ua|ru

Блог WINEWINE

что такое органическое вино

Органіка, біодинаміка, натюр – в чому різниця

У світовому еко тренді вино теж змінюється – і заплутується: сомельє магазину-складу пояснює, яка різниця між органічним, біодинамічним та натуральним вином. Натуральне, органічне та біодинамічне

Детальніше

Як роблять безалкогольне вино?

Все частіше у магазинах зустрічається безалкогольне вино – біле, червоне, рожеве і навіть ігристе. Магазин-склад розповідає, як його роблять та навіщо п’ють. Чим відрізняється безалкогольне

Детальніше

Вино та їжа: логіка поєднань

Експерименти з фудпейрингом безкінечні, тому лише практика та проста логіка поєднання смаків допоможуть правильно підбирати вино до різних страв. Смакове сприйняття – суб’єктивне, а кожне

Детальніше

Око-Ніс-Рот: як дегустувати вино

Магазин-склад розповідає правила дегустації вина і, як завжди, рекомендує більше практикуватися: чим більше хороших дегустацій – тим більше знань та впевненості у своїх відчуттях. Дегустація

Детальніше
как приготовить джин тоник - магазин склад

Як приготувати джин-тонік: поради від магазина-склада

У кожному барі подають джин-тонік, але в офіційному списку асоціації барменів такого коктейлю немає – занадто простий, але його народна простота швидко перетворюється на аристократичну,

Детальніше

Безкоштовна доставка

Я не Дід Мороз, але подарунки теж дарую: БЕЗКОШТОВНА доставка по Києву на весь грудень – твоя. Роби свої новорічні запаси тут: https://winewine.ua Твій новорічний

Детальніше
апероль шприц рецепт и история

Апероль шприц: три поради від магазину складу

Апероль шпритц лише за півстоліття перетворився на символ відпочинку в Італії. Історія, традиційний рецепт та альтернативні інгредієнти апероль шприц – огляд очима магазину-складу 🙂 Апероль

Детальніше

Як вибрати просекко: прості поради

Спочатку пройдемося по всіх особливостях просекко, а в кінці статті шукай короткі корисні поради від магазину-складу, як вибрати просекко. Не дуже коротка довідка: що таке

Детальніше

Мій топ вин під грузинську кухню

Перше правило фудпейрингу – дотримуйся терруарності: бери вино з того ж регіону (або хоча б країни), що і їжа. Друге правило фудпейрингу – експериментуй, інакше

Детальніше