 л
449.00 грн
Доставляю від 1000 грн або 6 пляшок, самовивіз від 1 пляшки

Є в наявності

В наявності 25 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Горілка Koskenkorva Original – екологічна горілка з села, виготовлена екологічно раціонально, з кращих природних інгредієнтів в селі Коськенкорва.

Хороший місцевий ячмінь, чиста місцева джерельна вода і безперервний процес дистиляції роблять горілку однією з найбільш м’яких і чистих в світі.

Горілка Koskenkorva Original – яскрава, нейтральна, м’яка, чиста на смак горілка. Вона дуже легко рухається в склі, а через процес дистиляції і відсутність цукру ство

Горілка Koskenkorva Original – екологічна горілка з села, виготовлена екологічно раціонально, з кращих природних інгредієнтів в селі Коськенкорва.

Хороший місцевий ячмінь, чиста місцева джерельна вода і безперервний процес дистиляції роблять горілку однією з найбільш м’яких і чистих в світі.

Горілка Koskenkorva Original – яскрава, нейтральна, м’яка, чиста на смак горілка. Вона дуже легко рухається в склі, а через процес дистиляції і відсутність цукру створюється відчуття виключної сухості в носі.

Горілка Koskenkorva не містить ГМО і глютен.

Країна походження горілка Koskenkorva Original: Фінляндія

Як готується горілка Koskenkorva Original:

Горілка Koskenkorva Original виробляється в селі Коскенкорва, на великих сільськогосподарських угіддях Західної Фінляндії. У селі Коскенкорва екологічність є способом життя.

З 2015 року там використовують лушпиння ячменю як джерело енергії на лікеро-горілчаному заводі.

Винокурня Koskenkorva заснована на принципі біоекономіки і замкнутої економіці: використовується 100% зерна. Нічого з нього не пропадає.

В процесі дистиляції, коли насіння ячменю очищаються, утворюється лушпиння ячменю.

У Коскенкорві є власна біоенергетична електростанція станція потужністю 10 мегават, спеціально розроблена для використання цього лушпиння в якості основного палива.

Це значно зменшує викиди вуглекислого газу, і тепер на 60% завод є самодостатнім в плані вироблення пари для лікеро-горілчаного заводу.

Біоенергетична електростанція є першою у Фінляндії станцією такого типу. Лікеро-горілчаний завод бере активну участь у розвитку відновлюваної енергетики.

Загалом, завод, де виробляється горілка Koskenkorva Original, працює з дотриманням принципів екологічності, але особливу там приділяють тому, що називається циркулярною економікою.

Окрім зернового спирту, завод виробляє крохмаль та сировину для корму для тварин. Навіть вуглекислий газ, що утворюється в процесі, збирається і використовується у парниковому господарстві.

Попіл використовується як добриво на прилеглих полях ячменю.

Компанія Altia, що стоїть за горілкою Koskenkorva, співпрацює з Групою Дій щодо Балтійського моря (BSAG) для просування ресурсозберігаючого ведення сільського господарства і захисту Балтійського моря та інших водних шляхів.

За цю роботу з ресурсозберігаючого ведення сільського господарства компанію Altia та лікеро-горілчаний завод в Коскенкорві, було відзначено нагородою «Зелена компанія року» у 2018 році на церемонії Spirits Business Green Awards.

У селі Коскенкорва ремесло вирощування ячменю передається з покоління в покоління.

Компанія Altia заохочує місцевих фермерів максимально підвищувати ефективність ведення сільського господарства, розумно використовувати поживні речовини та контролювати ячмінь протягом вегетаційного періоду.

Компанія, що виробляє горілка Koskenkorva Original, також допомагає фермерам в таких областях, як виконання розрахунку балансу поживних речовин для певної ділянки.

За допомогою цих розрахунків можна визначити кількість поживних речовин, внесених на поля з добривами, та кількість поживних речовин, вилучених під час збору врожаю.

Коротко кажучи, високий урожай ячменю хорошої якості та екологічно чисте ведення сільського господарства тісно пов’язані.
Горілка Koskenkorva Original виготовлена з найпівнічнішого ячменю у світі.

Ячмінь забезпечує найкращий урожай в арктичному кліматі села. На заводі використовують власні сорти ячменю, такі як Saana та Elmeri, що були виведені для короткого вегетаційного періоду Фінляндії.

Літні дні настільки довгі, що протягом майже місяця сонце взагалі не заходить, і все це інтенсивне світло підсилює ферментативні властивості ячменю.

Більшість ячменю вирощується в 200 км від села Коскенкорва. Ячмінь забезпечує чистий процес бродіння та дистиляції, що вимагає менше промивання та менше води.

Іншим ключовим інгредієнтом горілка Коскенкорва оригінальна та однією з головних причин, чому ця горілка має такий м’який смак, є 100% нефільтрована та необроблена чиста джерельна вода.

Вода у Фінляндії відома своєю винятковою якістю. Вода з дощу та талого снігу протікає через хребти Салпаусселькя, а його піщаний ґрунт очищує воду природним шляхом.

Ефект ґрунту та відсутність хімічної обробки надають воді свіжий смак та прозорий колір. Якість води регулярно перевіряється незалежною лабораторією.

Вода качається з глибини у сім-вісім метрів на завод з розливу в Раямякі, де вона додається до зернового спирту.

Щоб зберегти виняткову якість води, Altia отримала право власності на землею та захищає ділянки водозабору, обмежуючи будівництво в цьому районі та встановивши норми щодо захисту навколишнього середовища.

На лікеро-горілчаному заводі в Коскенкорві використовується сучасний процес дистиляції за високорозвиненою технологією виробництва, що забезпечує надзвичайну ефективність матеріалів.

Безперервна дистиляція використовує всього 9 колон. Це підвищує ефективність дистиляції до 99%. Це має кілька переваг порівняно зі звичайною циклічною дистиляцією, наприклад, здатність проганяти більші обсяги з більшою ефективністю.

Також немає необхідності в непотрібному промиванні. Це зменшує споживання води, хімічних та енергетичних ресурсів і забезпечує однорідну якість. І результатом дистиляції є 100% нефільтрований чистий спирт.

Відео горілка Koskenkorva Original:

Офіційний сайт горілка Koskenkorva Original: https://www.nordicspirits.com/koskenkorva

Повний перелік горілки

рюється відчуття виключної сухості в носі.

Горілка Koskenkorva не містить ГМО і глютен.

Країна походження горілка Koskenkorva Original: Фінляндія

Як готується горілка Koskenkorva Original:

Горілка Koskenkorva Original виробляється в селі Коськенкорва, на великих сільськогосподарських угіддях Західної Фінляндії. У селі Коскенкорва екологічність є способом життя.

З 2015 року там використовують лушпиння ячменю як джерело енергії на лікеро-горілчаному заводі.

Винокурня Koskenkorva заснована на принципі біоекономіки і замкнутої економіці: використовується 100% зерна. Нічого з нього не пропадає.

В процесі дистиляції, коли насіння ячменю очищаються, утворюється лушпиння ячменю.

У Коскенкорві є власна біоенергетична електростанція станція потужністю 10 мегават, спеціально розроблена для використання цього лушпиння в якості основного палива.

Це значно зменшує викиди вуглекислого газу, і тепер на 60% завод є самодостатнім в плані вироблення пари для лікеро-горілчаного заводу.

Біоенергетична електростанція є першою у Фінляндії станцією такого типу. Лікеро-горілчаний завод бере активну участь у розвитку відновлюваної енергетики.

Загалом, завод, де виробляється горілка Koskenkorva Original, працює з дотриманням принципів екологічності, але особливу там приділяють тому, що називається циркулярною економікою.

Окрім зернового спирту, завод виробляє крохмаль та сировину для корму для тварин. Навіть вуглекислий газ, що утворюється в процесі, збирається і використовується у парниковому господарстві.

Попіл використовується як добриво на прилеглих полях ячменю.

Компанія Altia, що стоїть за горілкою Koskenkorva, співпрацює з Групою Дій щодо Балтійського моря (BSAG) для просування ресурсозберігаючого ведення сільського господарства і захисту Балтійського моря та інших водних шляхів.

За цю роботу з ресурсозберігаючого ведення сільського господарства компанію Altia та лікеро-горілчаний завод в Коскенкорві, було відзначено нагородою «Зелена компанія року» у 2018 році на церемонії Spirits Business Green Awards.

У селі Коскенкорва ремесло вирощування ячменю передається з покоління в покоління.

Компанія Altia заохочує місцевих фермерів максимально підвищувати ефективність ведення сільського господарства, розумно використовувати поживні речовини та контролювати ячмінь протягом вегетаційного періоду.

Компанія, що виробляє горілка Koskenkorva Original, також допомагає фермерам в таких областях, як виконання розрахунку балансу поживних речовин для певної ділянки.

За допомогою цих розрахунків можна визначити кількість поживних речовин, внесених на поля з добривами, та кількість поживних речовин, вилучених під час збору врожаю.

Коротко кажучи, високий урожай ячменю хорошої якості та екологічно чисте ведення сільського господарства тісно пов’язані.
Горілка Koskenkorva Original виготовлена з найпівнічнішого ячменю у світі.

Ячмінь забезпечує найкращий урожай в арктичному кліматі села. На заводі використовують власні сорти ячменю, такі як Saana та Elmeri, що були виведені для короткого вегетаційного періоду Фінляндії.

Літні дні настільки довгі, що протягом майже місяця сонце взагалі не заходить, і все це інтенсивне світло підсилює ферментативні властивості ячменю.

Більшість ячменю вирощується в 200 км від села Коскенкорва. Ячмінь забезпечує чистий процес бродіння та дистиляції, що вимагає менше промивання та менше води.

Іншим ключовим інгредієнтом горілка Koskenkorva Original та однією з головних причин, чому наша горілка має такий м’який смак, є 100% нефільтрована та необроблена чиста джерельна вода.

Вода у Фінляндії відома своєю винятковою якістю. Вода з дощу та талого снігу протікає через хребти Салпаусселькя, а його піщаний ґрунт очищує воду природним шляхом.

Ефект ґрунту та відсутність хімічної обробки надають воді свіжий смак та прозорий колір. Якість води регулярно перевіряється незалежною лабораторією.

Вода качається з глибини у сім-вісім метрів на завод з розливу в Раямякі, де вона додається до зернового спирту.

Щоб зберегти виняткову якість води, Altia отримала право власності на землею та захищає ділянки водозабору, обмежуючи будівництво в цьому районі та встановивши норми щодо захисту навколишнього середовища.

На лікеро-горілчаному заводі в Коскенкорві використовується сучасний процес дистиляції за високорозвиненою технологією виробництва, що забезпечує надзвичайну ефективність матеріалів.

Безперервна дистиляція використовує всього 9 колон. Це підвищує ефективність дистиляції до 99%. Це має кілька переваг порівняно зі звичайною циклічною дистиляцією, наприклад, здатність проганяти більші обсяги з більшою ефективністю.

Також немає необхідності в непотрібному промиванні. Це зменшує споживання води, хімічних та енергетичних ресурсів і забезпечує однорідну якість. І результатом дистиляції є 100% нефільтрований чистий спирт.

Відео горілка Koskenkorva Original:

Офіційний сайт горілка Koskenkorva Original: https://www.nordicspirits.com/koskenkorva

Повний перелік горілки

Деталі

Вид горілка
Рік
Країна Фінляндія
Літраж 1
Бренд Koskenkorva
Алкоголь 40%
Категорія Міцний
Міцність 37-43%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Koskenkorva Original горілка 1л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *