ua|ru

Олія Лоліо Мандраросса Валь ді Мадзара / Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP оливкова 0.5л

  • Артикул: 26019
  • Об’єм: 0.5 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Олія Лоліо Мандраросса Валь ді Мадзара / Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP оливкова 0.5л

  • Артикул: 26019
  • Об’єм: 0.5 л
629.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 494.00 грн

Out of stock

Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні

Олія оливкова Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP – це extra-virgin оливкова олія із Сицилії з зони Val di Mazara DOP (провінція Трапані).

Колір солом’яно-жовтий, з зеленими відблисками.

Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP – ароматна оливкова олія з нотами базиліку, помідорів, щойно скошеної трави, з цитрусовими відтінками.

Смак досить насичений, збалансований, елегантний, фруктовий, з нотами артишоків та пряним мигдалевим післясмаком.

Із лінійки Lolio від Mandrarossa ця олія найзбалансованіша в смаку (присутня гострота, яка властива хорошій свіжій оливковій олії, але смак м’який та округлий).

Тому Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP рекомендується подавати просто з хорошим хлібом, брускетами, тартаром чи будь-якими традиційно італійськими стравами.

Виробництво Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP:

Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP – це бленд трьох сортів оливок: Biancolilla, Cerasuola та Nocellara, вирощених на березі моря на пагорбах Менфі (Menfi) на Сицилії на висоті від 50 до 200 метрів над рівнем моря.

Всі три сорти – автохтонні (місцеві) сицилійські сорти оливок.

Збір врожаю проводиться вручну. Холодний віджим, безперервний цикл.

Про виробника Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP:

Перш за все, Mandrarossa відома своїми винами автохтонних сицилійських сортів.

Mandrarossa входить до найстарішого сицилійського кооперативу Settesoli, створеного в 1958 році, який сьогодні налічує близько 2300 невеликих виноробів.

Лінійка оливкової олії Lolio почалась як проект в 2012 році з мікровиробництва 15 тисяч пляшок на рік.

До цього виробництво оливкової олії для місцевих невеликих господарств, які входили до кооперативу Settesoli, було “особистою” справою: її робили для себе і для місцевого продажу.

Виноробня Mandrarossa

Mandrarossa – це особливий проект великого італійського кооперативу Settesoli.

Вина Mandrarossa народились в результаті ретельного дослідження Сицилії. Перед випуском першого вина протягом 20 років на території Менфі велись картографування земель, дослідження ґрунтів, вибір виноградників та сортів, які відображали б місцеву теруарну індивідуальність.

Науковий підхід досить швидко приніс свої плоди.

Виноробня Mandrarossa офіційно була заснована в 1999 році, в 2000 на Vinitaly були представлені її перші 7 вин. У 2004 – вже 6 вин Mandrarossa були відзначені “бокалами” Gambero Rosso.

Через 5 років з моменту заснування виноробні вино Cartagho Mandrarossa (зроблене із неро ді аволи) вже називали знаковим для Сицилії.

У 2010 році бренд кардинально змінив імідж, а разом із ним і логотип: від банального виноградного листа до карликової пальми, символу біорізноманіття та самобутності регіону Менфі.

У 2012 році народилася Brigata di Cucina Mandrarossa – об’єднання із 25 місцевих жінок з Менфі, які є носіями простих сільських гастрономічних традицій цього району. Ціль – збереження локальної кухні.

У 2014 році Santannella (нетрадиційний бленд фіано та шенен блану) отримав 90 балів від Роберта Паркера, що додало популярності бренду вже за межами Італії.

В 2019 році Mandrarossa відсвяткувала своє 20-річчя випуском нової лінійки вин Storie Ritrovate, які також народились після 5 років наукових досліжень місцевих ґрунтів. Їх проводили Mimmo De Gregorio та Filippo Buttafuoco (енолог та експерт з виноробства Mandrarossa).

Робота велась за підтримки консультанта з питань енології Alberto Antonini та спеціаліста з вивчення мікротеруарів Pedro Parra . Також були залучені геологи з Палермського університету.

Результати аналізу та тести електропровідності показали великий виноробний потенціал схилів з вапняковими материнськими породами морського походження. Після кількох років експериментальної вініфікації, було вибрано дві найкращі ділянки, з яких зробили “історичні” Vini di Contrada.

В рамках цього ж проекту створено і вулканічні вина Sentiero delle Gerle.

Офіційна сторінка виробника Lolio Mandrarossa Val di Mazara: https://www.mandrarossa.it/

Про кооператив Settesoli

Виноробня Mandrarossa була заснована виробничим кооперативом Settesoli – об’єднанням 2000 виноградарів, що існує з 1958 року.

Ці фермери вірять у цінність громади, якість своїх вин, а також в економічний, соціальний та екологічний добробут, створений спільною роботою.

Вони вирощують на Сицилії 30 різних сортів на шести тисячах гектарів землі, що становить 7% всіх виноградників на острові.

Settesoli сприяє економічному розвитку на всій території від Менфі та залучає до співпраці 70% сімей, які проживають у цій частині Південно-Західної Сицилії.

Компанія приділяє особливу увагу інноваціям та молодим співробітникам, які подорожували світом і повернулися на Сицилію, щоб розвивати місцеве виноградарство.

Компаня Settesoli є піонером в наукових дослідженнях виноробного процесу. Компанія завжди інвестує в технології та співпрацює з престижними університетами та дослідниками з усього світу.

Інновації у випадку Settesoli – не просто красиве слово: агрономи, виноградарі та наукові дослідники постійно співпрацюють на всіх етапах польових робіт, щоб отримати найкращий можливий результат від винограду та ґрунтово-кліматичних умов.

Цей процес захищає виноградарів і їх вина, а також і територію, на якій вони живуть. Settesoli була першою італійською винною компанією, яка забезпечила прозорість усього виробничого ланцюга – від виноградників до виноробних підприємств.

На виноградниках контролюється кожна сільськогосподарська фаза для захисту навколишнього середовища, а на підприємствах для енергоефективносі встановлено одну з найбільших фотоелектричних установок у виноробному секторі Італії.

Стійкість – це ДНК кооперативу: разом члени допомагають одне одному, підтримують один одного і разом же сприяють збереженню якості виноградної лози.

Вина кооперативу продаються в Італії та за кордоном під брендами Settesoli, Mandrarossa та Inycon.

 

Офіційна сторінка Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP: https://www.mandrarossa.it/

Вина від виробника Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP.

Additional information

Бренд Mandrarossa, Settesoli
Рік
Літраж 0.5
Країна Італія
Тип олія
Регіон Сицилія
Вид оливкова
Фудпейринг гриль, закуски, легкі салати, м'ясо червоне, овочі, птиця, риба біла, риба на грилі, риба червона, стейк, суп, тартар
Категорія Олія

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lolio Mandrarossa Val di Mazara DOP олія оливкова 0.5л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *