ua|ru

Абсент Ксента абсент / Xenta, 70% 1л

  • Артикул: 1532
  • Об’єм: 1 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Абсент Ксента абсент / Xenta, 70% 1л

  • Артикул: 1532
  • Об’єм: 1 л
929.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 899.00 грн

Є в наявності

В наявності 8 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Абсент Xenta 1л – вишуканий абсент, відомий на весь світ. Приготований абсент Xenta з молодих верхівок квітучого полину, що виріс на екологічно чистих альпійських луках на висоті 2000 м над рівнем моря.

Абсент Xenta 1л має класичний напівпрозорий травянисто-зелений колір. Пахне абсент Xenta 1л полином з додаванням анісу та коріандру.

Смак абсент Xenta1л: мяка ніжно-солодка суміш полину, анісу та щіпки лакриці.

Приготування абсент Xenta 1л: обережно зібране вручну молоде верхнє листя полину змішується з анісом і коріандром і настоюється на спирту найвищої якості.

Отримана настоянка фільтрується для видалення домішок та розбавляється демінералізованою водою для зменшення концентрації. Зміст туйону у абсент Xenta не перевищує допустимої законодавством кількості 10 мг / л.

Перед розливом по пляшках, абсент додатково настоюється.

Абсент Xenta 1л: історія виробництва

Готують абсент Xenta 1л у П’ємонті, де селяни здавна вирощують виноград. Але не тільки своїми винами знаменитий цей край.

Щовесни схили Альп покриваються різномаїттям ароматних трав, що як найкраще підходять для приготування чудових вермутів та настоянок, зо вже є одними з кращих в Європі.

Рецепт абсенту місцеві винороби запозичили в сусідній Швейцарії дуже скоро після його появи – вже у XIX столітті. Міцніший за вермути та інші настоянки, абсент доволі швидко став популярним. Особливо у досить холодні зими.

У 1906 році історична п’ємонтська сім’я Фрателлі Ферреро ді Ріккардо побудувала невеликий завод в околицях містечка Монкальери, що неподалік від столиці П’ємонту – Турина.

Цей район славився виробництвом першокласних лікерів і новий завод був створений саме для виробництва вермутів та настоянок.

Близькість заводу до великого промислового міста робила розташування заводу щей економічно дуже вигідним: транспортування сировини коштувало зовсім небагато.

На заводі виготовляли декілька видів настоянок і абсент. Вся продукція нового заводу була відмінної якості, але обсяги виробництва були дуже обмеженими.

Економічна криза, що вибухнула в Італії у шістдесятих роках минулого століття, змусила засновників продати своє підприємство.

Так завод зайняла міжнародна група з виробництва та розповсюдження алкогольних напоїв, канадська компанія Seagram, що вже володіла величезною кількістю винокурних заводів по всьому світу.

На початку 90х років новий глава корпорації, Едгар Бронфман почав активно спрямовувати розвиток компанії в напрямку засобів масової інформації та кіноіндустрії, зменшуючи підтримку та фінансування підприємств корпорації інших напрямків.

У 1992 році посаду директора з технічних та експлуатаційних питань Seagram Italia займав Карло Верньяно, що був родом з П’ємонту. Саме він в рамках викупного управління придбав завод Moncalieri у Seagram та створив нову компанію.

Так з’явилася компанія Torino Distillati. Карло Верньяно почав активно розвивати експорт продукції своєї нової компанії, завдяки чому абсент Xenta 1л став відомий по всьому світу.

З тих пір пріоритетами та особливостями виробничого процесу компанії є професіоналізм, прозорість, якість сировини та першокласна готова продукція. Якість готового абсенту на виробництві перевіряється точно так же, як і сто років тому.

Дегустатори з багатим досвідом набирають з кожного чана трохи зеленої настойки в довгу прозору трубку. Спочатку оцінюють колір готового абсенту, потім його аромат. Тільки якщо перші дві характеристики відповідають високим стандартам якості, напій куштують на смак.

Якщо і смак відповідає стандарту, на спеціальній дошці над чаном крейдою ставлять відповідну позначку. Карло Верньяно і досі керує компанією разом зі своєю дружиною П’єрою, дочкою Рітою та з допомогою довірених співробітників.

Вони суворо стежать за дотриманням технології. Власник вже повідомив, що коли він відійде від справ, управління компанією перейде до його дочки Риті.

Рита  змалку проводила час на підприємстві батька і вивчала процес виробництва у всіх деталях. Це є запорукою того що, на радість всім шанувальникам абсент Ксентa 1л, його якість в найближчі кілька десятиліть точно не зміниться.

Компанія Torino Distillati виробляє три різновиди абсенту:

  • Xenta: напівпрозорий зелений, з м’яким смаком та насиченим ароматом.
  • Xenta Distilled: безбарвний (хлорофіл видаляється шляхом дистиляції), насичено-анісовий на смак та анісовим ароматом
  • Xenta Superior Напій: зеленого кольору, з гармонійним терпким трав’яним смаком та ароматом з медовими нотами.

Офіційна сторінка виробника абсент Xenta 1л: https://www.torinodistillati.it/

Всі напої від виробника абсент Xenta 1л

Деталі

Вид абсент
Країна Італія
Літраж 1
Бренд Xenta
Алкоголь 70%
Категорія Міцний
Міцність 63-73%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Xenta абсент 1л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *