ua|ru

Вино Шапутьє Терра Вінья Банюлз / M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls, червоне напів солодке 0.5л

  • Артикул: 398
  • Об’єм: 0.5 л
Фото пляшки та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Шапутьє Терра Вінья Банюлз / M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls, червоне напів солодке 0.5л

  • Артикул: 398
  • Об’єм: 0.5 л
Французька відповідь портвейну від Мішеля Шапутье, вироблена із гренашу і витримана 18 місяців в старому французькому дубі. Сланцеві грунту, пізній збір винограду і тривала мацерація - все це дозволило зробити вино з насиченими ароматами кави, стиглих фруктів, какао і патоки. Класичний дижестив.
1139.00 грн
При купівлі 6+ будь-яких пляшок ціна 1024.00 грн

Немає в наявності

Обробка замовлень
з 11:00 до 18:00
ДОСТАВКА
  • від 500 грн
  • по Києву – 50 грн
  • Експрес – 100грн (в разі оплати готівкою кур’єру, вартість замовлення до 4000грн)
  • Нова Пошта - за тарифами перевізника (оплата тільки карткою на сайті)
  • Самовивоз – безкоштовно (від 1 пляшки)
ОПЛАТА
  • онлайн на сайті
  • готівкою при отриманні
Французька відповідь портвейну від Мішеля Шапутье, вироблена із гренашу і витримана 18 місяців в старому французькому дубі. Сланцеві грунту, пізній збір винограду і тривала мацерація - все це дозволило зробити вино з насиченими ароматами кави, стиглих фруктів, какао і патоки. Класичний дижестив.

M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls – французька відповідь портвейну від Мішеля Шапутье, вироблена із гренашу і витримана 18 місяців в старому французькому дубі.

Сланцеві грунти, пізній збір винограду і тривала мацерація – все це дозволило зробити вино з насиченими ароматами кави, стиглих фруктів, какао і патоки. Класичний дижестив.

Колір M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls: насичений гранатово-червоний. Аромат M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls: компоту і какао, дуже насичений.

Смак M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls: ідеальний баланс між алкоголем і цукром.

Сорт винограду: 100% Гренаш. Врожай M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls: виноград збирають вручну, коли він дуже стиглий, з вмістом натурального спирту понад 15%.

Грунт: схили розташовані на дуже старих сланцевих грунтах початкового періоду. Вони дрібні і дуже бідні.

Вінификація M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls: урожай очищається від стебел і подрібнюється. Тривале бродіння (більше одного місяця) з додаванням спирту в сусло, щоб сприяти вилученню ароматів і танінів.

Витримка M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls: вино витримується в дубових бочках 16 місяців.

Про Мішеля Шапутьє, виробника M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls

Унікальний, нетрадиційний, цікавий усьому, розум Мішеля Шапутьє ніколи не був статичним. Мішель завжди в русі, в нових ідеях. “Якщо я залишаюся на місці, я падаю”.

Мішель Шапутьє – людина, близька до землі, він постійно пошуках розкриття теруарів та пошуку вираження ґрунтів через Смаквин.

“What is important is to be able to enjoy a wine without having to like alcohol. I am myself a good food and wine lover and it’s the taste of a wine that I love the most.”

 

Він ділиться своїми переконаннями з молодими виноробами. Він вважає, що вино призначене для обміну і робота винороба базується на концепції спільного використання.

З 1996 року на всіх етикетках Maison M. Chapoutier є інформація про вино, написана шрифтом Брайля. Такий надпис є іна пляшці М. Шапутьє Терра Вінья Баньюльс.

Це вшанування Моріса Моньє де ла Розмерана, винахідника першої скороченої версії брайля та засновника асоціації Валентина Хаюя, який допоміг вивести сліпих та людей із вадами зору з ізоляції. Існує навіть вино, яке носить його ім’я, за сюжетом, що належав його родині. Це спосіб повернути щось тому, хто зробив реальний внесок.

Ці символи на етикетках пляшок залишаються символом особистості Мішеля Шапутьє та його “піонерського духу”. Мішель – «шукач шляхів», вільна людина у вільному світі … він невтомно досліджує.

Мішель Шапутьє стверджує, що він фудур. Він створює теруари там, де ніхто не наважиться, де ніхто не зробив би жодної копійки. У долині Рони, колисці Мезону, потім у Руссійоні, Австралії та Португалії, теруари чекали слушного часу, щоб розкритися.

Створення теруару – це відкриття регіону, грунту та клімату, де певний сорт винограду зможе проявити себе. Мішель Шапутьє любить розшифровувати безплідні, занедбані або важкі грунти. Він хоче дати їм тлумачення.

Всі ці ґрунти мають що сказати. Вислухавши їх і тісно співпрацюючи з ними, вони надають винам M. Chapoutier характер і вираз.

Терруар – це поєднання ґрунту, клімату та людського ноу-хау. Неможливо зробити найкраще вино. Спроба отримати найкращий можливий знімок теруару – це мистецтво винограда. Йдеться не про виготовлення технічних вин, а про обслуговування теруару.

Якість сировини походить від виноградної лози, а не від виноробства. Відкриття біодинаміки – це перш за все спостереження, помічання та дія.

Деякі сільськогосподарські методи розмивають ґрунти та послаблюють їх, вони задушують біологічне життя незалежно від того, наскільки це важливо.

У 1991 році Мішель Шапутьє зробив вирішальний вибір застосувати ці біодинамічні методи до виноградної лози.

У той час багато хто ставив його під сумнів, але Мішель залишався впевненим в одному: він розкриє правду теруарів. Біо означає «життя». Динамічний означає «дія».

Битва, підсумована цими двома словами: життя в дії. Битва людини, яка хоче затвердити свої переконання, не звертаючи уваги на тенденції.

“Я завжди сумнівався в класичній та форматованій освіті”. Битва природних стихій, які працюють разом. Хімічні пестициди та гербіциди заборонені. Для збереження природного балансу вводяться природні елементи (мінерали, рослини, тварини).

Грунт живиться органічними речовинами, таким чином, в ньому зберігаються бактерії, які є справжньою «матір’ю» виноградної лози і перетворюють мінерал у рослинний. Ця дорогоцінна бактерія передає особистість теруару винограду та вину.

Часто можна спостерігати, як Мішель Шапутьє уважно вивчає небо. Біодинаміка – це також розуміння циклів Землі, Сонця та Місяця.

Повний перелік вин від виробника M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls

Офіційна сторінка виробника M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls: https://www.chapoutier.com/

Деталі

Бренд M. Chapoutier
Літраж 0.5
Привід на свято
Колір червоне
Країна Франція
Фудпейринг азіатські страви, гострі страви, легкі десерти
Тип кріплене
Регіон Лангедок
Cтиль щільне
Цукор напів солодке
Сорт гренаш
Рік 1998
Алкоголь 17.5%
Категорія Вино
Міцність 17-22%

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “M.Chapoutier Terra Vinya Banyuls вино червоне 0.5л”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *