fbpx

Олія оливкова Lolio Mandrarossa Biancolilla Monovarietale 0,5л

Артикул: 26018
Об’єм: л

Олія оливкова Lolio Mandrarossa Biancolilla Monovarietale 0,5л

Артикул: 26018
Об’єм: л
Тип:
Країна:
Регіон:
Бренд: ,
594.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 464 грн

Є в наявності

В наявності 22 пляшок
ДОСТАВКА
  • від 6 пляшок
  • БЕЗКОШТОВНО: в радіусі 1км від Предславинської 47
  • По Києву – 50грн
  • Нова Пошта – за тарифами Нової Пошти
  • 100грн експрес- доставка по Києву протягом 3-х годин
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • карткою чи готівкою на касі магазину
  • готівкою кур’єру чи на касі магазину

Олія оливкова Lolio Mandrarossa Biancolilla Monovarietale – це extra-virgin оливкова олія із Сицилії.

Колір світло-зелений, з часом з’являються солом’яно-жовті відтінки (через кілька місяців після розливу).

Смак лише злегка гострий, з нотами помідорів, артишоків, мигдалю та свіжої трави.

Із всієї лінійки Lolio від Mandrarossa найвитонченіша, найм’якша, найменш гостра, з тонким фруктовим профілем та злегка солодкуватим відтінком в смаку.

Тому Lolio Mandrarossa Biancolilla рекомендується подавати до легких і простих страв: до риби, м’яса, птиці, зелених салатів та салатів з морепродуктами.

Виробництво Lolio Mandrarossa Biancolilla:

Mandrarossa Biancolilla Monovarietale – моносортова олія, тобто зроблена з одного сорту оливок – Biancolilla, вирощених на березі моря на пагорбах Менфі (Menfi) на Сицилії на висоті від 50 до 200 метрів над рівнем моря.

Biancolilla – автохтонний (місцевий) сорт оливок. Один із найстаріших на заході Сицилії; вважається, що походить з Caltabellotta.

Така назва сорту через те, що кісточка оливки переходить від світлого кольору недозрілого плоду до бордового в зрілості.

Це сильноросла рослина. Дуже важливим аспектом її біології є те, що це самоплідний сорт, тому його часто використовують як запилюючу рослину: їх висаджують проти вітру, так як запилення оливкових дерев відбувається через вітер, а не бджіл, як для інших рослин.

Збір врожаю проводиться вручну між 15 жовтня та 15 листопада. Холодний віджим, безперервний цикл.

Про виробника Lolio Mandrarossa Biancolilla:

Перш за все, Mandrarossa відома своїми винами автохтонних сицилійських сортів.

Mandrarossa входить до найстарішого сицилійського кооперативу Settesoli, створеного в 1958 році, який сьогодні налічує близько 2300 невеликих виноробів.

Лінійка оливкової олії Lolio почалась як проект в 2012 році з мікровиробництва 15 тисяч пляшок на рік.

До цього виробництво оливкової олії для місцевих невеликих господарств, які входили до кооперативу Settesoli, було “особистою” справою: її робили для себе і для місцевого продажу.

Вина Mandrarossa народжуються в через дослідження Сицилії: картографування земель, вибору виноградників та сортів, які виражають місцеву індивідуальність.

Ця смуга суші, розташована на південно-західному узбережжі Сицилії, має ідеальні мікрокліматичні умови для виноградарства.

Тут є інтенсивне світло, морський бриз, м’які температури, багаторазові висоти та експозиції та різні типи ґрунтів, включаючи вапняні, з дуже високим потенціалом.

Пристрасть і турбота, з якою невелика група виноробів разом з агрономами обробляє власні виноградники, дотримуючись природного ритму сезонів, допомагає гарантувати високий рівень якості винограду.

Виноробня Mandrarossa створена у 1999 році в результаті довгого ретельного дослідження та картографуванні регіону, яке тривало понад 20 років.

Це дослідження призвело до вибору найкращих поєднань сорту з теруаром: ідеальні місця вирощування, які дозволяють кожному сорту винограду повністю виразити свій потенціал. Саме так і з’явилася Mandrarossa.

У 2000 році Mandrarossa здійснила свій офіційний дебют на Vinitaly з асортиментом, який спочатку складався лише з 7 етикеток.

У 2003 році з’явилося досить успішне біле вино Feudo dei Fiori, яке принесло перше значне визнання Mandrarossa, National Oscar of the Almanacco del Berebene, присудженому Gambero Rosso.

В 2004 рік Mandrarossa випустила вино, яке стало культовим: Cartagho з винограду Nero d’Avola різних вантажів протягом декількох років отримував нагороду Tre Bicchieri від Gambero Rosso.

У 2010 році бренд кардинально змінюється, повністю переробляє асортимент та змінює імідж. Змінюється, звичайно, і логотип Mandrarossa: від звичайного лозового листа до карликової пальми, символу біорізноманіття та самобутності регіону Менфі.

У 2012 році народилася Brigata di Cucina Mandrarossa. Це “бригади” жінок з Менфі створені для ідеального поєднання вин Мандраросса з селянською кухнею цього району.

Через два місяці була проведена перша екскурсія по винограднику Mandrarossa. З часом це дійство стало зростати і збільшуватись за кількістю відвідувачів.

Для Mandrarossa інновації – це дослідження нової ідентичності сицилійських вин.

З моменту заснування, Mandrarossa не зупиняла дослідження на вапняних ґрунтах. Саме багаторічні дослідження та картографування грунтів продовжували бути провідним світлом до інноваційних сицилійських вин.

Дослідження проводились на території Менфі, де знаходиться Mandrarossa. Досліджували поведінку інших сортів, які контролювали на 5 дослідних полях.

Також проводились інтенсивні заходи з мікровініфікації, що призвели до впровадження в лінійку продуктів нових вин, деякі з яких, унікальні для Сицилії.

Амбіції Мандраросси росли, починаючи з 2014 року Mimmo De Gregorio та Filippo Buttafuoco, енолог та експерт з виноробства компанії Mandrarossa, розпочали важливе наукове дослідження на вапнякових ґрунтах.

Робота велась за підтримки консультанта з питань енології Alberto Antonini та спеціаліста Pedro Parra з вивчення мікротеррорів. Також, у рамках дослідницького проекту на території Мандраросса, були залучені геологи з Палермського університету.

Результати аналізу показали великий потенціал схилового схилу з наявністю вапнякових материнських порід морського походження.

За допомогою тестів електропровідності у двох вибраних районах був виявлений мікротерруар з високим потенціалом і два найкращі виноградники були обрані з двох найкращих урожаїв.

Офіційна сторінка Lolio Mandrarossa Biancolilla: https://www.mandrarossa.it/

Вина від виробника Lolio Mandrarossa Biancolilla.

Додаткова інформація

Бренд

,

Літраж

Країна

Тип

Вид

Регіон

Фудпейринг

, , , , , ,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Олія оливкова Lolio Mandrarossa Biancolilla Monovarietale 0,5л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You can`t add more product in compare

Зворотний дзвінок

Доставляю лише від 6 пляшок, зате все за оптовими цінами​