ua|ru

Віскі Джек Деніелз / Jack Daniels, 40% теннессі 0.7л

  • Артикул: 2498
  • Об’єм: 0.7 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Віскі Джек Деніелз / Jack Daniels, 40% теннессі 0.7л

  • Артикул: 2498
  • Об’єм: 0.7 л
729.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 699.00 грн

Є в наявності

В наявності 28 пляшок* Треба більше? Маякуй!
Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Віскі Jack Daniels – найвідоміший віскі в Україні. Цей віскі і досі роблять саме так, як робив сам Джек Деніел понад століття тому

Процес приготування віскі Jack Daniels

На винокурні стверджують, що крапля віскі не може і мріяти про кращий початок, ніж вапнякова джерельна вода з печери Спрінг-Холлоу довжиною в дві милі.

Джек Деніел купив балку і прилеглу до неї землю за 2148 доларів і розвивав цю воду з 1866 року. У той час ця сума була цілим багатством. Але чиста джерельна вода настільки природна, що того варта.

Шари вапняку в печері природним чином надають воді безліч мінералів, які вносять свій внесок в характер Віскі Jack Daniels. Не менш важливо, що вапняк також видаляє з води залізо.

Кожна пляшка віскі Jack Daniels, яку Ви у нас купите, зроблена з води цього джерела.

Для пом’якшення смаку віскі Jack Daniels винокурня створює власне деревне вугілля. Це дає прекрасне і гладке потягування віскі.

Три дні на тиждень, три рази в день, складають піддони з твердим цукровим кленом висотою п’ять футів і обливають їх сирим, чи не витриманим віскі, і підпалюють.

Пекло досягає піку при температурі понад 2000 градусів за Фаренгейтом, а потім згорає до тліючого вугілля. Ці гранули потім згрібають до тих пір, поки вони, нарешті, не охолонуть і не будуть готові до повільного пом’якшення віскі.

Віскі Jack Daniels не був би таким, яким він є, без рецепта Джека Деніела.

Джек Деніел був відомий як людина вишуканого смаку. У приготуванні віскі ніяка деталь не була більш важливою, ніж його ніжна суміш зерен, що допомагає сформувати смак віскі Джек Деніелс.

Джек Деніел знайшов ідеальні пропорції: 80% кукурудзи, 12% ячменю і 8% жита. Використання тільки якісної кукурудзи №1 надає пюре приємну солодкість.

Рясна кількість жита завершує солодкість яскравими нотами перцю і спецій. Достатня кількість солоду об’єднує все разом і надає кремову гладкість. З тих часів рецепт суміші не змінювався.

Дистиляція починається з змішування цих зерен з водою. Додається трохи власного стартового сусла для отримання стабільного і якісного віскі. Сусло ферментується протягом шести днів, а потім піддається одноразової дистиляції у великій мідній печі.

Віскі Jack Daniels випаровується і конденсується тільки один раз. Для відмінної гладкості віскі Jack Daniels, він повільно капає через 10 футів твердого вугілля з цукрового клена. Це дорогий, трудомісткий процес.

Після дистиляції прозорий незрілий віскі відправляється в копітку подорож. Крапля за краплею він повзе через річне вугілля зі швидкістю, яка визначається тільки силою тяжіння. Процес займає 3-5 днів.

Саме цей додатковий крок надає характерну плавність, яку люди очікують від віскі Jack Daniels.

«Деревне вугілля може за кілька днів зробити те, на що бочка витрачає пару років», – каже майстер-дистиллятор Джефф Арнетт.

І додатковий час і витрати, необхідні для того, щоб дати віскі фору перед тим, як він потрапить в бочки, того варті.

Бочки – це велика частина характеру віскі Jack Daniels: віскі буде проводити там багато часу, черпаючи весь свій насичений бурштиновий колір і більшу частину своєрідного аромату.

Тому винокурня Jack Daniels – одна з небагатьох винокурень в світі, де самі виготовляють бочки для свого віскі. Бочки виготовляються з американського білого дуба.

Вони скріплюються виключно тиском точного розташування дерева. Після складання внутрішня частина бочки обсмажується і обвуглюється, щоб вивести з дерева натуральний цукор і карамелізувати його.

Цей цукор також є важливою складовою
смаку віскі. Для підсмажування бочок для віскі Jack Daniels розробили власний ексклюзивний метод.

Після того, як бочки закінчили надавати смак віскі, вони повторно використовуються виробниками гострого соусу, пивоварами і виробниками шотландського віскі.

Віскі Jack Daniels завжди робили так, як це пропонував сам Джек в 1866 році. І цей рецепт вимагає неабиякого терпіння.

Віскі йде в бочку безбарвним і сирим. Ряд чинників допомагає вирішити, як довго бочка віскі залишається в бочці, включаючи саму бочку і її місце на складі.

Віскі на верхніх поверхах бочок, де перепади температур різкіші, зазвичай буває більш зрілим, ніж віскі того ж віку на більш прохолодних нижніх поверхах бочок. Ось чому вік – ненадійний спосіб визначити, коли віскі готовий.

Джек знав, що віскі схожий на людей: вік – не завжди найкращий показник зрілості. До цього дня віскі Jack Daniels вважається готовим до розливу тільки тоді, коли він готовий на смак.

Тому що дата в календарі не може розповісти вам все, що може сказати ковток.

Щоб стати майстром-дегустатором на заводі Jack Daniel Distillery, потрібно багато практики. Але за більш ніж 150 років потягування і дегустації віскі ми не чули ніяких скарг.

Офіційна сторінка віскі Jack Daniels: https://www.jackdaniels.com/whiskey/old-no-7

Повний перелік віскі

Деталі

Країна США
Літраж 0.7
Бренд Jack Daniels
Тип теннессі
Алкоголь 40%
Міцність 37-43%
Регіон Теннессі
Категорія Віскі

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Jack Daniels віскі теннессі 0.7л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *